Familjetur i Tortugueros regnskog

Familjetur i Tortugueros regnskog

Tid: 3 nätter 4 dagar
Från: $978

Översikt

Din tur börjar med Tortuguero National Park som skyddar 51 870 tunnland av ett av de sista stora områdena med tropisk regnskog och ett stort häckande område för gröna havssköldpaddor. Parken bebor tre arter av apor (spindel, vrålande och kapucinapa), tretåiga sengångare, flodutter, kajmaner, leguaner, flodsköldpaddor, basilisködlor och pilgiftsgrodor. Mer än 320 fågelarter finns i denna park, inklusive alla sex arter av kungsfiskare som finns i den nya världen, tre arter av tukaner, åtta arter av papegojor och andra neotropiska arter som Slaty-tailed Trogon, White-collared Manakin , Lilastrupig fruktkråka, och vitfågel och många fler arter. Du och din familj kommer att ha möjlighet att observera dessa arter och mer när ni tar en båttur genom floderna i Tortuguero National Park. På Tortuga Lodge & Gardens kan du gå med på deras gratis 16:00-promenad i trädgården med en av hotellets naturforskare, vandra stigarna bakom lodgen på egen hand eller koppla av i en hängmatta mellan regnskogen och floden. För de sysselsatta barnen har Tortuga Lodge & Gardens en guidad trädgårdspromenad varje eftermiddag från 14:30 till 15:30, följt av fiske på kajen med levande bete fångat av barnen med hjälp av Tortuguero-naturguiden.
Hotellet anordnar också fågel- och naturvandringar tidigt på morgonen som börjar kl. 06.00, för att ge dig ett äventyr innan frukost. Efter frukost, ta hotellets rundtur som utforskar nationalparkens bäckar. Denna tre timmar långa resa tar dig till floderna och bäckarna i Tortuguero nationalpark. Ett svindlande antal vilda djur lever i Tortuguero, inklusive 57 arter av groddjur, 111 arter av reptiler och 60 arter av däggdjur.
Du kommer också att ha en chans att besöka byn Tortuguero, en liten lugn stad som ligger på en relativt smal markplats mellan stranden och en kanal. Upptäck den vänliga lokalbefolkningen och den spännande livsstilen när du går genom denna färgglada karibiska stad.
Din Tortuguero-naturguide ger dig också en möjlighet att ta dina kajaker till ingången till Caño Chiquero eller Caño Mora. Kajakpaddling ger dig ett nytt perspektiv på regnskogen; dessa bäckar är endast avsedda för icke-motoriserade båtar.

Ingår

9 Måltider
Rundturstransport till och från ditt val av San Jose, Arenal, Sarapiqui, Puerto Viejo eller Cahuita. Eller flyg till och/eller från San Jose utan extra kostnad.
Tre nätter på Tortuga Lodge & Gardens, River View Downstairs Terrace Room
En båtutflykt dagtid, med naturguider och entréavgifter ingår (delas med andra gäster)
En kajakutflykt dagtid, med naturguider och entréavgifter ingår (delas med andra gäster)
One The Words Adventure Experience (delas med andra gäster)
Tortuguero Village Tour, med naturforskare och entréavgifter ingår (delas med andra gäster)
Skatter

Få ett gratis reseförslag & expertråd

Låt oss hjälpa dig att skapa din drömsemester

Ta kontakt med en av våra lokala reseexperter och få ett GRATIS förslag idag.

Costa Rica är vår specialitet!