Vi gör "perfekt" till en underdrift

Vad är en perfekt semester? För oss är planering det första steget mot perfektion. Från det ögonblick du går av planet arbetar vi bakom kulisserna för att skapa en sömlös, absolut påkostad semesterupplevelse för dig.

Vad kan du förvänta dig?

Lägre priser utan att sänka kvaliteten

Flexibilitet för att passa dina resebehov

Fler alternativ för en verkligt unik upplevelse

Sinnesfrid. Vi har personligen använt alla hotell, transport- och utflyktsföretag, så vi kan garantera kvaliteten.

Klimatkompenserad resa utan extra kostnad för dig

Helt skräddarsydd, helt gratis

Vi är ett av få reseföretag i världen som erbjuder “gratis” helt anpassade resepaket till Costa Rica. Vi tjänar vår provision på hotell och resor – så även om du bestämmer dig för att lägga ner tid på att boka varje aspekt individuellt, blir det inte billigare.

100% ekologiskt och socialt hållbart

Må bra att boka din resa, att veta när när du bokar en tur med Tulu som din resa är koldioxidkompenserad och klimatkompenseras genom plantering av träd för att INTE ha en negativ inverkan på klimatet. En del av din semesterinvestering går också till socialt ansvarsfulla investeringar med den lokala ursprungsbefolkningen och deras skolsystem…

Resorna är unika, skräddarsydda och 100% fullt anpassningsbara

We will help you plan the ultimate excursion based on “personal” interests and needs, helping you choose your perfect mix of locations & accommodation. Yes, you can book an awesome “package” here on the website but we think it’s far better to speak to one our Expert Travel team so we can tailor the pefect Vacation for you.


24/7 ON Call Concierge

Enastående service är vår sanna “differenciator”. Därför erbjuder vi dig 24/7 support inom vårt löfte om en 100% professionell och helt personlig service. Kom till dina drömmars rundtur med sinnesfrid att var du än är i Costa Rica har vi din rygg… Ring, sms:a, WhatsApp eller mejla oss om du har frågor, behöver hjälp eller vill boka ytterligare turer och uppgraderingar.

 

Utnyttja den "lokala" kompetensen

Att vara ett lokalt baserat företag (vi flyttade till paradiset för 15 år sedan) betyder att vi har odlat ett vänligt, levande nätverk av lokala förbindelser, turistattraktioner och vet att vi alltid får det bästa värdet för dina pengar. Utnyttja våra relationer. Du kan lita på att vi har ett brett utbud av resepaket som passar alla prisklasser – en garanti för att det finns något för alla.

Erfarna proffs sedan 2005

Efter 15 år att ha bott i detta magiska paradis, ett unikt nav av rik biologisk mångfald och ett rikt djurliv, har vi utvecklat en djup förståelse för alla geografiska, sociala och kulturella platser som krävs för att utforska Costa Rica på ett autentiskt sätt.

Nu vill vi dela våra unika platser med dig…

Friheten att vara flexibel

Vi vet att semester handlar om roligt och friheten att göra vad du än känner för att göra. Vi är alltid öppna för ändringar i den ursprungliga resvägen, även under turnén! Titta, vi finns helt enkelt för att tillfredsställa dina turnébehov.

 

Värde, Service & Snabbhet

Vi vill garantera dig bästa pris och kvalitet när det gäller de produkter du reserverar hos oss. Vi är också stolta över snabb och konstant tillgänglig service. Prova det… ring oss nu

 

Vår vision

Att vara den ledande turistbyrån, synonymt inom branschen för professionalism, skräddarsydda unika utflykter och utmärkt kundservice, som levererar bästa möjliga äventyr för våra kunder. För att dela det bästa av Costa Rica, anpassa varje turné till varje kund med deras önskade äventyr.

Vilka är vi?

Vi är ett team av passionerade, mycket erfarna och professionella resebyråer, som levererar turer i världsklass på några av de mest spektakulära platserna i Costa Rica. På Tulu Travel har vi ett uppdrag att designa mycket unika och personliga upplevelser och semestrar som passar alla typer av turister, vilket ger en äventyrlig möjlighet att fördjupa sig i Costa Ricas livsstil.

Värden

Autentisk

Vi försöker visa upp den magiska destinationen som Costa Rica utgör. Vi har framgångsrikt identifierat exklusiva...

Professionalism

Vi skapar och upprätthåller en hög standard på arbetsmoral som kommer inspirera ditt förtroende för oss!

Kompetens

Vi är stolta över våra ledarskaps- och organisatoriska färdigheter som säkerställer att din resa fungerar smidigt i Costa Rica.

Engagemang

Vi är en tillräckligt stor resebyrå för att hantera alla dina önskemål, och tillräckligt liten för att gå...

Passion

Vi älskar det vi gör, och hoppas att du kommer göra det också!

Möt vårt team

Vi älskar det vi gör, och hoppas att du kommer göra det också!

Låt oss hjälpa dig att skapa din drömsemester

Ta kontakt med en av våra lokala reseexperter och få ett GRATIS förslag idag.

Costa Rica är vår specialitet!