Den perfekta semestern finns!

Vad är en perfekt semester? För oss är det att resa runt utan att behöva oroa sig för någonting och bara njuta av sitt sällskap och resmålet. Det är exakt detta som vi ger er genom att ta hand om allt bakom kulisserna på er resa. Vi skräddarsyr din drömresa och skapar en magisk semesterupplevelse just för dig.

Vad ska du förvänta dig?

Snabb och fantastisk service av våra Costa Rica experter

Vi gör allt för att uppfylla alla dina önskemål & drömmar

Vi skräddarsyr resan efter just Din önskade budget utan några dolda avgifter

Vi är på plats i Costa Rica och har Svensk support 24/7 under hela din resa

Vår vision

Att ge dig den absoluta bästa semesternupplevelsen någonsin med skräddarsydda och unika upplevelser just för dig och ditt sällskap. Vi är så stolta över vårt fantastiska team som kommer att ge dig den bästa service och skapa den absolut bästa möjliga reseupplevelsen för dig, både innan och under din resa. Costa Ricas motto är PURA VIDA som betyder rent liv men också används som tack och varsågod och detta vill vi verkligen få er att känna både under tiden vi ihop planerar er resa och under er semester.

Så från oss alla till er alla, Pura Vida och välkomna till Costa Rica!

abut 05

Ta del av vår lokalkännedom

Swetours är ett Costaricanskt företag och alla som jobbar här bor, andas och lever Pura Vida livet. Genom detta har vi enormt stor lokalkännedom och kunskap om landet och alla smultronställen. Vi har sedan 2005 skapat oss ett stort nätverk av lokala företagare och kontakter, så vi vet att ni kommer få den absolut bästa servicen och bemötandet under hela er resa. Utnyttja våra relationer och ta del av vår kunskap för att skapa din drömresa och få det absolut bästa priset och upplevelse på din resa.

Boka snabbt, enkelt & effektivt

Visste du att en genomsnittlig person spenderar 40 timmar på att planera en semesterresa?

Låt våra experter spara dig tid och stress! Vi tycker det ska vara roligt och lätt att planera en semester men internet är en djungel av information, så det är lätt att bli överväldigad. Så låt våra experter hjälpa dig att sålla ut guldkornen ur sanden och designa din drömresa helt utan huvudvärk och extra kostnader.

abut 02
abut 07

Du ska vara 100% nöjd med din resa redan innan du åker

Vi hjälper dig att planera den ultimata resan baserat på dina personliga intressen, önskemål och budget. Vi hjälper dig att hitta den perfekta blandningen av hotell, destinationer och utflykter för att göra din rundresa perfekt just för dig. Du kan välja ett av alla fantastiskt resepaket här på hemsidan men även de kan vi anpassa med de utflykter eller hotellstandard som just du önskar. Så prata med en av våra Costa Ricaexperter och så hjälper de dig att skräddarsy den perfekta semestern just för dig/er.


Svensk hjälp på plats 24/7

Under din resa med oss så erbjuder vi dig 24/7 support om du har några frågor eller om du behöver någon hjälp. Var du än är i Costa Rica, finns vi här för dig i samma land och bara ett telefonsamtal bort. Ring, sms:a, WhatsApp eller mejla oss om du har frågor, behöver hjälp eller vill boka ytterligare utflykter. 

abut 06
abut 09

Utan några extra kostnader

Vi är ett av få reseföretag i europa som erbjuder helt skräddarsydda resepaket till Costa Rica utan några extra kostnader. Vi planerar er resa, bokar allt för dig och du får ett pris av oss utan någon extra avgift från oss. Vi får betalt från hotellen och andra leverantörer i form av en provision på allt vi säljer så att ni får samma pris eller ett bättre men slipper allt jobb med att planera er resa.

100% Koldioxidkompenserad

Costa Rica är mest känt för sin fantastiska natur och vi på Swetours gör allt vi kan för att den ska bevaras. Så ihop med Greeninitiative planterar vi ett träd per resenär i Costa Rica för att Co2 neutralisera er vistelse i Costa Rica samt återbygga regnskogen och djurlivet. För varje träd som planteras så kompenseras 1 ton koldioxidekvivalent (CO₂e) som motsvarar en rundresa med oss på två veckor.

abut 01
abut 03

Mindre stress & Mera Glädje

Semester ska handlar om att ha roligt, slappna av njuta av livet.
När du reser med oss på Swetours till detta underbara land, Costa Rica så är detta exakt vad vi ger er. Alla våra rundresor kommer med en enkel men detaljerad resplan och allt ni behöver göra är att vara i tid till de utflykter och transporter ni bokat och sedan åka med och njuta av er semester. Så bara hör av er på costarica@swetours.com och så hjälper vi er att förvandla era drömmar till verklighet helt utan jobba för er själva. Bra va?!

Våra värden

Autentisk

Vi försöker visa upp den magiska destinationen som Costa Rica är, på ett så autentiskt sätt som möjligt!

Professionalism

Vi skapar och upprätthåller en hög standard baserad på arbetsmoral och finns alltid tillgängliga för dig.

Kompetens

Vi är stolta över våra ledarskaps- och organisatoriska färdigheter som säkerställer att din resa fungerar smidigt i Costa Rica.

Engagemang

Vi är en tillräckligt stor resebyrå för att hantera alla dina önskemål och tillräckligt liten för en personlig kontakt.

Passion

Vi älskar det vi gör och gör det vi älskar och gör vårt bästa för att sprida det!

Möt vårt team

Vi alla på Swetours ser fram emot att höra ifrån dig och visa dig detta fantastiska land!

Låt oss hjälpa dig att skapa din drömsemester

Ta kontakt med en av våra lokala reseexperter och få ett GRATIS förslag idag.

Costa Rica är vår specialitet!