DMC

Unique Travel Event experiences in Costa Rica Your trusted DMC since 2005 2 1 1

18+ års

Erfarenhet inom
Costa Rica

17,798 +

Nöjda
Kunder

250 +

Lokala
partners

100%

5-stjärniga recensioner
Google & Facebook

Exceptionella rese- och evenemangsupplevelser

Oavsett vilken costaricansk upplevelse du önskar, lita på att Swetours DMC designar unika program för Företag, Grupper, Konferenser, individuella resepaket, äventyrsturer, exceptionella evenemang, och destinationsbröllop.

Vi fokuserar på att ge verkligt exceptionella upplevelser. Våra unika program garanterar att 

varje gäst njuter av Costa Rica till fullo.

 

Spela videoklipp

Din betrodda DMC i Costa Rica sedan 2005

Individuella resplaner

Skräddarsydda resplaner för enskilda resenärer, kontrollerade hotell, turer och transporter för att garantera kvaliteten. Med vår 34 års kombinerade Costa Rica-erfarenhet kan ingen annan resebyrå konkurrera med vår passion för 100 % kundnöjdhet

Företagsresor
& Större grupper

Vi är medvetna om att den ideala företagsresan måste vara exklusiv, originell och genuin. Vår personal utmärker sig genom att införliva dessa tre element i varje del av alla företags- och gruppprogram vi bygger

Exceptionella evenemang
& Konferenser

Även om vi ibland tänker utanför boxen med våra idéer, garanterar och levererar vi alltid en personlig touch eftersom det är det som skiljer upplevelsen åt och säkerställer att den kommer att bli ihågkommen långt efter din resa till Costa Rica

SWETOURS DMCTJÄNSTER

Alla våra leverantörer och lokaler är förkvalificerade av oss så att du kan vara säker på att din underhållning, transport, rundturer, registreringspersonal och cateringfirma är det bästa Costa Rica har att erbjuda

shutterstock 525808462 2

Unika utflykter och aktiviteter

Vi sätter alltid en kreativ snurr på varje aktivitet, så att dina gäster känner att de upplever något de inte kunde komma åt som turist.

2b08f578dee1a4922d27f35a6d5ba046

Evenemangsorganisation

Vi producerar allt från små unika intima middagar upp till stora företagskonferenser. Vi pressar alltid på kuvertet för att få det extraordinära till liv.

Spring Resort Room patio

Hotell och villor

En av våra huvudpelare är boende. Vi har allt från exklusiva boutiquehotell, resorter och all inclusive hotell. Alla 100% kvalificerade och bedömda.

shutterstock 244907320 copy

Teambuilding

Med ett skräddarsytt teambuilding-evenemang kan du främja anslutning och syfte bland dina besökare. Varje program är gjort för att spegla kundens varumärkesvärde.

shutterstock 549272464

Kvalitetstransporter

Vi erbjuder privat såväl som delad transport. Från privata bilar, minibussar, mindre bussar, upp till moderna turistbussar, alla 100% kvalificerade och granskade.

Beach Club Costa Rica

Mat

Från de mest populära restaurangerna till de som ligger utanför allfartsvägarna, vi hjälper dig att skapa den rätta kulinariska upplevelsen.

Screenshot 2022 06 04 at 23.01.25

Flyg och helikoptrar

Vi erbjuder privata helikoptrar samt inrikes och privata flygtjänster.
Vi arbetar med de bästa flygbolagen i Costa Rica.

Screenshot 2022 11 22 at 00.37.06

Välkomstgåvor och bekvämligheter

Med din input hämtar vi de senaste, mest populära artiklarna som är tillgängliga lokalt eller hämtade från någon annanstans så att du kan göra de bästa valen.

Nayara Tented Camp 1

Inspektioner på plats

När du skapar ett företagsmöte eller ett incitamentsprogram är förstahandserfarenhet viktigt. Vi kommer att arbeta nära dig för att säkerställa att destinationsupplevelsen är effektiv och djupgående.

Företagsresor och konferenser

Swetours Incentive-teamet inser värdet av att leverera wow-faktorn. För varje incitamentsgrupp känner vi till och förstår våra kunders behov, och vi går utöver det för att möta dem. Vi går ständigt den extra milen med säkerhet och professionalism i åtanke så att när våra kunder åker från vårt fantastiska Costa Rica, dagdrömmer de redan om att återvända med sin nästa resa till Costa Rica.

Spela videoklipp
Weddings 1 copy 2

Destinationsbröllop

Vi skapar inte bara bröllop, vi skapar livslånga minnen. Vi erbjuder fullservicedestinationsbröllopsplanering, från de mest romantiska platserna för din ceremoni till unika semesterupplevelser för dina gäster och nära och kära, med hjälp av vår lokala kunskap och pålitliga leverantörer.

Gruppevent och festivaler

Vi är specialister på att organisera storskaliga företagsevenemang men vi har också en unik historia av att skapa en färdig paketlösning för festivaler runt om i Costa Rica. 
Med våra erfarna event planning och förvaltning, du kan vara lugn….

Spela videoklipp

Möt Swetoursteamet

team 1

Med mer än 20 års erfarenhet av resebranschen kombinerat med dynamiken i dess internationella flerspråkiga och professionella team, är Swetours Travel en costaricansk resebyrå och destinationsförvaltningsföretag som går utöver det för våra kunder.

Vår styrka är att identifiera talang!

Tulus produktionsspecialister kommer att använda all sin kreativitet, expertis och passion för att bygga och genomföra unika program och evenemang som är i linje med dina mål.

Vi garanterar bästa värde och kvalitet när det gäller de produkter du reservera hos oss. Vi är också stolta över snabb och konstant tillgänglig service.

Vårt mål är att leverera enastående upplevelser genom exceptionell lokalkännedom, ett kreativt och originellt förhållningssätt och en engagerad, professionell service.

Andra gör som vi gör, VI GÖR DET OLIKA!

Varför är SWETOURS din perfekta DMC-partner?

Erfaren DMC

34 års kombinerad erfarenhet som en av de bästa Costa Rica DMC, vi förstår kulturen.


Professionalism

Du kan förvänta dig professionalism och precision av svensk standard. Vi tar "struktur" till det som är den råa, spännande naturen i Costa Rica.

Värde, Service & Snabbhet

Vi är stolta över att vara effektiva och snabba och erbjuda värde i alla våra paket.


Miljövänlig

Swetours Travel är miljövänligt. Vi inkluderar en klimatkompensation i alla våra paket

Lägre kostnader

Att arbeta direkt med alla våra lokala leverantörer innebär lägsta möjliga priser för dig.

Ger tillbaka

En del av ditt köp går också till socialt ansvarsfulla investeringar för ursprungsbefolkningen och deras skolsystem.

Är du en resebyrå?

Gläd dina kunder, känn dig i trygga händer och upptäck hur vi “förändrar spelet” för resebyråer och dina potentiella kunder till Costa Rica.
Vi förbereder vackra, detaljerade vitmärkta resplaner med din logotyp och information så det är enkelt att bara skicka offerten direkt till dina kunder.

Untitled design 23 1

Vad våra DMC-kunder säger!

Samarbetspartner

DEN BÄSTA DMC-UPPLEVELSEN I COSTA RICA

Fyll i formuläret och låt oss prata

Låt oss hjälpa dig att skapa din drömsemester

Ta kontakt med en av våra lokala reseexperter och få ett GRATIS förslag idag.

Costa Rica är vår specialitet!