Vad kostar det?

Ingenting i de flesta fall, varför?

Hotell och resorter betalar provisioner till oss så att du inte behöver; vi erbjuder en personlig service med ditt bästa i centrum. Naturligtvis kan du göra din egen efterforskning och boka allt själv… men varför skulle du? När du kan låta en Costa Ricaexpert navigera genom de bästa hotellen, utflykterna och transporterna för att hjälpa dig med en av de viktigaste semestrarna i ditt liv.

Varför välja oss?

Patzy modified

Jourhavande personal dygnet runt

Vi kommer vara med dig dygnet runt med support, en professionell och personlig service. Vi ger dig allt stöd du behöver. Ring, skicka sms, whatsappmeddelande eller mejla oss om du har några frågor.

why choose tulu

Helt gratis

Vi erbjuder kostnadsfri anpassad paketplanering. Vi tar inte betalt eftersom vi får vår provision från hotell och utflykter.

tpfbiPWQ 1

Erfarenhet

Vi har organiserat resor sedan 2005. Vi har utvecklat en djup förståelse för alla geografiska, sociala, och kulturella platser som krävs för att utforska Costa Rica på ett autentiskt sätt.

kayak tortuguero 6

Kvalitet och värde

Vi tar stor omsorg för att se till att vi erbjuder det högsta värdet och vi är medvetna om att fantastiskt värde kommer från uppmärksamhet mer än bara priset.

shutterstock 476726410 2 3

Lokal expertis

Genom att vara ett lokalt företag känner vi alla och har ett aktivt nätverk av turistattraktioner och lokala förbindelser. Förvänta dig därför de bästa upplevelserna till de bästa priserna.

fully customisable

Helt anpassningsbar

Våra experter hjälper dig att planera den ultimata resan baserad på personliga intressen och att välja din perfekta blandning av olika destinationer och boenden.

Samarbetspartners

Låt oss hjälpa dig att skapa din drömsemester

Ta kontakt med en av våra lokala reseexperter och få ett GRATIS förslag idag.

Costa Rica är vår specialitet!