Ta oss inte på orden,
se vad våra kunder säger!

bild1

Ett stort tack till Pelle på Swetours, som tålmodigt svarat på alla våra frågor under planerandet av vår fantastiska vistelse i Costa Rica. Detta ledde fram till en drömresa för oss sju vuxna och tre barn. Allt har klaffat perfekt under våra tolv dagar i landet.

Våra boenden på Hilton Garden Inn Guanacaste Airport, Chachagua Rainforest Hotel & Hot Springs, Monteverde Cloud Forest Lodge och Margaritaville Beach Resort Costa Rica var mer än vi någonsin hade kunnat tänka oss. Transfer med Ecotrans Costa Rica i rymliga moderna bussar funkade oklanderligt, och chaufförerna kunde peka ut det ena intressanta stället efter det andra.

Ett extra tack för det alldeles speciella besöket i Children’s Eternal Rain Forest / Bosque Eterno de los Niños, där vi kände oss så speciellt välkomna och fick plantera ett träd (Tabacón) till min sons Per minne. Dessutom togs vi med på två guidade vandringar – en dagstur och en kvällstur i endast ficklampors sken.
Avslutningsvis vill jag och familjen verkligen rekommendera Swetours Costa Rica resor om ni har tankar på att resa till Costa Rica! Pura Vida!

JAN SUNDSTEDT 

bild2 e1700336570725

Vi vill bara passa på att tacka för att ni på Swetours möjliggjorde en fantastiskt bra resa till Costa Rica.

Under första veckan upplevde vi och såg mycket av Costa Rica på en kort tid, djurliv, canopy, vandringar, vulkan, ridning, den fantastiska naturen och goda maten. Det känns som det paket ni sydde ihop åt oss passade våra önskemål perfekt. Alla transfers, utflykter och hotell har varit över vår förväntan, allt har upplevts vara så enkelt och välplanerat.

Sista veckan bjöd på snorkling, god mat, sunset trip och ett bra hotell, Margaritaville Beach Resort, med ett vackert läge och trevlig och serviceminded personal.
Summerat skulle vi inte önskat något ytterligare av vår resa, den överträffade vår förväntan, så ett riktigt stort tack och önskar er allt gott!

CAMILLA HENRIKSSON

bild3

Vi fick hjälp av Johan att boka vår resa till Costa Rica och vi kan inte vara mer nöjda. Vi hade en fantastisk resa! ALLT fungerade och var bra på alla sätt och vis. Transporter var på plats på utsatt tid, hotellen var bra osv.

Vi började vår rundresa med att flyga inrikesflyg till södra Costa Rica, till Corcovado. Fantastisk nationalpark med mycket djur och natur. Därefter till La Fortuna/Arenal, vidare till Monteverde för att sedan avsluta med några lata dagar i Montezuma. Costa Rica överträffade alla våra förväntningar, vilket fantastisk land! Såå vackert, rent, god mat, trevliga människor.

Vi gillar också hållbarhetstanken som verkar genomsyra samhället med mycket närproducerat, ekologiskt, miljövänlig energi osv. Vi kan verkligen rekommendera Costa Rica som resmål och SweTours som arrangör!

HELÉN WESTBERG

Låt oss hjälpa dig att skapa din drömsemester

Ta kontakt med en av våra lokala reseexperter och få ett GRATIS förslag idag.

Costa Rica är vår specialitet!