Surf

Tid: 2 timmar
Från: $55

Översikt

Surfing är en otrolig sport i kombination med en fantastisk livsstil. Vi här på Swetours vill att du ska vara en del av det och vi erbjuder surflektioner både på Stillahavskusten och den karibiska kusten. Costa Ricas fantastiska kustlinjer erbjuder några av världens bästa surfingmöjligheter året runt. Det spelar ingen roll om du aldrig har försökt förut, vilket gör dig till en nybörjare. Vi kommer att göra vårt bästa för att du ska få en plats i styrelsen. Det finns också lektioner för dig som är på mellannivå eller avancerad nivå. Det finns vågor och alternativ av klasser för alla!

En bra sak om surfing i Costa Rica är att det mycket sällan är trångt i vattnet jämfört med många andra populära surfplatser runt om i världen. Du kommer ha gott om utrymme, tid att träna och våra utmärkta instruktörer hjälper dig att uppfylla dina surfdrömmar. Förutom de många alternativen för surflektioner vi kan erbjuda, har vi också olika surfläger där du kan stanna en längre tid och lära dig surfa med dagliga lektioner.

För dina surflektioner kan du välja om du vill delta i en grupplektion med andra personer. Det betyder att du får ge dig ut på ditt äventyr med en surfinstruktör och högst 3 andra surfare. De är alltid max 4 nybörjare per instruktör. Innan ni ger er ut på vattnet får du instruktioner och säkerhetsinformation i cirka 20 minuter.

Halvprivata surflektioner är tillgängliga för din grupp av vänner och/eller familj. När du väljer halvprivata lektioner får du bestämma en egen tid för lektionen och det kommer inga andra deltagare utanför din grupp. Detta ger er mycket mer flexibilitet.

De privata surflektionerna är till för dig som är nybörjare eller är på mellannivå, men vill arbeta uteslutande på dina färdigheter med en privat surf lärare. Surfinstruktörer har all sin uppmärksamhet på dig och ger dig instruktioner om hur du kan förbättra din surfing. Det betyder att du får ha alla vågor för dig själv!

Dessa lektioner finns tillgängliga över hela Stillahavskusten och i södra karibiska kusten. Berätta om dina preferenser för oss så hjälper vi dig att boka ditt livs surfupplevelse!

Ingår

Icke-alkoholhaltiga drycker
Ej inkluderat: dricks
Professionell tvåspråkig surfinstruktör
Rashskydd (surfshirt) för transport vid behov
Hyra av styrelse

Få ett gratis reseförslag & expertråd

Låt oss hjälpa dig att skapa din drömsemester

Ta kontakt med en av våra lokala reseexperter och få ett GRATIS förslag idag.

Costa Rica är vår specialitet!