Solnedgångssegling

Solnedgångssegling

Tid: 4 timmar
Från: $85

Översikt

Denna solnedgångssegling på katamaran är en kombination av avkoppling och äventyr med ett fantastiskt landskap av Stilla havet. På den rymliga katamaranen kan du sitta och koppla av med en tropisk cocktail i handen och se ut över havet och om du har tur kan du se delfiner, se sköldpaddor och till och med valar!
Efter en timmes segling ankrar kaptenen i en avskild vik där du kan välja att följa med på den guidade snorklingsturen för att se det fantastiska marina livet som lunnefåglar, bläckfisk, sköldpaddor och massor av andra färgglada fiskar. Snorkling är valfritt och vill du bara stanna på båten och koppla av eller simma så gör du det!
När du är klar med snorklingen är maten klar ombord. Du kan njuta av din lätta lunch och frukt på katamaranens mycket rymliga däck eller om du tycker att solen är för varm kan du sitta inne i kabinen under taket.
Efter maten börjar vi segla ut på havet igen och när vi sakta kryssar hem i den varma brisen ser vi solnedgången gå ner i Stilla havet. Denna katamaran är en fantastisk resa för alla oavsett om du reser med familj, vänner eller din älskade!

Om du dricker alkoholhaltiga drycker rekommenderar vi inte att du snorklar eller hoppar i havet. Om du gör detta är det på egen risk och vi frånsäger oss allt ansvar.

Ta din privata katamarankryssning i solnedgången med familj och vänner!

Inkluderat: Transfer, katamaransegling, snorklingstur, lunch, snacks,
öppen bar (+18 år) läsk och vatten.
Extra: DJ, liveband, privat kock, bröllopsceremoni.

Ingår

Ej inkluderat: dricks
Snorkelguide
Båtbesättning
Öppen bar (alkohol & läsk) Transport
Lunch

Få ett gratis reseförslag & expertråd

Låt oss hjälpa dig att skapa din drömsemester

Ta kontakt med en av våra lokala reseexperter och få ett GRATIS förslag idag.

Costa Rica är vår specialitet!