Nattvandring

Tid: 4 timmar
Från: $35

Översikt

Låt oss på Swetours ta dig med på ett fantastiskt äventyr i en av de många regnskogarna! Costa Rica har en otrolig mångfald av vilda djur och 5% av alla världens arter finns i denna lilla pärla. Av alla dessa djur är 50% aktiva nattetid och det är då vi tar dig med på en utflykt till deras naturliga livsmiljö.

Med hjälp av våra erfarna guider och ficklampor vandrar vi genom den mäktiga regnskogen och om vi har tur får vi se sengångare, tvättbjörnar, kinkajou, bältdjur, grå räv och fladdermöss medan de letar efter mat. Dessa nattvandringsutflykter är också ett utmärkt sätt att få se ett par av de mycket berömda färgglada grodorna och massor av insekter.

Detta är en fantastisk upplevelse att se hela den mörka djungeln komma till liv under två timmars enkel och spännande vandring på stigar genom djungeln och regnskogen. Nattvandringsturerna avgår vanligtvis mellan 5-8 varje kväll beroende på var du befinner dig i Costa Rica.

Vi erbjuder dessa Nattvandringsutflykter på några olika platser i Costa Rica, de mest populära är i Arenal, Monteverde, Manuel Antonio och Drake Bay.

Arenal är känt för sin vulkan och vackra regnskog som ligger uppe i bergen. Nattvandringen här är väldigt spännande eftersom du kan se djur som bältdjur, nattfåglar, sengångare och mer än 20 arter grodor. Detta är en bra utflykt att ta på ankomstdagen om du anländer på sen eftermiddag.

Monteverde och dess vackra molnskog erbjuder ett annat spännande äventyr där du kan se djur som sover, inklusive kända fåglar som quetzaler, tukaner, klockkotingar och massor av besökande flyttfåglar. Djur som ofta ses på denna tur är apor, olingobjörnar, sengångar och veckelbjörn. Andra spännande djur att se är fågelspindlar, grodor, ormar och många olika insektsarter.

Manuel Antonio är en vacker liten strandstad på Stillahavskusten med sin egen nationalpark mycket nära den offentliga stranden. Härifrån erbjuder vi också Nattvandringsutflykter där du kan se olika däggdjur, skorpioner, paddor och grodor.

Drake bay ligger i södra delen av Stillahavskusten och är världsberömd för sin fantastiska natur och djurliv. Vi här på Swetours rekommenderar dig att stanna åtminstone några dagar här för att upptäcka detta naturparadis. Härifrån kan du välja att göra Nattvandringsutflykter där du kan se däggdjur, spindlar, grodor, ormar och många olika insekter.

Ingår

A/C-transport tur och retur
Professionell tvåspråkig guide (engelska/spanska)
Ej inkluderat: dricks
Inträdesavgifter till kaffeplantagen Doka
Blixtljus

Få ett gratis reseförslag & expertråd

Låt oss hjälpa dig att skapa din drömsemester

Ta kontakt med en av våra lokala reseexperter och få ett GRATIS förslag idag.

Costa Rica är vår specialitet!