Djungelmiddag i solnedgången

Djungelmiddag i solnedgången

Tid: 2-3 timmar
Från: $85

Översikt

Gömd i en molnskog i Costa Rica, bara 1,5 timme från San Jose International Airport, ligger El Silencio Lodge, en prisbelönt, högst rankad eko-lodge. En planetvänlig fristad med en chans till roliga äventyr och föryngrande välbefinnande, den lugna stillheten i den omgivande skogen, skapar en förtrollande atmosfär som ger dig en möjlighet att koppla av till naturens ljud. Njut av ett 500 hektar stort privat reservat välsignat med vandringsleder, mjukt strömmande bäckar och dolda vattenfall, fastigheten flankeras av Juan Castro Blanco och Poas Volcano National Parks. El Silencio Lodge har sexton lyxsviter med utsikt över floden eller molnskogen, alla har ett privat utsiktsdäck och bubbelpool och förstklassiga bekvämligheter. Las Ventanas Restaurant på El Silencio Lodge är ett tropiskt fenomen eftersom den serverar några av de bästa köken i landet. Väck till liv lokala smaker från färska lokala råvaror, såsom regional fisk, frigående fjäderfä och ekologiska grönsaker, frukter och örter. The Lodge har också en ekologisk trädgård på plats där gästerna kan välja sina egna salladsingredienser.

Med dimmig tropisk molnskog, brusande vattenfall, och färgstark kultur att fördjupa dig i, har El Silencio Lodge många roliga aktiviteter som ridning, forsränning, och ziplining. Du kan också koppla av på Esencia Spa med full service eller slappna av på yogadäcket.

En av El Silencio Lodges mest populära upplevelser, speciellt för en romantisk tillflyktsort, är deras facklabelysta skogsmiddag med råvaror från jord till bord från deras 5 000 kvadratmeter stora ekologiska växthus och en utvald vinlista. Omgivet av facklor och accentljus väntar ett prydligt upplagt bord på att du ska komma och njuta av en unik upplevelse. Perfekt för bröllopsresor, årsdagar eller ett speciellt förslag, Forest Sundown Dinner kan beskrivas som en av de mest romantiska semesterupplevelserna att ägna sig åt. El Silencio Lodge ger dig en lika högklassig romantisk middagsmöjlighet med deras Forest Sundown Dinner, eftersom denna privata middagsupplevelse på natten i molnskogen när ljusen och flammande facklor blir din enda form av ljus är en exceptionell eskapad att ta del av . Tillsammans med aptitretande mat och den extremt romantiska atmosfären skapar El Silencio Lodge en oförglömlig upplevelse för dig och din älskade.

Ingår

Middag

Få ett gratis reseförslag & expertråd

Låt oss hjälpa dig att skapa din drömsemester

Ta kontakt med en av våra lokala reseexperter och få ett GRATIS förslag idag.

Costa Rica är vår specialitet!