Utflyktspaket Drake Bay Wilderness Resort

Utflyktspaket Drake Bay Wilderness Resort

Tid: Mellan 1-7 timmar per aktivitet
Från: $Utflykterna säljs inte separat. Det ingår i din vistelse på Drake Bay Wilderness Resort

Översikt

Beroende på din hur länge du bor på hotellet så ingår olika antal utflykter och ni kan välja mellan dessa utflykter:
(3 nätter = 2 utflykter: 4 nätter = 3 utflykter: 6 nätter = 5 utflykter) 

CORCOVADO NATIONALPARK

Njut av en dag i Corcovados magnifika nationalpark. Resan hit sker med båt och tar er rakt in i mitten av den orörda regnskogen. Här kan ni se alla fyra olika apor som lever i Costa Rica, sengångare, myrslokar, rådjur, papegojor, fåglar, iguaner och så klart dom mäst eftertraktade sevärdheterna som är Tapir, pumor och jaguarer. Ta med vandringsskor/gymnastikskor, , solskyddsmedel, hatt, regnponcho, vattenflaska, snacks och insektsmedel. Den guidade utflykten avgår klockan 06:30 och ni återvänder runt klockan 14:30. Minimum två personer.

ISLA DEL CAÑO 

En gammal inhemsk begravningsplats, vackra skuggade stränder, en vandring till toppen av ön och enastående snorkling i ett av landets vakraste korallrev med magisk snorkling. Här kan du snorkla med sköldpaddor, rockor, delfiner, stora och små färglada fiskar samt revhajar. Och under valsäsongen kan du höra knölvalarnas sång under vattnet. Ta med vandringsskor, baddräkt, handuk, solskyddsmedel, hatt och vattenflaska och matsäck. Denna guidade utflykten avgår klockan 07:30 och ni återvänder runt klockan 14:30. Minimum två personer.

MANGROVE & FÅGELUTFLYKT

Fullt av legender och rik historia, kommer detta isolerade och outforskade vildmarksområde att inspirera alla som besöker det. Börja turen genom att gå in i Sierpefloden in i en stor mangroveskog och utforska sedan skogen med flodbåt. Du kommer att se massor av djur och fåglar i mangroveträsken och återvända till havet med ett leende på läpparna. Senare tar din guide båten till Bird Island för att se häckande fregattfåglar. Minimum tre personer.

KAJAKPADDLING

Kajaktur, gör ditt eget schema. Utforska floderna och se fåglar, ödlor, apor mm.

VANDRINGSLEDER

Planera din egen utflykt. Hämta en karta på kontoret. Njut av vacker utsikt över Drake Bay. Dessutom kan du njuta av fågelskådning och bada under din vandring.

RIDNING

Utforska djungeln eller rid på stranden. Ta med långbyxor, solskyddsmedel och vatten. Guidad tur. Vänligen boka minst en dag i förväg. Halv- eller heldagsturer tillgängliga. Minimum två personer.

Dessa utflykter kan också bokas mot en extra kostnad:

DYKNING

All utrustning ingår. Trettiofem minuters båttur till Isla del Cano och korallreven. Det första dyket sker direkt när ni kommer dit och sedan tillbaka till båten för lunch. Efter lunch sker det andra dyket en ny del av revet. Hela dagen är en guidad tur med en dykinstruktör. Minimum två personer.

FISKE UTANFÖR KUSTEN

Fiska efter Marlin, Sailfish, Dorado, Tonfisk och mycket mera på din/er privata fiskebåt som kommer med full utrustning, kapten och fiskeguide. Ta med solkräm, vattenflaska och hatt. Kan bokas som hel- eller halvdag.

Ingår

Professionell tvåspråkig guide
Båttransport
Gummistövlar vid behov

Få ett gratis reseförslag & expertråd

Låt oss hjälpa dig att skapa din drömsemester

Ta kontakt med en av våra lokala reseexperter och få ett GRATIS förslag idag.

Costa Rica är vår specialitet!