ATV-Utflykt

Tid: 2-6 timmar
Från: $75

Översikt

Costa Rica är fullt av aktiviteter och äventyr tillgängliga för dig under din semester i detta vackra land. Om du gillar motordrivna aktiviteter men du inte vill ta en hyrbil kan en ATV-tur vara ett bra sätt att ta sig fram. ATV är en förkortning för All Terrain Vehicle och det är en fyrhjuligt fordon som fungerar bra, som namnet antyder, att köra runt i naturen och utforska nya platser. En ATV är byggd för två personer, en förare där fram och en passagerare där bak som en motorcykel. Om du vill köra en ATV i Costa Rica måste du vara 16 år eller äldre och ha ett giltigt körkort. Om du är 12 år och äldre får du åka bakom en äldre förare. Sneakers eller stängda skor är obligatoriska. Detta är ett utmärkt sätt att njuta av adrenalin med dina vänner och din familj!

ATV finns i stort sett överallt i Costa Rica på olika turistmål och vi berättar mer om några av våra favoriter.

Tamarindo i Guanacaste på nordvästra delen av Stilla havet erbjuder många olika sätt och omgivningar för en ATV-tur. Du kan åka från 2 till 6 timmar och du får åka på grusvägar, floder, upp- och nedförsbackar, berg, lerpölar(under regnperioden) och naturligtvis många av de vackra omgivande stränderna som Puerto Viejo, Bahia De Piratas, Playa Minas, Playa Flamingo, Playa Conchal och Playa Potrero. När vi är ute på vägarna får vi se boskap, vilda djur som bältdjur, apor, leguaner och många olika fågelarter. Något viktigt att komma ihåg när du åker på en ATV i Tamarindo är att klimatet är väldigt torrt under torrsäsongsmånaderna så det finns inte mycket vatten att korsa under dessa månader. Under regnperioden finns det gott om vatten och lerpölar att köra igenom och då är det bättre att bära kläder som du inte är orolig för att skada. Berätta vilka väderförhållanden du föredrar innan du bokar.

Andra populära destinationer för ATV är Central Pacific med Jaco, Manuel Antonio, Quepos och Playa Uvita. Låt oss veta vart du ska och vi kommer att ställa in dig med din ATV beroende på din plats, kom och njut av det roliga!!!

Ingår

Ej inkluderat: dricks
Tvåspråkig professionell guide
ATV
Luftkonditionerad transport

Få ett gratis reseförslag & expertråd

Låt oss hjälpa dig att skapa din drömsemester

Ta kontakt med en av våra lokala reseexperter och få ett GRATIS förslag idag.

Costa Rica är vår specialitet!