3 utflykter i Tortuguero

3 utflykter i Tortuguero

Tid: Mellan 1-3 timmar per aktivitet
Från: $Detta paket säljs inte separat. Det ingår i din vistelse på Aninga, Pachira eller Evergreen Lodges.

Översikt

När du bor på Aninga, Pachira, eller Evergreen ingår dessa 3 utflykter i detta stora paket:

Tortuguero är verkligen en magisk plats, och en av de spännande turer som du kommer få uppleva på floddeltat är en flodbåtstur. Flodbåtsturen med vår professionella tvåspråkiga guide tar dig genom floderna i Tortugueros nationalpark. Här får du se alla gamla regnskogar och alla djur som lever där, vilket är väldigt spännande! Du kan se krokodiler, kajmaner, sköldpaddor och leguaner. Uppe i trädtopparna kan du se tre olika aparter och alla fantastiska fåglar som lever kring floderna. Flodbåtarna är säkra och tar dig smidigt över kanalerna för att ge dig fantastiska bilder och upplevelser!

Den andra turen är en fotvandring i regnskogen med din professionella tvåspråkiga guide som tar dig in i den magnifika regnskogen. Denna utflykt ger dig möjlighet att se ännu fler djur och, om du har tur, ett nära möte med söta sengångare! Din guide visar dig hur ekosystemet fungerar och du får en ny förståelse för regnskogens träd och blommor. Denna vandring är inte så fysiskt krävande, så den passar alla åldrar.

Den tredje utflykten är ett besök på Tortugueros stand och by. Här får du se hur lokalbefolkningen bor i den lilla byn Tortuguero med Karibiska havet på ena sidan och floden bara 300m mittemot den lilla ön där lodgarna ligger. Din guide tar dig också med på en promenad på stranden så att du under sköldpaddornas häckningssäsong får chansen att se sköldpaddorna komma upp på land och lägga sina ägg. På grund av starka strömmar rekommenderas inte simning vid denna strand.

Du kan också köpa en extra guidad sköldpaddstour på hotellet om det är rätt säsong under din vistelse.

Din guide kommer berätta om när utflykterna går på lodgen eftersom de skiljer sig beroende på väder och hur fulla lodgarna är.

Ingår

Professionell tvåspråkig guide
Båttransport
Gummistövlar vid behov
Ej inkluderat: 17 USD inträdesavgift till nationalparken för vuxna, 6 USD för barn

Få ett gratis reseförslag & expertråd

Låt oss hjälpa dig att skapa din drömsemester

Ta kontakt med en av våra lokala reseexperter och få ett GRATIS förslag idag.

Costa Rica är vår specialitet!