Pranamar Villas & Yoga Retreat

Pranamar Villas & Yoga Retreat

Starting from: $ 203
 / Natt

Översikt

Pranamar Oceanfront Villas och Yoga Retreat ligger på stranden i Santa Teresa och det har sagts av lokalbefolkningen att Santa Teresa är den bästa platsen för nöje och avkoppling. I denna del av Costa Rica möter kustens vita sandstränder frodiga, spännande djungler. Lyxigt boende finns i överflöd på Pranamar, inklusive fina middagar, massor av aktiviteter och ett yogaretreat. Lugna ditt sinne bland den frodiga vegetationen och spektakulära solnedgångarna på stranden i Santa Teresa.

Kort fakta om hotellet

Pool
Restaurang
Bar
Room Service
Spa
Luftkonditionering
Gratis Wifi
Platt-TV
Antal rum:
Reception
Parkering
Takfläkt
Daglig städning
Hårtork

Karta

Kort fakta om hotellet

Pool
Restaurang
Bar
Room Service
Spa
Luftkonditionering
Gratis Wifi
Platt-TV
Antal rum:
Reception
Parkering
Takfläkt
Daglig städning
Hårtork

Få ett gratis reseförslag & expertråd

Rum

Standardrum

Sovplats för 1-2 personer

Det finns gott om boendealternativ på Pranamar Oceanfront Villas and Yoga Retreat. Från Oceanside Villas till standardrum, det finns ett rum som uppfyller behoven hos alla resenärer. Faciliteterna inkluderar luftkonditionerade rum, rumsservice och Wi-Fi. I själva villorna finns kök och ibland mer än ett sovrum. Rummen är lyxiga, avkopplande, avslappnade och eleganta.

Villa vid havet

Sovplats för 1-4 personer

De elegant designade villorna är byggda av Costa Ricas lövträ, bambu och har gott om fönster och dörrar, vilket gör att gästerna kan njuta av naturen och havsutsikten i en intim miljö. Varje tvåvåningsvilla har två luftkonditionerade sovrum, två badrum, ett vardagsrum och gott om däck och terrasser Lyxiga badkar i granitsten omgivna av tropiska trädgårdar ger en unik, exotisk touch till våra utomhusbadrum. Villorna är inredda med importerade, handgjorda indonesiska möbler och skapar en avslappnad, romantisk atmosfär som kompletteras av den naturliga omgivningen. De två lyxvillorna vid havet ligger direkt framför stranden och erbjuder oavbruten utsikt över solnedgången. De har också ett komplett kök, stora verandor och extra rymliga rum.

Villa vid poolen

Sovplats för 1-4 personer

De elegant designade villorna är byggda av Costa Ricas lövträ, bambu och har gott om fönster och dörrar, vilket gör att gästerna kan njuta av naturen och havsutsikten i en intim miljö. Varje tvåvåningsvilla har två luftkonditionerade sovrum, två badrum, ett vardagsrum och gott om däck och terrasser - Lyxiga badkar i granitsten omgivna av tropiska trädgårdar ger en unik, exotisk touch till våra utomhusbadrum. Villorna är inredda med importerade, handgjorda indonesiska möbler och ligger runt en pool med fri form, vilket skapar en avslappnad, romantisk atmosfär som kompletteras av de naturliga omgivningarna.

Pranamar Bungalows

Sovplats för 1-2 personer

Våra tre rymliga bungalows är byggda i hållbart furuträ och erbjuder gästerna enkelhet och komfort med ett ekologiskt medvetande.

Låt oss hjälpa dig att skapa din drömsemester

Ta kontakt med en av våra lokala reseexperter och få ett GRATIS förslag idag.

Costa Rica är vår specialitet!