Florblanca Costa Rica

Florblanca Costa Rica

Starting from: $ 735
 / Natt

Översikt

Florblanca Costa Rica är ett prisbelönt lyxresort i Santa Teresa, på stranden vid Stillahavskusten och detta är den perfekta semesterdestinationen för alla resenärer som letar efter äventyr och orörda stränder. Djungeln som omger resorten är otrolig, lätt utforskad genom vandring, ridning, och surfing.

Yoga och Pilates erbjuds på resorten för att hjälpa besökare fördjupa sin anknytning till den vackra natur som omger den. Villorna är privata och strandnära, vimlande av bekvämligheter. Du kommer aldrig att vilja åka härifrån. Det råder ingen brist på saker att göra på Florblanca Resort. Äventyr och ekoturism är en livsstil här. Fiske, yoga, spabehandlingar, snorkling och ridning finns alla på aktivitetsmenyn och gör det möjligt för besökare att njuta av mångfalden som omger hotellet.

Florblancas restaurang, Nectar, är avslappnad men ändå elegant på samma gång, med en vacker inomhus-utomhus-miljö. Gäster och lokalbefolkningen älskar att äta och njuta av utsikten efter en lång dag på stranden. Köket är en fusion av latinska, asiatiska och medelhavsinfluenser, starkt byggd på säsongsbetonade, lokala, ekologiska ingredienser. Färska skaldjur och örter sätter sin egen smak på menyn och restaurangen fokuserar på gård-till-bord.

Kort fakta om hotellet

Restaurang
Bar
Room Service
På stranden
Spa
AC
Platt-TV
Reception
Parkering
Pool

Karta

Kort fakta om hotellet

Restaurang
Bar
Room Service
På stranden
Spa
AC
Platt-TV
Reception
Parkering
Pool

Få ett gratis reseförslag & expertråd

Rum

Superior enrumsvilla, trädgårdsvy

De vackra superiorvillorna med ett sovrum erbjuder ett sovrum med 1 king size-säng och AC, halvöppen vardagsrumsdel (med takfläkt), pentry, minibar, utomhusbadrum (dusch + marmorbadkar) i trädgårdsmiljö, bredvid sovrummet, en hängmatta på terrassen med fantastisk utsikt över trädgården.

Superior tvårumsvilla, trädgårdsvy

De fantastiska superior tvårumsvillorna med utsikt över trädgården erbjuder en tvåvåningsvilla med ett sovrum med 1 king size-säng (med A/C) och ett sovrum med 2 enkelsängar och en bäddsoffa (med A/C). Det finns ett halvöppet vardagsrum (med takfläkt), ett pentry och en minibar. Det finns 2 badrum: det första med marmorbadkar och dusch (delvis utomhus) och det andra med endast dusch (halvöppet), som ligger bredvid sovrummet. Koppla av i hängmattan på terrassen och njut av den vackra utsikten över trädgården.

Deluxe enrumsvilla, havsutsikt

Denna lyxiga villa med 1 sovrum och havsutsikt erbjuder ett rum med 1 king size-säng (och luftkonditionering), ett halvöppet vardagsrum (med takfläkt), ett pentry, en minibar, ett utomhusbadrum (dusch + marmor badkar) i trädgårdsmiljö, bredvid sovrummet. Det finns en terrass med en hängmatta och direkt utsikt över Stilla havet och stranden.

Smekmånadsvilla, havsutsikt

Den romantiska smekmånadsvillan med havsutsikt erbjuder en villa i två plan med ett rum med 1 king size-säng (och luftkonditionering), en terrass med havsutsikt, ett halvöppet vardagsrum (med takfläkt), ett pentry och ett stort kylskåp. Det finns 2 badrum: 1:a på första våningen och 2:a är ett delvis utomhusbadrum (dusch + marmorbadkar), delvis inne i sovrummet. Det finns en avkopplande hängmatta på terrassen som erbjuder utsikt över Stilla havet och stranden.

Surfvilla, havsutsikt

Surfvillan med havsutsikt är ett väldigt avslappnat och privat boende. Det första rummet har 2 enkelsängar (med A/C) och det andra rummet har 1 king size-säng (med A/C). Det tredje rummet är vardagsrummet och det har 2 bäddsoffor (och A/C). Det finns ett pentry och ett stort kylskåp. Varje rum har en dörr som vetter mot havet (rummen ansluter inte). Det finns 1 badrum, delvis utomhus (bredvid rummen), endast med dusch och inte badkar. Det finns dessutom en hängmatta på terrassen med direkt utsikt över Stilla havet och stranden.

Låt oss hjälpa dig att skapa din drömsemester

Ta kontakt med en av våra lokala reseexperter och få ett GRATIS förslag idag.

Costa Rica är vår specialitet!