Spela videoklipp

Florblanca Costa Rica

Florblanca Costa Rica

Starting from: $ 452
 / Natt

Översikt

Florblanca Costa Rica är en prisbelönt lyxresort vid stranden av Stillahavskusten och är den perfekta semesterdestinationen för alla resenärer som letar efter äventyr och orörda stränder. Djungeln som omger resorten är otrolig, lätt utforskad genom vandring, ridning, och surfing.

Yoga och Pilates erbjuds på resorten för att hjälpa besökare fördjupa sin anknytning till den vackra natur som omger den. Villorna är privata och strandnära, vimlande av bekvämligheter. Du kommer aldrig att vilja åka härifrån.

Saker att göra på Florblanca Costa Rica

Det råder ingen brist på saker att göra på Florblanca Resort. Äventyr och ekoturism är en livsstil här. Fiske, yoga, spabehandlingar, snorkling och ridning finns alla på aktivitetsmenyn och gör det möjligt för besökare att njuta av mångfalden som omger hotellet.

Nectar, Florblancas restaurang

Florblancas restaurang, Nectar, är avslappnad men ändå elegant på samma gång, med en vacker inomhus-utomhus-miljö. Gäster och lokalbefolkningen älskar att äta och njuta av utsikten efter en lång dag på stranden.

Köket är en fusion av latinska, asiatiska och medelhavsinfluenser, starkt byggd på säsongsbetonade, lokala, ekologiska ingredienser. Färska skaldjur och örter sätter sin egen smak på menyn och restaurangen fokuserar på gård-till-bord.

Kort fakta om hotellet

Restaurang
Bar
Room Service
Kassaskåp på rummet
Spa
Luftkonditionering
Platt-TV
Antal rum:
Antal våningar:
Reception
Parkering
Spela videoklipp

Karta

Kort fakta om hotellet

Restaurang
Bar
Room Service
Kassaskåp på rummet
Spa
Luftkonditionering
Platt-TV
Antal rum:
Antal våningar:
Reception
Parkering

Få ett gratis reseförslag & expertråd

$: 2500

Rum

Florblanca Villas

Plats för 1-6 personer

Livet har just blivit lite lyxigare på Florblanca. Vi har slutfört ett stort ombyggnadsprojekt på var och en av de privata villorna som vi erbjuder våra gäster. Alla tyger, möbler, kuddar och accentinredning har uppdaterats för att införliva ljusare jordfärger med en modern känsla, blandad med en touch av latinsk känsla. Våra sex villor med ett sovrum och tre deluxe- och superiorvillor med två sovrum ligger inbäddade i djungeln och är inredda med en lugn elegans som framhäver lokal konst och hantverk. Varje enskild villa erbjuder avskildhet samtidigt som den sticker ut genom den färgglada tropiska vegetationen. Alla har ett rymligt vardagsrum utomhus med bekväma sittplatser, komplett med en handgjord Costa Rica-hängmatta för två, som hänger vid den dramatiska öppningen till den frodiga djungelgrönskan. Badrummet är kreativt utformat i en trädgårdsmiljö med vackra badkar och handfat uthuggna i sten. Badrummen är kompletta med lokalt handgjorda, helt naturliga örttvålar. Det luftkonditionerade sovrummet har en king size-säng med lyxiga sängkläder. Det andra sovrummet i villorna med två sovrum har två enkelsängar och en dagbädd. Vår Deluxe Villa ligger med direkt utsikt över stranden och har en fantastisk utsikt över det vackra Stilla havet, bara en minuts promenad bort. Villa 11, vårt Honeymoon House, erbjuder ultimat avskildhet, personlig tillgång till stranden och en palapa vid stranden för att ta en tupplur. Fönstren i det stora sovrummet på övervåningen öppnar sig brett mot den närliggande vågorna från ett blommigt baldakindäck.

Låt oss hjälpa dig att skapa din drömsemester

Ta kontakt med en av våra lokala reseexperter och få ett GRATIS förslag idag.

Costa Rica är vår specialitet!