El Mangroove Hotel

Starting from: $ 319
 / Natt

Översikt

I Guanacaste, längs stränderna i Papagayobukten, ligger El Mangroove Hotel. Bland vulkaniska toppar och otroliga vattenfall kan gästerna koppla av bland de varma källorna och den naturliga växtligheten. Upplevelsen är så autentisk som den kan bli, med gyllene stränder, djurreservat och byar som väntar på att bli utforskade. El Mangroove är den strandort som ligger närmast en internationell flygplats i Costa Rica. Gästerna behöver inte resa långt efter landning, med stränderna i Mangrove bara 20 minuter från landningsbanan.

Det finns massor av aktiviteter att göra på El Mangroove Hotel. Från dag till natt erbjuder hotellet gästerna massor av avkoppling och inspirerande stunder. Personalen är dedikerad till att få resenärerna att känna sig som hemma. Det här är inte bara ett hotell, det är en livsstil.

Det finns massor av saker att göra på land och i vattnet. Yogalektioner erbjuds på begäran, och hotellets gym är öppet 24 timmar om dygnet. Paddling, kajak, fiske och surfing är fantastiska strandalternativ, medan cyklar finns tillgängliga för att lära känna hotellets omgivningar.

 

Det finns gott om matställen för gästerna och maten från köken på The Mangroove Hotels område är hållbar, fräsch och från jord till bord. Oavsett om du beställer en cocktail eller efterrätt är alternativen oändliga och maten är otrolig. Kockarna är villiga att servera rätter som är gjorda på beställning, och med fyra restauranger att välja mellan kommer gästerna inte att lida av mattristess en enda sekund under sin vistelse.

 

Utöver yogaklasser erbjuder Mangroove det bästa spaet i Guanacaste. Fokus ligger på både kropp och själ, och personalen på hotellets spa fokuserar på lugn och ro för att hjälpa gästerna att återhämta sig och koppla av.

Kort fakta om hotellet

Pool
Room Service
Kassaskåp på rummet
Luftkonditionering
Gratis Wifi
Restaurang
Platt-TV
Antal rum:
Antal våningar:
Reception
Parkering
Daglig städning
Conciergetjänster
Handdukar, Strandhanddukar, Badrockar

Karta

Kort fakta om hotellet

Pool
Room Service
Kassaskåp på rummet
Luftkonditionering
Gratis Wifi
Restaurang
Platt-TV
Antal rum:
Antal våningar:
Reception
Parkering
Daglig städning
Conciergetjänster
Handdukar, Strandhanddukar, Badrockar

Få ett gratis reseförslag & expertråd

Rum

El Mangle Presidential Suite

Sovplats för 1-3 personer

El Mangrooves ögon. Utanför denna lyxiga presidentsvit finns en exotisk värld... men det finns också en inuti. Vid den majestätiska stranden väntar en fantastisk avskild fristad på er! De fascinerande solnedgångarna kommer att förtrolla medan du simmar i din privata avsvalkningspool. Njut av den bästa sviten i Papagayobukten och koppla av på din egen terrass.

Superior Crown Suite

Sovplats för 1-3 personer

Ovanför trädet hittar du kronan, den förlängda strukturen för att återfå din vitalitet för de kommande dagarna av lycka. Leafs gör plats för en utomhusterrass, hängmatta och vardagsrumsdel. Elegant utformad för att du ska kunna tillbringa minnesvärda stunder i lugn och ro. Denna svit är ditt rymliga gömställe i Papagayobukten.

Canopy Grand Premium Suite

Sovplats för 1-3 personer

Du behöver inte en linbana för att känna dig bland träden; i Canopy Grand Suite har det aldrig varit så bekvämt att titta på havet mellan trädtopparna. Njut av en unik utsikt från din egen balkong! Canopy Grand är perfekt utformad för sofistikering och komfort med en känsla av vidsträckthet. Vi har omsorgsfullt utformat sviten med tanke på dina önskemål om vila och underhållning.

Superior Suite

Sovplats för 1-3 personer

En speciell plats att dra sig tillbaka på efter en lång dag under solen. Precis som det naturliga ekosystemet är detta din plats för förnyelse. Denna fantastiska svit har en privat terrass med hängmatta, en king size-säng med molnliknande plysch och en bäddsoffa. Det är ett charmigt och subtilt skydd som ständigt förändras för att tillgodose dina behov.

Root Deluxe Suite

Sovplats för 1-3 personer

Denna svit är ett exempel på komfort och enkel lyx, som får dig att återvända till ursprunget till bekvämligheterna under din vistelse, du återvänder till dina rötter. Du kommer att älska denna fridfulla tillflyktsort som är roten till komfort! Root Deluxe: 678 kvadratmeter, perfekt för avkoppling i dess inomhus- och utomhusutrymmen. Root Superior: 732 kvadratmeter, har en inomhus- och utomhusterrass med en rolig hängmatta. Du kommer att svänga iväg till lycka!

Nesto Suite

Sovplats för 1-4 personer

Inbäddat bland träden kan du koppla av i denna ljusa tillflyktsort. Efter en dag i paradiset kan du koppla av i detta bohemiskt chica rum och återfå energin för nästa äventyr. Du kommer att upptäcka varför Pura Vida är den livsstil som du förtjänar.

Bark Stanadard Suiet

Sovplats för 1-2 personer

När du passerar tröskeln börjar din smekande vistelse. Bark Suite är bara början på din perfekta semester. Ditt privata rum ligger bara några steg bort i denna svit med en inomhushängmatta precis utanför rummet. Ta med en bok eller en tropisk cocktail och gunga dig till fullständig avkoppling.

Låt oss hjälpa dig att skapa din drömsemester

Ta kontakt med en av våra lokala reseexperter och få ett GRATIS förslag idag.

Costa Rica är vår specialitet!