Copa De Arbol

Starting from: $ 270
 / Natt

Översikt

Copa De Arbol ligger i en av de mest avskilda och orörda miljöerna i landet, inbäddat i 70 hektar orörd regnskogsreservat mellan Drake Bay och Corcovado National Park i ett område känt som "Caletas". Den blandar costaricansk arkitektur och teman från sin plats på Osa-halvön och skapades som en miljövänlig resort med återvunnet material. För att ta dig till Copa De Arbol behöver du en båt. Det är en avskild destination utan dess like, långt från stadens liv och rörelse. Slappna av och njut av den orörda naturen medan den prisbelönta personalen gör din vistelse till den bästa semestern du någonsin haft. Med utsikt i världsklass, utsökt mat och ekologiskt lyxigt boende kan du vara redo att ta del av en upplevelse för livet. Här smälter villor in i de omgivande träden, och dessa boendealternativ är helt byggda av återvunnet material och återplanterat trä som teak, cypress och melina. Stugorna har utsikt över både hav och skog och är specialtillverkade för hand. Arkitekturen är inspirerad av ursprungsbefolkningen i Costa Rica, men har alla bekvämligheter av ett modernt hotell. Låt ljudet av skogen och havets vågor skölja bort dina bekymmer medan ditt sinne smälter samman i harmoni med naturen. Infinitypoolen och jacuzzin erbjuder ett brett utbud av tjänster och kommer garanterat att lösa upp eventuella stela muskler och få dig att slappna av. För äventyrslystna finns stand-up-paddleboarding, snorkling, vandring, fågelskådning, djurlivsturer, ziplining, sportfiske och kajak. Men om du vill koppla av helt under din vistelse kan du ligga vid poolen eller stranden och njuta av dagen som går och unna dig en god djupvävnadsmassage för en terapeutisk och avkopplande upplevelse. En vistelse på Copa De Arbol kommer garanterat att ge dig en överlägsen semesterupplevelse på en av de vackraste platserna i världen.

Kort fakta om hotellet

Pool
Restaurang
Bar
Room Service
Spa
Luftkonditionering
Gratis Wifi
Varmvatten
Platt-TV
Antal rum:
Reception
Parkering
Takfläkt
Daglig städning
Handdukar, Strandhanddukar, Badrockar

Karta

Kort fakta om hotellet

Pool
Restaurang
Bar
Room Service
Spa
Luftkonditionering
Gratis Wifi
Varmvatten
Platt-TV
Antal rum:
Reception
Parkering
Takfläkt
Daglig städning
Handdukar, Strandhanddukar, Badrockar

Få ett gratis reseförslag & expertråd

Rum

Villa 1 – Coco

Sovplats för 1-4 personer

Coco är en rymlig, lyxig cabina med en våning. Med enkel tillgång till både restaurangen och stranden ligger den närmare stranden än alla våra andra stugor. Coco har två queen size-sängar och plats för upp till fyra gäster.

Villa 2 – Mango

Sovplats för 1-4 personer

Mango är vår största lyxiga cabina med en våning. Det är lätt att ta sig till både restaurangen och stranden och ligger närmare restaurangen än alla våra andra cabinas. Mango har en queen size-säng och två enkelsängar med plats för upp till fyra gäster.

Villa 3 – Cacoa

Sovplats för 1-4 personer

Cacao är en av våra tre största lyxiga stugor med två våningar byggda på pålar som lyfter rummet upp i träden. På nedre plan finns ett stort däck med två hängmattor, kylskåp och handfat. På övervåningen finns ett rymligt rum och en balkong med vacker utsikt över regnskogen och Costa Ricas kustlinje. Cacao har två queen size-sängar och plats för upp till fyra gäster.

Villa 4 – Amapola

Sovplats för 1-4 personer

Amapola är en av tre av våra största lyxiga Cabinas med två våningar byggda på styltor som lyfter rummet upp i träden. På nedre plan finns ett stort däck med två hängmattor, kylskåp och handfat. På övre plan finns ett rymligt rum och en balkong med fantastisk utsikt. Amapola har två queen size-sängar och plats för upp till fyra gäster.

Villa 5 – Palm

Sovplats för 1-4 personer

Palm är vår största lyxiga cabina, med två våningar, två sovrum, en unik, handgjord trätrappa och ett extra stort badrum med ett japanskt badkar. Det generösa utomhusutrymmet inkluderar en tvådelad veranda med sittplatser, en takfläkt och en balkong med sittplatser på andra våningen. Det ligger lite längre bak på fastigheten och erbjuder en nästan panoramisk utsikt över djungeln med viss utsikt över havet också och det är en snabb och enkel promenad till både restaurangen och stranden. Palm har två queen size-sängar och plats för upp till fyra gäster.

Villa 7 – Bamboo

Sovplats för 1-4 personer

Bamboo är en av tre av våra största lyxiga Cabinas med två våningar byggda på styltor som lyfter rummet in i träden. På nedre våningen finns ett stort däck med två hängmattor, och på övre våningen finns ett rymligt rum och balkong med utsikt över både havet och regnskogen. Det är en snabb och enkel promenad till både restaurangen och stranden. Bamboo har två queen size-sängar och plats för upp till fyra gäster.

Villa 8 – Sable

Plats för 1-2 personer

Sable är en lyxig cabina för 2 personer med två nivåer. Den nedre våningen har ett däck med en hängmatta och den övre våningen har en balkong med en fantastisk havsutsikt. Sable har en queen size-säng och kan rymma två personer.

Villa 9 – Balsa

Plats för 1-2 personer

Balsa är en lyxig 2-personers cabina med två nivåer. Den nedre våningen har ett däck med en hängmatta och den övre våningen har en balkong med en fantastisk havsutsikt. Balsa har en queen size-säng och kan rymma två personer.

Villa 10 – Amrago

Plats för 1-2 personer

Amargo är en deluxe cabina med en extra stor balkong med sittgrupp och hängmatta. Man kommer dit via en charmig gångbro och det ligger lite längre bort från fastighetens centrum, men det är bara en kort promenad till både stranden och restaurangen. Amargo delar en gemensam vägg med 11 (Teka) och bokas i samband med Teka för familjer eller två par som reser tillsammans. Amargo har en king size-säng och kan rymma två gäster.

Villa 11 – Teka

Plats för 1-2 personer

Teka är en deluxe cabina med en extra stor balkong med sittgrupp och hängmatta. Man kommer dit via en charmig gångbro och det ligger lite längre bort från fastighetens centrum, men det är bara en kort promenad till både stranden och restaurangen. Teka delar en gemensam vägg med 10 (Amargo) och bokas i samband med Amargo för familjer eller två par som reser tillsammans. Teka har en queen size-säng och plats för två gäster.

Låt oss hjälpa dig att skapa din drömsemester

Ta kontakt med en av våra lokala reseexperter och få ett GRATIS förslag idag.

Costa Rica är vår specialitet!