Hotell Almonds and Corals

Hotell Almonds and Corals

Starting from: $ 185
 / Natt

Översikt

Hotellet Almonds and Corals grundades på premissen att varje gäst borde lämna och veta hur det är att bo mitt i regnskogen på en avskild strand. Upplevelsen är verkligen unik, minst sagt, men atmosfären är bekväm, på gränsen till mysig. Hotellet är ett helt öppet koncept, vilket innebär att gästerna kan uppleva djurlivet och växtligheten hela tiden, från bekvämligheten av sina egna bungalows till gemensamma utrymmen runt lodgen. Maten är utsökt, vågorna är skummande ljusblå och du kommer aldrig vilja lämna.

Kort fakta om hotellet

Pool
Restaurang
Bar
Room Service
Spa
Luftkonditionering
Gratis Wifi
Platt-TV
Antal rum:
Reception
Parkering
Takfläkt
Daglig städning
Hårtork

Karta

Kort fakta om hotellet

Pool
Restaurang
Bar
Room Service
Spa
Luftkonditionering
Gratis Wifi
Platt-TV
Antal rum:
Reception
Parkering
Takfläkt
Daglig städning
Hårtork

Få ett gratis reseförslag & expertråd

Rum

Master Suite

Sovplats för 1-2 personer

Perfekt för par eller smekmånadsresenärer som vill ta en vecka ledigt från allt, återförenas och njuta av den vackra synkronicitet och harmoni som en gång drog dem samman som magneter. I en lugn atmosfär kan ni förnya relationen, skjuta all teknik åt sidan och ägna tid åt att prata och återknyta kontakten på gammalt hederligt vis. Rummet är utrustat med en King size-säng på ett 700 kvadratmeter stort däck på 2 meter över marknivån, bungalowen är omgiven av myggnät och ger känslan av att sova i djungeln, vi har använt trä för att ge en varm touch. Rummet har eget badrum, skrivbord och ett vardagsrum med soffa och bord, hängmatta, fläkt och jacuzzi för 2 personer.

Rummet Signature

Sovplats för 1-4 personer

Perfekt för par, smekmånadsfirare, familjer och vänner som vill ta en vecka ledigt från allt, återförenas och njuta av den vackra synkronicitet och harmoni som en gång drog dem samman som magneter. I en lugn atmosfär kan ni förnya relationen, skjuta all teknik åt sidan och ägna tid åt att prata och återknyta kontakten på gammalt hederligt vis. Rummet är utrustat med en King size-säng eller två Queen size-sängar på ett 430 kvadratmeter stort däck på 2 meter över marknivån, bungalowen är omgiven av myggnät och ger känslan av att sova i djungeln, vi har använt trä för att ge en varm touch. Rummet har eget badrum, skrivbord och ett vardagsrum med soffa och bord.

Låt oss hjälpa dig att skapa din drömsemester

Ta kontakt med en av våra lokala reseexperter och få ett GRATIS förslag idag.

Costa Rica är vår specialitet!