Hur bokar och betalar jag för min resa?

När du söker på vår webbplats kan du välja mellan redan utformade semesterpaket eller att anpassa dem efter eget tycke. Du kan fylla i formuläret på webbplatsen eller använda vårt roliga och interaktiva filter så att vi kan lära känna dig och dina behov bättre.

När du har fyllt i ditt formulär eller interaktiva filter tar vi emot din begäran om offert och vi skickar en prissatt offert till dig inom 24 timmar (vardagar). Du kan ändra din resplan så många gånger du vill utan extra avgifter.

Så snart du är nöjd med din resplan reserverar vi den åt dig och skickar en bekräftelse till dig snabbt. Vid mottagandet av bekräftelsen kommer vi be dig om en deposition för att garantera din bokning. Depositionen är 10% av ditt paketvärde och måste betalas inom 7 dagar efter mottagandet av bekräftelsen. Om det är mindre än 45 dagar innan resan ska avgå måste vi debitera hela beloppet, eller 65 dagar för jul, nyår och påsklov. Depositionen är 10% (ej återbetalbar) av ditt paket

Slutbetalning ska göras 45 dagar före ankomst, 65 dagar före jul, nyår och påsklov. Om du bokat ett semesterhem ska slutbetalningen göras 90 dagar före ankomst. Alla betalningar kan göras via banköverföring eller kreditkortsbetalningar. Vi accepterar American Express, Visa och Mastercard. Vi accepterar dock inte checkar.​

När vi har fått din slutbetalning skickar vi ut dina dokument med en detaljerad resplan. I alla semesterpaket från Swetours inkluderar vi klimatkompensation, som motsvarar din vistelse och ditt koldioxidavtryck i Costa Rica.

Omboknings- och avbokningsregler

Om du av någon anledning inte kan resa på din bekräftade semester erbjuder vi en ombokningspolicy. Ombokningspolicyn kostar 300 USD och vi behöver en ombokningsförfrågan med nya datum inom 14 dagar efter ombokningsförfrågan lämnats in. Om det uppstår ytterligare påföljder och avgifter, betalas dessa av kunden. Din resa kan flyttas fram upp till ett år efter ombokningsförfrågan. Innan du använder denna policy måste alla skulder betalas i sin helhet. Ombokningspolicyn täcker inte semesterpaket med resedatum över jul, nyår, och påsk eller uthyrningar. Om du behöver avboka ditt semesterpaket gäller följande regler.

Reserverade semesterpaket som avbokas mer än 45 dagar före ankomst har en avgift på 10% av hela paketvärdet. Om din avbokning sker inom 45 dagar före ankomst är avgiften dock 100%. Om det gäller ett semesterpaket som inkluderar datum över jul, nyår och påsk, gäller 10% i avgift om du avbokar mer än 65 dagar före ankomst. Om du avbokar inom 65 dagar före ankomst är din avbokningsavgift 100%. För uthyrningar gäller 10% avgift för avbokningar som görs mer än 90 dagar före ankomst. Om avbokning för semesterhem görs inom 90 dagar före ankomst är avgiften 100%.

how we do banner
how we do image 1

Återkrav från kredit- och betalkort

När du gör din första insättning godkänner du våra betalnings- och avbokningspolicyer. Vårt mål är att ge dig bästa möjliga semester, och om du har några funderingar, ta kontakt med oss så att vi kan hjälpa dig att lösa saken. En begäran om återkrav ogiltigförklarar inte våra avboknings- och återbetalningspolicyer.

how we do image 3

Befrielse från grupptalan och straffskadestånd

När du betalar din deposition samtycker du till att avsäga dig din rätt att fungera som representant, rättssökande eller och/eller att delta som medlem i en grupptalan. I rättegång/skiljedom som lämnas in mot oss ska vi under inga omständigheter hållas ansvariga för eller betala straffskadestånd. Du samtycker till att detta avtal ska tolkas enligt Costa Ricas lagar.

Låt oss hjälpa dig att skapa din drömsemester

Ta kontakt med en av våra lokala reseexperter och få ett GRATIS förslag idag.

Costa Rica är vår specialitet!