Capitan Suizo

Översikt

Capitán Suizo är ett miljömedvetet fyrstjärnigt boutiquehotell vid stranden i Tamarindo där djur och natur är integrerade i hotellets design med kärlek och respekt. Hotellet ligger under inhemska träd och är inbäddat bland frodiga trädgårdar som hyser ett brett utbud av vilda djur.

Capitán Suizo ligger på en privilegierad plats, utanför staden, i slutet av Tamarindobukten och precis framför havet. Hotellet är beläget på den lugnare delen av Tamarindostranden och här kan du njuta av det varma vattnet året runt samtidigt som du utövar vattensporter och aktiviteter eller njuter av stranden, bara några steg från hotellrummen. Promenera på den 4 kilometer långa sandstranden eller koppla av på en solstol och lyssna på havets brus.

Tamarindo har förmodligen det bredaste utbudet av restauranger i jämförelse med någon annan strandstad på Costa Ricas Stillahavskust. Hotellets restaurang, El Barco, ligger på stranden och nära poolen, men om du skulle vilja utforska andra restauranger förutom Capitán Suizo under din vistelse så finns det många alternativ för alla smaker.

Kort fakta om hotellet

Reception
På stranden
Gratis parkering
Gratis WiFi
AC
Restaurang
Pool
Bar
Reception 24h
Gratis frukost
Barnpool
Poolbar

Karta

Kort fakta om hotellet

Reception
På stranden
Gratis parkering
Gratis WiFi
AC
Restaurang
Pool
Bar
Reception 24h
Gratis frukost
Barnpool
Poolbar

Få ett gratis reseförslag & expertråd

Rum

SUPERIOR RUM

1-3 personer

Att bo i ett av superiorrummen på Capitan Suizo är en fantastisk upplevelse. Alla har utsikt över frodiga tropiska trädgårdar, vetter mot havet och har en balkong eller terrass. De har en king size-säng och en queen size-bäddsoffa, passar för 1-3 personer.

BUNGALOWS

1-3 personer

De 6 bungalowerna är individuellt placerade i naturen. Varje bungalow har en stor privat terrass med en hängmatta. De rymliga badrummen har ett badkar och en utomhusdusch med varmvatten. De har en king size-säng och en queen size-bäddsoffa och passar för 1-3 personer.

BUNGALOWS VID STRANDEN

1-3 personer

Samtidigt som de har samma design och faciliteter som de övriga bungalowerna, har hotellet två bungalows som ligger direkt vid stranden. Terrassen vid havet är idealisk för en romantisk, privat middag med levande ljus. Kommer med en king size-säng och en queen size-bäddsoffa och passar för 1-3 personer.

Svit med fyra sovrum

1-8 personer

Sviten med 4 sovrum ligger på övervåningen i huvudbyggnaden och har utsikt över den frodiga tropiska trädgården. Ett sovrum har en king size-säng och tillgång till balkongen, ett eget badrum med dubbla handfat, badkar och dusch. Det andra har en queen size-säng också med direkt tillgång till balkongen och ett eget badrum med badkar. De andra två rummen har två enkelsängar vardera, ett av dem har ett badrum med badkar, det andra har ett dubbelt handfat och en dusch. I denna lyxiga svit finns också ett rymligt vardagsrum. Den enorma balkongen med hängmatta och solstolar, är en perfekt plats för att koppla av på och lyssna på naturens ljud och havets brus.

Låt oss hjälpa dig att skapa din drömsemester

Ta kontakt med en av våra lokala reseexperter och få ett GRATIS förslag idag.

Costa Rica är vår specialitet!