Golf i Costa Rica

Tid: 2-5 timmar
Från: $65

Översikt

Costa Rica har mycket att erbjuda och skönheten med att besöka detta lilla, mycket vänskapliga land är att det har mycket att erbjuda när det gäller aktiviteter. Vi hjälper dig att skapa bästa möjliga resplan och förverkliga dina drömmar. Om du besöker landet för dess fantastiska natur, djurliv, vulkaner, stränder, eller fiske, finns det alltid tid och utrymme för lite Golf i Costa Rica!

Vi hjälper dig att boka dina starttider och att hyra din utrustning om du inte själv tar med den hemifrån. Costa Rica har några riktigt bra banor på Stillahavskusten och i huvudstaden i landet, San José.

Om du bor i Guanacaste i nordvästra Stilla havet kommer du att ha två bra banor att välja mellan. Hacienda Pinilla Golf Club ligger cirka 30 minuter söder om Tamarindo och Reserva Conchal golfbana strax utanför Brasilito ligger 10 minuter söder om Flamingo.

Hacienda Pinilla har de finaste omgivningarna i den tropiska skogen längs Stilla havet med det fantastiska blå havet som bakgrund. Det har fått beteckningen Audubon Cooperative System för att bevara den ekologiska balansen. Det här är en par 72-bana på upp till 6,5km. Detta är en exceptionell plats att njuta av en runda golf i Costa Rica med vänner och familj.

Reserva Conchal är en 71-par mästerskapsbana designad av legendariska Robert Trent Jones II. Detta är en utmanande, sportig bana med olika naturliga hinder, flera sjöar och imponerande fairways. Precis som Hacienda Pinilla går denna bana genom en tropisk skog med Stilla havet som bakgrund. Några av banans egenskaper är unika höjder från tee till green, fairways skyddade av sandfällor, sjöar, långa, backiga 4-parbanor och 63 fällor placerade strategiskt över banans hela 6,5 kilometer. Detta är en väldigt rolig bana oavsett om du är nybörjare eller en erfaren golfare.

Om du tillbringar några dagar i Costa Ricas huvudstad San José, rekommenderar vi varmt Valle del Sol i Santa Ana. Det är där alla Costa Ricas proffs och kändisar går för att spela.

Ingår

Träningsbollar
Golfbil
Ingår ej i priset: Hyrklubbor, golfskor
Greenfee
Vatten på flaska

Få ett gratis reseförslag & expertråd

Låt oss hjälpa dig att skapa din drömsemester

Ta kontakt med en av våra lokala reseexperter och få ett GRATIS förslag idag.

Costa Rica är vår specialitet!