Apor i Costa Rica

Tid: 2-3 timmar
Från: $85

Översikt

Costa Rica är hem till 4 olika arter av apor; vrålapor, spindelapor, capuchin och ekorrapor. Landet är rentav känt för att ha fler apor än människor så det du kommer kunna se apor nästan vart du än går och dessutom många olika sorter. Om du gillar att titta på apor som lever sina liv, svänga mellan trädtopparna och vråla högt så hela världen hör, är det Costa Rica du ska åka till.

Med Punta Islitas aputflykter har du chansen att utforska djungeln och titta på dessa nyfikna djur uppe i trädtopparna. Med olika transporter tillgängliga har du en enkel, säker och bekväm metod för att utforska deras livsmiljö. Djungeln är en trygg tillflyktsort för dessa djur att leva i, och för det lokala djurlivets rehabiliteringsbehov. Ta in sevärdheterna och ljuden i den vackra naturliga livsmiljön när du åker in i djungeln och hör vrålapornas skrik där. Dessa guidade naturvandringar lär dig mer om Costa Ricas berömda tropiska skogar och levande utbud av vilda djur.

Den skrikande vrålapan är en av de största aparterna i Amerika, och dess höga vrål kan höras över på radie på 5 kilometer, vilket för den till toppen av djurlistan över de mest högljudda landdjuren. Aputflykten ger dig en möjlighet att komma riktigt nära dessa otroliga djur på den guidade vandringen genom Costa Ricas regnskog. Guidens kikare ger dig en chans att titta närmare på dessa djur utan att inkräkta på deras naturliga livsmiljö. Den rika naturliga mångfalden gör att den vackra varelsen kan leva i en skyddad och trygg miljö. Medan du observerar aporna som leker i trädtopparna, ta dig tid att också kolla in några av de vackra fåglarna som kallar denna skog sitt hem. Den rika tropiska skogen runt hotellet, de kustnära våtmarkerna och de marina ekosystemen gör Punta Islita till en unik destination som lockar vilda djur-entusiaster, fågelskådare och fotografintresserade från hela världen.

Ingår

Professionell tvåspråkig guide
Luftkonditionerad transport tur och retur

Få ett gratis reseförslag & expertråd

Låt oss hjälpa dig att skapa din drömsemester

Ta kontakt med en av våra lokala reseexperter och få ett GRATIS förslag idag.

Costa Rica är vår specialitet!