Vandring i Manuel Antonios nationalpark

Vandring i Manuel Antonios nationalpark

Tid: 3 timmar
Från: $55

Översikt

Manuel Antonio National Park, som grundades 1972, är Costa Ricas minsta nationalpark, med endast 683 hektar skog. Dubbad som ett av de vackraste och mest biologiskt mångfaldiga områdena i världen, ger parken dig bästa möjliga möjlighet att uppleva den sanna costaricanska vildmarken på kort tid. Manuel Antonio National Park har en kombination av regnskog, stränder och korallrev, de skogkantade stränderna är några av de vackraste stränderna i landet.
Här kan du se sengångare, tre typer av apor (vrålapa, capuchin apa och ekorreapa), rådjur, tukaner, leguaner, färgglada små krabbor, många typer av ödlor inklusive gröna taggiga ödlor och mycket mer, lever i Manuel Antonio nationalpark. Några av de framhävda fågellivet inkluderar svartstrupiga trogoner, trädkrypare, kastanje mandible, tukaner och aracaris. 

Det finns många stigar som tar dig genom den orörda djungeln, där du kan fördjupa dig i naturen och ljudet av denna fridfulla nationalpark. Leden som går runt Punta Catedral ger dig några av de bästa vyerna över det omgivande området och havet utanför.
Under en guidad tur i Manuel Antonio Nationalpark går vandringen dig genom 1 500 meter regnskog och följer lättåtkomliga stigar i cirka 2 till 3 timmar. En erfaren och tvåspråkig guide, certifierad av Costa Rica Tourism Board kommer att följa med dig genom turnén. Utrustad med kikare, hjälper guiden dig att hitta den stora variationen av flora och fauna och du kan även använda deras kikare för att ta bilder av djuren du kommer att möta under detta otroliga äventyr. Manuel Antonio National Park är en av få parker som består av både primära och sekundära regnskogar samt flera attraktiva stränder. På olika ställen i parken förgrenar sig stigar som leder till fyra separata stränder: Espadilla Sur, Manuel Antonio, Escondido och Playita. På dessa stränder kan ni njuta av bad och snorkling.

Ingår

Professionell tvåspråkig guide
Inträdesavgift
Transport från Quepos & Ml. Antonio hotell och bostäder
Snacks
Vatten på flaska
Spotting Scope
Skatter ingår

Få ett gratis reseförslag & expertråd

Låt oss hjälpa dig att skapa din drömsemester

Ta kontakt med en av våra lokala reseexperter och få ett GRATIS förslag idag.

Costa Rica är vår specialitet!