Djungeldagspass

Tid: 2 timmar
Från: $95

Översikt

Det enda spaet i sitt slag i Costa Rica, Diⱽ Shum Spa utforskar naturens transformerande kraft för att föryngra sinne, kropp och själ. Denna behandling erbjuder Jungle Spa Day Pass och tillåter föryngring till nästa nivå genom att införliva de helande egenskaperna hos deras privata bäck med den magiska touchen från hotellets professionella terapeuter. Genom att använda inhemska terapeutiska ritualer med de renaste lokala produkterna och moderna tekniker, kommer denna kombination att höja din helande upplevelse och ha en mer långvarig effekt. Behandlingen sker genom att smutta på en signaturdryck som aktiverar din gom och matsmältningssystem. Terapeuten leder sedan djupt in i djungeln till en privat och avskild plats där en kristallklar bäck rinner igenom. Ljudet av det försiktigt strömmande vattnet kommer att fungera som bakgrunden till din massage. När du sätter dig in, kommer aromaterapi att guida dig in i ett djupare tillstånd av avslappning och din djupa vävnadsmassage börjar. Terapeuten lyssnar på din kropp och ger en skräddarsydd behandling efter vad din kropp behöver för att läkningsprocessen ska börja. Efter din massage får du en kroppsinpackning av hemgjord kryddad ekologisk Aloe Vera-kräm i inhemska Bijagua-blad. När du väl känner dig helt återställd och avslappnad får du en chans att kasta dig in i din privata naturliga pool och vattenfall. Tillbringa så mycket tid du behöver för att sola dig i det skarpa flodvattnet och eftersom vattnet bär på din stress. Du kan sedan komma fram för att fortsätta på din stressfria semester.
Jungle Spa Day Pass ger dig tillgång till denna upplevelse, så att du kan ägna dig åt 60 minuters hälsosamma behandlingar som kommer att läka ditt sinne, kropp och själ, vilket ger naturen möjlighet att föryngra dina sinnen och andas nytt liv. Om du letar efter en behandling som är mer än 60 minuter kan du enkelt uppgradera din The Jungle Spa Day för att tillgodose den behandling du önskar.
Välj mellan en mängd olika behandlingar, allt från djupvävnad, parsessioner, uppfriskande ansiktsbehandling, vitaliserande ansiktsbehandling, topp till tå-massage, bambuterapi, fotzonterapi eller en terapeutisk mjukdelsmassage. Signaturen Lymphatic Effleurage är en specialdesignad behandling för att förbättra lymf- och matsmältningssystemen och aktivera de viktigaste lymfkörtlarna genom ett långsamt mjukt tryck.

Ingår

Lätt lunch med hackad sallad, soppa eller quesadilla (uppgradering tillgänglig)
Nygjord grön smoothie
60 minuters avslappningsmassage (uppgradering tillgänglig)
Tillgång till vår djungelflod, simhål och vattenfall (antingen 21.00 eller 13.00-16.00)

Få ett gratis reseförslag & expertråd

Låt oss hjälpa dig att skapa din drömsemester

Ta kontakt med en av våra lokala reseexperter och få ett GRATIS förslag idag.

Costa Rica är vår specialitet!