Tortuguero djungelexpedition

Tortuguero djungelexpedition

Tid: 2 nätter 3 dagar
Från: $718

Översikt

Din Tortuguero Jungle Expedition startar antingen i San Jose, Arenal, Puerto Viejo/Cahuita eller Sarapiqui. Tar dig till Tortuguero nationalpark som skyddar 51 870 hektar av ett av de sista stora områdena med tropisk regnskog och ett stort häckande område för gröna havssköldpaddor. Parken bebor tre arter av apor (spindel, vrålande och vittålig), tretåiga sengångare, flodutter, kajmaner, leguaner, flodsköldpaddor, basilisködlor och pilgiftsgrodor. Mer än 320 fågelarter finns i denna park, inklusive alla sex arter av kungsfiskare som finns i den nya världen, tre arter av tukaner, åtta arter av papegojor och andra neotropiska arter som Slaty-tailed Trogon, White-collared Manakin , Lilastrupig fruktkråka, och vitfågel och många fler arter. På Tortuga Lodge & Gardens kan du gå med på deras gratis 16:00-promenad i trädgården med en av hotellets naturforskare, vandra stigarna bakom lodgen på egen hand eller koppla av i en hängmatta mellan regnskogen och floden. Hotellet har också en rundtur som låter dig utforska nationalparkens bäckar. Denna tre timmar långa resa tar dig till bakvattenlagunerna och bäckarna i Tortuguero nationalpark. Ett svindlande antal vilda djur lever i Tortuguero, inklusive 57 arter av amfibier, 111 arter av reptiler och 60 arter av däggdjur.
Du kommer också att ha en chans att besöka byn Tortuguero, en liten lugn stad som ligger på en relativt smal markplats mellan stranden och en kanal. Upptäck den vänliga lokalbefolkningen och den spännande livsstilen när du går genom denna färgglada karibiska stad.
Naturguiden kommer att söka efter lokala arter som reptiler, fåglar och några däggdjur; apor är riklig i denna region. De kommer också att dela med sig av sin kunskap om den täta växtligheten samtidigt som du blir kär i den vilda miljön. Efter timmar av att utforska den täta tropiska djungeln, gå tillbaka till Tortuga Lodge & Gardens för att prova deras aptitretande kök och fylla på din energi för fler äventyr.
Din Tortuguero Jungle Expedition närmar sig sitt slut och du kan flytta till din nästa destination, oavsett om det är ett hotell i San Jose, Arenal, Sarapiqui eller Karibiska kusten.

Ingår

Professionell tvåspråkig guide
Rundturstransport till och från ditt val av San Jose, Arenal, Sarapiqui, Puerto Viejo eller Cahuita. Eller flyg till och/eller från San Jose utan extra kostnad.
Vatten på flaska
Två nätter på Tortuga Lodge & Gardens, River View Downstairs Terrace Room
Tortuguero Village Tour, med naturforskare och entréavgifter ingår (delas med andra gäster)
Skatter ingår
En båtutflykt dagtid, med naturguider och entréavgifter ingår (delas med andra gäster)
6 måltider

Få ett gratis reseförslag & expertråd

Låt oss hjälpa dig att skapa din drömsemester

Ta kontakt med en av våra lokala reseexperter och få ett GRATIS förslag idag.

Costa Rica är vår specialitet!