Utflyktspaket Tortuga Lodge & Gardens

Utflyktspaket Tortuga Lodge & Gardens

Tid: Mellan 1-3 per aktivitet
Från: $Säljs ej separat, utan bara ihop med ett hotellpaket

Översikt

När du bor på Tortuga Lodge & Gardens ingår det tre utflykter i paket på 3 dagar och två nätter:

Tortuguero och dess nationalpark är verkligen en magisk plats, och en av de mest spännande utflykter du kan få uppleva här är flodbåtsturen. Din professionella tvåspråkiga guide tar dig genom floderna i Tortugueros nationalpark och här får du se den gamla regnskogen och alla djur och fåglar som lever där vilket är väldigt spännande! Du kan få se krokodiler, kajmaner, sköldpaddor, sengångare och leguaner. Uppe i trädtopparna kan du se tre olika arter  av apor och alla fantastiska fåglar som lever kring floderna. Flodbåtarna körs av erfarna kaptener som säkert tar dig över kanalerna för fantastiska bilder och underbara upplevelser!

Den andra utflykten är ett besök i Tortuguero lilla by och dess karibiska strand. Här får du se hur lokalbefolkningen lever med Karibiska havet på ena sidan och floden bara 300m bort på den lilla ön. Under sköldpadds säsongen får du chansen att se sköldpaddorna komma upp på land och lägga sina ägg på denna strand. På grund av starka strömmar rekommenderas inte simning på stranden av säkerhetsskäl.

Den tredje utflykten är trädgårds- och regnskogspromenaden/vandringen på hotellets egendomar med en professionell guide som kommer visa dig ännu fler djur och, om du har tur, få ett nära möte med söta sengångare! Din guide visar dig också hur ekosystemet fungerar och du får en ny förståelse för regnskogens träd och blommor. Denna vandring är inte så fysiskt krävande, så den passar alla åldrar.

Du kan också välja till en extra speciell guidad sköldpadds utflykt på hotellet om detta är i säsong under din vistelse.

Din guide kommer att meddela dig om tiderna för dessa utflykter på lodgen eftersom de skiljer sig åt beroende på väder och efterfrågan.

Ingår

Professionell tvåspråkig guide
båttransport
Ej inkluderat: 17 USD inträdesavgift till nationalparken för vuxna, 6 USD för barn

Få ett gratis reseförslag & expertråd

Låt oss hjälpa dig att skapa din drömsemester

Ta kontakt med en av våra lokala reseexperter och få ett GRATIS förslag idag.

Costa Rica är vår specialitet!