Solnedgångsbåttur vid El Mangroove

Solnedgångsbåttur vid El Mangroove

Tid: 3 timmar
Från: $390

Översikt

El Mangroove ger dig en upplevelse för livet med sin fantastiska solnedgångstur längs Panama Beach. Medan dagen sömlöst flyter in i natten och solen sjunker över Stilla havet, ta en kryssning genom det fridfulla vattnet medan du njuter av en uppfriskande cocktail. Båtturen börjar kl 15.00 och ger dig tre timmar fulla av äventyr och upplevelser. Utflykten inkluderar snorkling några kilometer utanför Panama Beach och beroende på vilken båt som anlitas kan du också prova på att paddla SUP och kajak. Du får också chansen att prova trolling och fiske.

Njut av din kryssning om en drink i handen medan turen också ger dig en möjlighet att besöka några avskilda holmar, dolda vikar, och stränder som längs Guanacaste-kusten. Med god mat och exotiska drycker blir höjdpunkten på utflykten när den ljusa eftermiddagshimlen börjar lysa upp i varma röda och orange färger som sedan blandas med lila och rosa när dagen närmar sig sitt slut.

Ditt båtäventyr tar dig ansikte mot ansikte med havets vilda djur och kustdjungler. Snorkling vid båten på en av de avskilda stränderna ger dig en chans att observera och interagera med det färgglada marina livet medan du badar i det tropiska solkyssta vattnet. Bland det marina livet som du stöter på kan du få se valar, delfiner, sköldpaddor, flygfisk, rockor och ett brett utbud av havsfåglar.

Utsikten utsikt är komplett med Costa Ricas Papagayo-halvön, medan de öppna och rymliga områdena på katamaranen gör det möjligt för passagerare att bekvämt njuta av utsikten över Costa Ricas kust med sina orörda stränder och grönskande djungler. Med fantastisk utsikt och nära möten med naturen kommer El Mangroove solnedgångsutflykt längs Panama Beach i Guanacaste vara ett minne för livet.

Ingår

Snacks & lunch
Vatten på flaska
Alkoholhaltiga drycker
Snorklingsutrustning

Få ett gratis reseförslag & expertråd

Låt oss hjälpa dig att skapa din drömsemester

Ta kontakt med en av våra lokala reseexperter och få ett GRATIS förslag idag.

Costa Rica är vår specialitet!