Tortuga Lodge & Gardens

Tortuga Lodge & Gardens

Starting from: $ 246
 / Natt

Översikt

Denna intima flodlodge ligger på nästan 50 hektar med tropisk skog och fantastiska trädgårdar.
En av de stora attraktionerna är alla privata djungelstigar, den avkopplande poolen omgiven av hängmattor samt den karibiska restaurangen med utsökt mat. Den karibiska staden Tortuguero är känd för sin närhet till de hisnande häckningsplatserna för sköldpaddor och nationalparken Tortuguero. Upplev vilda djur på nära håll, så som aror, leguaner och naturligtvis sköldpaddor. Hotellets restaurang vid floden serverar lokala rätter. Hotellet är specialiserat på tarponfiske samt att uppleva naturens alla ljud på nära håll. Att observera vilda djur är en upplevelse man inte får missa.

Kort fakta om hotellet

Pool
Restaurang
Bar
Room Service
Spa
Luftkonditionering
Gratis Wifi
Platt-TV
Antal rum:
Reception
Parkering
Takfläkt
Daglig städning
Hårtork

Karta

Kort fakta om hotellet

Pool
Restaurang
Bar
Room Service
Spa
Luftkonditionering
Gratis Wifi
Platt-TV
Antal rum:
Reception
Parkering
Takfläkt
Daglig städning
Hårtork

Få ett gratis reseförslag & expertråd

Rum

Dubbelrum med utsikt över floden

Sovplats för 1-4 personer

Detta rum på bottenvåningen är rymligt, ljust och fint utsmyckat med stora fönster, vintagefotografier och trägaller. Rummet öppnar upp mot en terrass med utsikt över floden, trädgårdarna och djungeln.

Dubbelrum med flodutsikt och balkong

Sovplats för 1-4 personer

Detta rum ligger på övervåningen och har en rymlig balkong med hängmatta och utsikt över floden, trädgårdarna och djungeln.

Juniorsvit på bottenvåningen med utsikt över floden

Sovplats för 1-4 personer

Detta rum på bottenvåningen har en gemensam terrass med hängmatta och utsikt över floden och trädgården. Här finns stora fönster, två takfläktar och ett eget badrum med två handfat, separat dusch och toalett. Juniorsviter kan anslutas och måste bokas tillsammans. Alla rum har takfläktar, värdeskåp, gratis Wi-Fi och eget badrum med hårtork och toalettartiklar.

Penthouse-svit med utsikt över floden

Sovplatser 1-5

Glamour mitt i regnskogen! Penthouse-svitens unika läge ger fri utsikt över våra trädgårdar, kanaler och den naturliga omgivningen. Det är den enda sviten på lodgen med öppna balkonger som vetter mot skogen, kanalen och lagunerna. Penthouse-sviten med utsikt över floden har en King size-säng och en Queen size-säng (en enkelsäng kan läggas till). Det finns en bakre veranda med fyra gungstolar som vetter mot skogen och en främre veranda med två hängmattor och fyra gungstolar som vetter mot floden. Alla sviter är rökfria och har gratis Wi-Fi, nattlig turndown-service, värdeskåp, varmvatten, regnduschmunstycken, takfläktar och stora fönster med insynsskydd. Maximal beläggning är 5 gäster.

Låt oss hjälpa dig att skapa din drömsemester

Ta kontakt med en av våra lokala reseexperter och få ett GRATIS förslag idag.

Costa Rica är vår specialitet!