The Springs Resort & Spa

The Springs Resort & Spa

Starting from: $ 455
 / Natt

Översikt

Välkommen till The Springs Resort & Spa, där begreppet "semester" verkligen betyder något. The Springs Resort & Spa at Arenal lovar att imponera i varje aspekt av kvalitet, service och design, med en fantastisk utsikt över vulkanen Arenal, naturliga varma källor, fem unika matupplevelser och ett fantastiskt fullservice-spa. CNN Travel utsåg vår femstjärniga resort till en av de sju med bäst utsikt i världen, och vi har varit värd för "The Bachelor" och andra välkända TV-program. Familjer kommer att uppskatta vattenrutschbanan, den speciella putt-putt-banan, lekplatsen och vårt Club Rio Adventure Center på plats, som erbjuder flodtubing, kajakpaddling, ridning, bergsklättring, varma källor och vårt underbara djurreservat på vår 165 hektar stora egendom.

Kort fakta om hotellet

Restaurang
Bar
Room Service
Kassaskåp på rummet
Spa
Luftkonditionering
Platt-TV
Antal våningar: 3
Reception
Parkering
Massage Centre

Karta

Kort fakta om hotellet

Restaurang
Bar
Room Service
Kassaskåp på rummet
Spa
Luftkonditionering
Platt-TV
Antal våningar: 3
Reception
Parkering
Massage Centre

Få ett gratis reseförslag & expertråd

Rum

Rum Vista Grande

MED PLATS FÖR 1-6 PERSONER

Dessa 915 kvm. ft. (84 m2), Extra stora rum med över 12 ft. takhöjd och förbättrad utsikt över vulkanen har en King-Size-säng, överdimensionerat, marmorerat badrum med jacuzzi, en dubbelsäng och en utdragbar soffa i full storlek. Den stora balkongen är möblerad med en hängmatta, gungstolar och bordssittplatser. Det finns tillgång till hiss till dessa rum.

Vista Grande Dubbel Queen

MED PLATS FÖR 1-6 PERSONER

Detta 84 kvadratmeter stora Extra-Large-rum har två Queen size-sängar, 12 fots takhöjd, 8 fots skjutbara glasdörrar, ett marmorerat badrum med två handfat och en 10 fot bred bänkskiva, ett elegant fristående badkar, en separat duschkabin i marmor och glas med en trefunktions duschspray och handhållen duschkombination samt ett separat och privat toalettutrymme.

Gästrum Alta Vista

MED PLATS FÖR 1-4 PERSONER

Detta boende på andra våningen har förbättrad utsikt över dalen och vulkanerna, en boyta på 68 m2, 16 fots takhöjd, en king size-säng, ett överdimensionerat marmorerat badrum med jacuzzi och plats för två extra tvåbäddarssängar. På den stora balkongen finns två hängmattor, gungstolar och ett matbord. Dessa gästrum kan endast nås via trappor.

Gästrum Vista

MED PLATS FÖR 1-4 PERSONER

Detta rum på första våningen har 720 kvm. ft. (68 m2) vackert inrett vardagsrum, en king size-säng med utsikt över vulkanen, ett överdimensionerat, marmorerat badrum med jacuzzi och plats för ytterligare två enkelsängar. På den stora balkongen finns två hängmattor, gungstolar och ett matbord.

Gästrum Vista Plus

MED PLATS FÖR 1-6 PERSONER

Denna kompakta 2 sovrum, 2 badrum, första våningen, 985 kvm. ft. (93 m2) har ett master bedroom med en king size-säng och marmorerat badrum, samt ett litet andra sovrum med två twin size-sängar och ett komplett handikappbadrum. Master Suite har en rymlig balkong med två hängmattor, gungstolar och matbord.

Rum Honeymoon Vista Guest Room

MED PLATS FÖR 1-4 PERSONER

Denna unika rumstyp på första våningen har en trädgårdsterrass med en privat jacuzzi med varm källa, en boyta på 68 kvadratmeter med utsikt över vulkanen från King Size-sängen och ett överdimensionerat marmorerat badrum med jacuzzi. På den stora balkongen finns två hängmattor, gungstolar och ett matbord.

Gästrum Honeymoon Vista Grande

MED PLATS FÖR 1-6 PERSONER

Denna unika rumstyp på första våningen har en trädgårdsterrass med privat jacuzzi, en boyta på 84 kvadratmeter, en king size-säng med utsikt över vulkanen och ett överdimensionerat marmorerat badkar med jacuzzi. På den stora balkongen finns en hängmatta, gungstolar och ett matbord.

Junior Springs-svit med två sovrum (#317)

MED PLATS FÖR 1-7 PERSONER

Denna 1.050 kvm stora ft. (98 m2) på tredje våningen har en förbättrad utsikt över vulkanen och dalen, ett master bedroom med en king size-säng och ett marmorerat badrum med jacuzzi, och ett blygsamt andra sovrum med två enkelsängar och ett komplett badrum. Det största sovrummet har en rymlig balkong med två hängmattor, gungstolar och bordssittplatser. Denna svit har endast trappuppgång.

Familjesvit

MED PLATS FÖR 1-8 PERSONER

Dessa halvprivata lägenheter med två sovrum och två badrum på 116 kvadratmeter på andra och tredje våningen har en King Size-säng på första våningen och en King Size-säng med två bäddsoffor på mezzaninvåningen. Ytterligare två Twin-Size-sängar kan rymmas i det stora sovrummet. Den rymliga balkongen är utrustad med två hängmattor, gungstolar och bordssäten, allt med en upphöjd utsikt över vulkanen. Dessa gästrum kan endast nås via trappor.

Springsvit med två sovrum

MED PLATS FÖR 1-7 PERSONER

Denna 134 kvadratmeter stora svit på fjärde våningen har ett master bedroom med ett 16-fots välvt tak, en king size-säng och en soffa med sittgrupp. Det andra sovrummet har en egen dörr, två Twin-Size-sängar, ett komplett badrum och en jacuzzi med utsikt över fönstret. Det stora sovrummet har en stor balkong med två hängmattor, gungstolar och bordssittplatser. Denna svit har endast trappuppgång.

Aracari-svit med två sovrum

MED PLATS FÖR 1-9 PERSONER

Dessa 1.647 kvm. ft. (152 m2) sviter med 2 sovrum och 2 badrum har 12 fots takhöjd och förbättrad utsikt över vulkanen. Det stora sovrummet har en king size-säng, ett överdimensionerat marmorerat badrum med jacuzzi, en enkelsäng och en utdragbar soffa i full storlek. Det andra sovrummet har tre enkelsängar och ett komplett badrum. På den stora balkongen finns två hängmattor, gungstolar och ett matbord. Det andra sovrummet har en egen dörr samt en balkong. Dessa rum har tillgång till hiss.

Penthouse Svit Aracari med två sovrum

MED PLATS FÖR 1-7 PERSONER

Denna hörnsvit på fjärde våningen har en magnifik utsikt, ett stort master bedroom och badrum med jacuzzi, en balkong, ett vardagsrum och en matsal samt ett andra sovrum med två enkelsängar och ett komplett badrum. Fullstora utdragbara soffor finns i det stora sovrummet och vardagsrummet. På Master's Balcony finns en hängmatta, gungstolar och bordssittplatser.

Oropendola-svit med två sovrum

MED PLATS FÖR 1-8 PERSONER

Denna svit i Townhouse-stil på tredje och fjärde våningen har King Size-sängar på båda våningarna med förbättrad utsikt över vulkanen. Den andra våningen har 16-fots välvda tak och balkonger med två hängmattor, gungstolar och bordssäten på båda våningarna. Dessa sviter har endast tillgång till trappor.

Springsvit med tre sovrum

MED PLATS FÖR 1-9 PERSONER

Denna 146 kvadratmeter stora svit på fjärde våningen har förbättrad utsikt över vulkanen, master bedroom med king size-säng och marmorerat badrum med jacuzzi, andra sovrum med Queen size-säng och enkelsäng samt fullt badrum och utsikt över vulkanen, samt tredje sovrum med king size-säng och fullt badrum. Det stora sovrummet har en rymlig balkong med två hängmattor, gungstolar och bordssittplatser. Denna svit har endast trappuppgång.

Bungalow Palm

MED PLATS FÖR 1-4 PERSONER

Denna Bungalow med ett rum har 816 kvm. ft. (76 m2) med 14 fots takhöjd, ett stort, öppet sovrum och vardagsrum samt ett enastående badrum med jacuzzi mot fönster, innerdusch och trädgårdsdusch. Terrassen, som har en jacuzzi, en täckt hängmatta, ett soldäck och ett loungebord, ger 527 kvm. ft. (48 m2) av frodigt anlagda utomhusutrymmen. Ytterligare två gäster kan få plats med den utdragbara bäddsoffan i full storlek.

Villa Guayaba

MED PLATS FÖR 1-6 PERSONER

Denna villa med 2 sovrum och 2 badrum har 1 310 kvm. ft. (122 m2) invändigt utrymme som inkluderar en kombination av sovrum och vardagsrum med en king size-säng, ett andra sovrum med en king size-säng och fullt badrum, ett fullt utrustat kök och 1.300 kvm. ft. (120 m2) utomhusutrymme som inkluderar en uppvärmd Infinity Plunge Pool, två hängmattor, Sundeck och bordssittplatser.

Villa Calatea

MED PLATS FÖR 1-6 PERSONER

Denna villa med 2 sovrum och 2,5 badrum har 1 540 kvm. ft. (144 m2) invändigt utrymme bestående av ett vardagsrum med pentry, stort master bedroom och badrum, mindre gästrum med fullt badrum och 1.862 kvm. ft. (172 m2) utomhusliv med uppvärmd Infinity Plunge Pool, privat masterbalkong med hängmattor, solterrass, täckt matplats och en täckt terrass med hängmattor för det andra sovrummet.

Villa Escondida

MED PLATS FÖR 1-6 PERSONER

Denna villa med 1 sovrum och 2 badrum har ett fristående, 816 kvm. ft. (76 m2) Master Suite med privat balkong, samt en separat 784 kvm. ft. (74 m2) Vardagsrum med 2 enkelsängar, utdragbar bäddsoffa, kök och matplats med en stor terrass med en lagunpool med vattenfall och en 360° Infinity-Edge Jacuzzi, omgiven av frodiga planteringar och med en fantastisk utsikt över vulkanen. Det finns en täckt sittgrupp, en matplats och ett soldäck på den gemensamma uteplatsen. Det finns två hängmattor, ett soldäck och ett sittbord på Private Master Patio.

Falkens näste

RYMMER 1-14 PERSONER

Denna villa har en fantastisk utsikt och 3 553 kvadratfot (330 kvadratmeter) inre utrymme med 5 sovrum och 6 badrum. Uteplatsen mäter 164 kvadratmeter och innehåller en stor jacuzzi på soldäcket, en täckt yta med matbord och hängmattor samt balkonger med gungstolar och hängmattor.

Låt oss hjälpa dig att skapa din drömsemester

Ta kontakt med en av våra lokala reseexperter och få ett GRATIS förslag idag.

Costa Rica är vår specialitet!