SCP Corcovado Wilderness Lodge

SCP Corcovado Wilderness Lodge

Starting from: $ 1455
 / Natt

Översikt

SCP Corcovado Wilderness Lodge erbjuder en exceptionell och unik upplevelse du aldrig kommer att glömma! Detta är mer än bara ett hotell, det är en komplett natur- och äventyrsupplevelse med förstklassig service, fantastisk natur och en naturupplevelse utan dess like!

SCP Corcovado Wilderness Lodge ligger i ett 170 hektar stort privat naturreservat omgivet av regnskog, bredvid en strand i Stilla havet och Corcovado National Park. Spaet, cocktailbaren/restaurangen och, naturligtvis, alla rum med havsutsikt har en fantastisk utsikt över havet och den fantastiska solnedgången. Lodgens trädgård är en del av regnskogen så bli inte förvånad om du ser en av Costa Ricas fyra olika apor, tukaner, röda arapapegojor, kolibrier eller den fantastiska Tapiren besöka dig på hotellet. Det här är som att bo i ett lyxigt grönt zoo. Och om du har riktig tur kan du till och med se de stora katterna, Puma och Jaguar, på din guidade vandring i Corcovado National Park. SCP är ett paradis för alla natur-, hav-, djur- och fågelälskare. Lodgen går endast att nå via båt och när du anländer till stranden efter din vackra båttur välkomnar den vänliga personalen dig och tar dig uppför backen genom regnskogen till hotellområdet i golfbilar eller en traktorvagnstaxi.

För ditt besök här bokar vi ett komplett semesterpaket all inclusive med boende, mat, de turer du gillar att göra, transporter via land eller flyg samt båttransfer. Vi skräddarsyr din vistelse, och du kan välja mellan många olika utflykter. Vi rekommenderar alla att göra vandringen i Corcovados fantastiska nationalpark. Snorkla eller dyk i Cano Islands klara vatten (en av de bästa snorklings-/dykplatserna i Costa Rica). Du kan också välja mellan sportfiske, valskådning, trädklättring, fågelskådning eller en spabehandling. De mest populära paketen inkluderar tre till fem nätters övernattning och en komplett måltidsplan med frukost, lunch och middag. Låt oss veta vad du gillar att göra så skräddarsyr vi din resa och ser till att din vistelse på denna fantastiska plats uppfyller dina förväntningar och mer.

Corcovado nationalpark, en av de få kvarvarande sanna regnskogarna i världen, är ett måste-besök under ditt Costa Rica-äventyr. Det erbjuder en unik möjlighet att få kontakt med naturen och dig själv, vilket gör ditt besök på Osa-halvön till en betydande del av din semester.

Kort fakta om hotellet

Helpension
Utflykter
Minst 3 nätter
Transporter
Alla måltider
Pool
Strand
Bar
Restaurang
Spelrum
Spa
Gratis WiFi

Karta

Kort fakta om hotellet

Helpension
Utflykter
Minst 3 nätter
Transporter
Alla måltider
Pool
Strand
Bar
Restaurang
Spelrum
Spa
Gratis WiFi

Få ett gratis reseförslag & expertråd

Rum

Ocean View Forest Bungalows

2 personer

Gångvägen till var och en av bungalowerna börjar med hotellets stig genom en av de sista låglänta tropiska regnskogarna på jorden. De avskilda bostäderna erbjduer en modern twist på glamping, beläget med en fantastisk utsikt över havet och hotellets bukt, Caño Island och Corcovado National Park. Varje lyxbungalow är designad för att göra din nyfunna kontakt med naturen till en upplevelse du kommer att uppskatta. Bungalowerna inkluderar en king size-säng med lyxiga sängkläder, inomhusdusch, badkar utomhus med havsutsikt, separat toalett, luftkonditionering, takfläkt, värdeskåp i laptopstorlek, daglig städning (inklusive bäddningsservice).

Dulce Rainforest Villa

2 personer

De elegant inredda Dulce Rainforest Villas är perfekta för par som vill få kontakt med naturen. Villornas integritet är perfekt för romantiska semesterresor eller för att koppla av i hotellets naturträdgårdar. Dessa villor har king size-säng med mjuka sängkläder, inomhusdusch, utomhusdusch, separat toalett, luftkonditionering, takfläkt, värdeskåp för laptop och daglig städning (inklusive bäddningsservice).

Corcovado Rainforest Villa

2 personer

Den magiska Corcovado Rainforest Villa är designad för att ge avskildhet och exklusivitet, vilket garanterar en fridfull tillflyktsort för gästerna. Gå ut på en privat terrass eller balkong med uteservering och en hängmatta. Njut av den välskötta trädgården med sina färgglada tropiska växter och doftande blommor, eller koppla av vid huvudpoolen eller poolen endast för vuxna, bara en kort promenad bort. Corcovado Rainforest Villa inkluderar king size-säng med lyxiga sängkläder, inomhusdusch, utomhusdusch, separat toalett, luftkonditionering, takfläkt, värdeskåp för laptop och daglig städning (inklusive bäddningsservice).

Carate Rainforest Villa

4 personer

Carate Rainforest Villa ligger inbäddad i den lummiga trädgården i utkanten av Osa-halvöns förtrollande regnskog. Dessa villor är några av de mest privata boendena på fastigheten. Perfekt för äventyrsresenärsgrupper eller familjer att njuta av Costa Ricas vilda natur. Den har två queen size-sängar, vilket ger gott om plats för avkoppling. Rummen är designade med lyxiga möbler, mjuka sängkläder och stora fönster som ger en fantastisk utsikt över de omgivande trädgårdarna. De inkluderar king size-säng med lyxiga sängkläder, inomhusdusch, separat toalett, luftkonditionering, takfläkt, värdeskåp i laptopstorlek, daglig städning (inklusive bäddningsservice).

Sirena Rainforest Suite

2 personer

Sirena Rainforest Suite är hotellets största svit. Inuti hittar du en queen size-säng med lyxiga sängkläder och en mängd olika bekvämligheter. Trädgården runt villan är en sann oas av lugn och ro. Den inkluderar en uteplats där du kan varva ner bland färgglada tropiska växter, doftande blommor och naturens lugnande symfoni. Sviten har en queen size-säng med lyxiga sängkläder, inomhusdusch, separat toalett, luftkonditionering, takfläkt, värdeskåp för laptop och daglig städning (inklusive bäddningsservice).

Llorona Rainforest Suite

2 personer

Llorona Rainforest Suite är en oas i den tropiska regnskogen, en rymlig och elegant inredd svit med en inredning som återspeglar regnskogens skönhet och kombinerar moderna bekvämligheter med inslag från naturen. Möblerna är noggrant utvalda för att ge komfort och stil, vilket skapar ett inbjudande utrymme för att koppla av och varva ner. Här hittar du en queen size-säng med lyxiga sängkläder, inomhusdusch, separat toalett, luftkonditionering, takfläkt, värdeskåp för laptop, daglig städning (inklusive bäddningsservice).

Agujas Rainforest Suite

4 personer

Agujas Rainforest Suite är perfekt för familjer och grupper som vill utforska den mest biologiska mångfalden på jorden. Här hittar du fantastiskt boende inbäddat i resortens trädgårdar, belägna vid Osa-halvöns hisnande regnskog. Denna svit är omgiven av frodig grönska och livlig flora och erbjuder en lugn oas för naturälskare och de som söker en naturnära, tropisk upplevelse. Den inkluderar två queen size-sängar med lyxiga sängkläder, inomhusdusch, separat toalett, luftkonditionering, takfläkt, värdeskåp för laptop, daglig städning (inklusive bäddningsservice).

Låt oss hjälpa dig att skapa din drömsemester

Ta kontakt med en av våra lokala reseexperter och få ett GRATIS förslag idag.

Costa Rica är vår specialitet!