Pura Vida Retreat & Spa

Pura Vida Retreat & Spa

Starting from: $ 170
 / Natt

Översikt

Pura Vida Retreat & Spa låter dig ta ett djupt andetag av pura vida medan du njuter av din vistelse. Upplevelsen uppmanar till välbefinnande och massor av äventyr. Retreatet ligger bland lugna kaffeplantager och platsen är rik på costaricansk kultur.

Det är så mycket mer än en yogaretreat, det finns mycket att göra på och runt området vid Pura Vida Retreat & Spa. Gästerna kan  delta i en all-inclusive retreat, samt ta yoga- och meditationskurser under vistelsen. Spaet är en fristad för avkoppling, med en vacker miljö. Gästerna kan koppla av vid jacuzzin och poolerna efter en massage, eller njuta av middag i matsalen. Eko-äventyr, från vandringar till turer, finns i överflöd och kan schemaläggas genom hotellet. Det finns så mycket att ta in, allt med fokus på friskvård.

Kort fakta om hotellet

Pool
Restaurang
Kassaskåp på rummet
Spa
Luftkonditionering
Free Wifi
Antal rum:
Antal våningar:
Reception
Parkering

Karta

Kort fakta om hotellet

Pool
Restaurang
Kassaskåp på rummet
Spa
Luftkonditionering
Free Wifi
Antal rum:
Antal våningar:
Reception
Parkering

Få ett gratis reseförslag & expertråd

Rum

Pagoda Suite

Sovplats för 1-2 personer

Den unika, lyxiga och rymliga Pagoda Suite har fantastisk utsikt över trädgården, ett nedsänkt vardagsrum, jacuzzibadkar och en privat utomhusdusch i "Bali-stil".

Lila Suite

Sovplats för 1-2 personer

Högt i tak, rika naturmaterial, rustika träslag och krämiga naturtyger ger den rymliga Lila-sviten en fräsch, modern känsla. Sviten Lila har en stor privat balkong med två hängmattor omgivna av frodiga, gröna bladverk. En favorit för smekmånadsresenärer.

Prana Suite

Sovplats för 1-2 personer

Den nyrenoverade Prana Suite (tidigare känd som Villa) är modern och elegant med skjutbara fönster som vetter mot en privat balkong med spektakulär utsikt.

Zendo Suite

Sovplats för 1-2 personer

Sviten Zendo har en inglasad balkong och stora fönster med magnifik panoramautsikt. En dusch i glas omgiven av grönska tar in naturens skönhet samtidigt som den ger avskildhet.

Tri-Level

Sovplats för 1-4 personer

En öppen planlösning med tre definierade bostadsutrymmen som faller ner från varandra. Från de privata balkongerna/patierna har du vacker utsikt över trädgårdarna och kaffeplantagerna. Valfritt mellan 1 king size-säng eller 2 enkelsängar. På grund av nya COVID-19-regler kan våra Tri-Level-rum inte längre rymma upp till 4 gäster. Endast två gäster är tillåtna vid denna tidpunkt.

The Kiva building

Sovplats för 1-2 personer

Kiva-byggnaden rymmer totalt sex enheter - två enheter på översta våningen, två enheter på mellersta våningen och två enheter på nedre våningen. De övre och mellersta enheterna kallas "Kiva Upper" och de nedre enheterna "Kiva Lower". De övre enheterna i Kiva har balkonger med utsikt över Central Valley, medan de nedre enheterna i Kiva har privata uteplatser med utsikt över tropiska trädgårdar och grönska.

Vista

Sovplats för 1-2 personer

Dessa rum i lyxstil har egen balkong med underbar utsikt. Dessa rum på ca 250 m² är utmärkta för ensamboende, men tillräckligt rymliga för en bekväm rumskamrat. King-size eller två enkelsängar finns.

A-Frame

Sovplats för 1-2 personer

Våra ljusa A-Frame-stugor med privata balkonger erbjuder panoramautsikt över lugna kaffeplantager. Höga takhöjder ger rymd och ljus. Möjlighet att välja mellan king size eller två enkelsängar.

Tentalow

Sovplats för 1-2 personer

Våra hybrida tältbungalower är det ultimata eko-chica boendet för naturälskare. De rymliga sexsidiga tältbungalowerna har samma bekväma sängar och avkopplande loungeområden som andra rum, elektricitet (inga levande ljus, tack), utrymme för att förvara kläder och naturligtvis massor av frisk bergsluft. Attraktiva och rena delade badrum omgivna av trädgårdar ligger några steg bort. Valfritt mellan 1 king size-säng eller 2 enkelsängar.

Låt oss hjälpa dig att skapa din drömsemester

Ta kontakt med en av våra lokala reseexperter och få ett GRATIS förslag idag.

Costa Rica är vår specialitet!