Origins Lodge

Starting from: $ 723
 / Natt

Översikt

Om du letar efter den ultimata semesterresan finns det inget bättre än lyxiga Origins Lodge i Costa Rica. Detta underbara boende erbjuder en unik upplevelse med sina naturliga omgivningar - som frodiga gröna djungler och panoramautsikt över Stilla havet - kombinerat med femstjärniga bekvämligheter så att du verkligen kan fördjupa dig i naturen samtidigt som du njuter av en bekväm vistelse. Låt dig förföras av de gastronomiska konstverk som skapats av "Meilleur Ouvrier de France" och Michelinstjärnekocken Jean-Luc L'Hourre och hans team på plats. Ett avancerat kök som dagligen förnyas med hjälp av de färska ingredienser som finns i vår trädgård. Upptäck magin bakom naturens lyx och njut av den överdådiga gästfriheten på Origins, ett ultimat paradis för kropp och själ. ORIGINS är det enda hotellet i världen som fångar både den vilda naturens överflöd och den precolumbianska historien, och är en verkligt unik plats att uppleva Costa Rica på.

Kort fakta om hotellet

Michelin Star Kock
Sky view lounge Bar
Room Service
Kassaskåp på rummet
Spa
Luftkonditionering
Elduppvärmd bad
Reception
Parkering
Massage Centre

Karta

Kort fakta om hotellet

Michelin Star Kock
Sky view lounge Bar
Room Service
Kassaskåp på rummet
Spa
Luftkonditionering
Elduppvärmd bad
Reception
Parkering
Massage Centre

Få ett gratis reseförslag & expertråd

Rum

Lyxig lodge

MED PLATS FÖR 1-2 PERSONER

LYX I LEVANDE NATUR Koppla av på en handgjord himmelssäng medan du njuter av en unik 180 ° utsikt och njut av solnedgången i ditt träuppvärmda terrassbad.

Villa Vertigo

MED PLATS FÖR 1-6 PERSONER

Villa Vertigo hänger bland trädtopparna, med utsikt över den tropiska dalen, vulkanerna och Nicaraguasjöns storhet, och inbäddar dig i 220 kvadratmeter luftigt boende.

Låt oss hjälpa dig att skapa din drömsemester

Ta kontakt med en av våra lokala reseexperter och få ett GRATIS förslag idag.

Costa Rica är vår specialitet!