Nayara Gardens

Starting from: $ 450
 / Natt

Översikt

Denna femstjärniga lyxresort ger dig en chans att upptäcka regnskogens magi när lyx och äventyr kopplas samman i Costa Ricas avslappnade skogar. Njut av lugnet och tystnaden i de pulserande tropiska trädgårdarna, när du omger dig med naturen och undviker bekymmer från det dagliga livet.
Varje rum fångar essensen av Costa Rica och ger dig din egen privata del av djungeln att bli fängslad av. Varje rum erbjuder den avskildhet som du skulle behöva för en romantisk semester eller en familjesemester. 

Efter en lång promenad genom regnskogen kan du njuta av någon av de sju varma mineralkällorna, en magisk oas där du kan koppla av.
På kvällarna kan du bege dig till poolbaren och prova några av deras signaturcocktails. Med lokala och säsongsbetonade råvaror serverar kockarna på Nayara Gardens ett utsökt urval av asiatiska och peruanska fusionsrätter att njuta av.

Nayara Gardens erbjuder också några utvalda aktiviteter som passar din smak, från promenader och observationsvandringar till kulturella turer där du lär dig om den lokala kaffeodlingen och naturen på området. Spaet har en jacuzzi och en utomhusdusch, samtidigt som det erbjuder behandlingar som klassisk massage och ansiktsbehandlingar, inpackningar med ekologiskt kaffe, choklad och vulkanisk lera.

Kort fakta om hotellet

Pool
Restaurang
Bar
Room Service
Spa
Luftkonditionering
Gratis Wifi
Varmvatten
Platt-TV
Antal rum:
Reception
Parkering
Takfläkt
Daglig städning
Safe
Private Patio
Conciergetjänster

Karta

Kort fakta om hotellet

Pool
Restaurang
Bar
Room Service
Spa
Luftkonditionering
Gratis Wifi
Varmvatten
Platt-TV
Antal rum:
Reception
Parkering
Takfläkt
Daglig städning
Safe
Private Patio
Conciergetjänster

Få ett gratis reseförslag & expertråd

Rum

Casita Deluxe

MED PLATS FÖR 1-4 PERSONER

Rummen har antingen en king size-säng eller två dubbelsängar, sittgrupp, balkong med jacuzzi och utsikt över bergen eller skogen. Fristående privat casita med en avskild trädgård med utomhusdusch. I det egna badrummet med dusch finns dubbla handfat, sminkspegel, hårtork, badrockar och tofflor samt ekologiska badprodukter. Rummet har gratis Wi-Fi, satellit-TV med plasmakabel och DVD, luftkonditionering, värdeskåp, minibar och te- och kaffekokare.

Rainforest Villa

MED PLATS FÖR 1-2 PERSONER

Detta rum har en king size-säng, en sittgrupp och en balkong med jacuzzi. utsikt över bergen och skogen samt en privat trädgård med en utomhusdusch för två personer. Fristående privat casita med en avskild trädgård med utomhusdusch. I det egna badrummet med dusch finns dubbla handfat, sminkspegel, hårtork, badrockar och tofflor samt ekologiska badprodukter. Rummet har gratis Wi-Fi, Plasma-TV med satellitkabel och DVD, luftkonditionering, värdeskåp, minibar och te- och kaffekokare

Låt oss hjälpa dig att skapa din drömsemester

Ta kontakt med en av våra lokala reseexperter och få ett GRATIS förslag idag.

Costa Rica är vår specialitet!