Nantipa

Starting from: $ 425
 / Natt

Översikt

Nantipa är ett lyxigt boutiquehotell vid stranden i hjärtat av Santa Teresa på Nicoyahalvön – erkänd som en av endast fem blå zoner i världen. Nantipa, som betyder "Blå" på det inhemska Chorotega-språket, ger en känsla av fridfull upplevelse. Det är den ultimata platsen att bara vara på.

Det distinkta nöjet av sann barfotalyx väntar. Det finns en utomhusrestaurang vid stranden med direkt utsikt över havet med fantastiska solnedgångar. Menyerna har Costa Rica-inspirerade rätter med lokala råvaror och handgjorda cocktails. Koppla av vid den vackra poolen eller ta hand om dig själv på spaet.

Naturen är en integrerad del av Nantipas spa- och wellnessupplevelse. Deras professionella terapeuter använder lokala ingredienser som uchua, papaya och avokado för att förbättra din upplevelse och maximera din avkoppling. Spamenyn innehåller ett brett utbud av alternativ från kroppsmassage till inpackningar och scrubs.

Hållbarhet är kärnan hos Nantipa. Från engagemang av återplantering av skog, till samhällsstöd, strandbevarande och mer, hotellets design och värderingar är fokuserade på hållbarhet.

Kort fakta om hotellet

Pool
På stranden
Parkering
Gratis WiFi
Room service
Spa
Restaurang
Reception 24/7
Bar

Karta

Kort fakta om hotellet

Pool
På stranden
Parkering
Gratis WiFi
Room service
Spa
Restaurang
Reception 24/7
Bar

Få ett gratis reseförslag & expertråd

Rum

Ninta Beachfront Bungalow

Nintas bungalower består av 80 kvadratmeter lyxutrymme inklusive en stor terrass, en privat 3,5 x 3,5 m pool, hängmatta, king size-säng och dubbel inomhus/utomhusdusch. Glasdörrarna från golv till tak öppnar mot havsutsikt, vilket gör Ninta idealisk för en minnesvärd smekmånad eller bara en romantisk semester omgiven av rå natur och havets hypnotiska ljud.

Manti Bungalow

Mantis bungalower består av 80 kvadratmeter lyxutrymme inklusive en stor terrass, en privat 3,5 x 3,5 m pool, hängmatta, king size-säng och dubbel inomhus/utomhusdusch. Glasdörrarna från golv till tak öppnar mot trädgårdsutsikt, vilket gör Manti perfekt för en minnesvärd smekmånad eller bara en romantisk semester omgiven av orörd natur och skogens mystiska ljud.

Nanku Suite

Nanku Suites är perfekta för små familjer eller grupper. De erbjuder sovplatser med antingen en king size-säng eller två queen size-sängar, och ett stort vardagsrum med två enkelsängar. Ett stort badrum och terrass/balkong kompletterar boendet, vilket gör det till den perfekta platsen att koppla av på efter en lång dag av äventyr.

Beachfront Bungalow

Nantipas lyxiga villor erbjuder en exklusiv och privat strandupplevelse på den populära stranden i Santa Teresa, perfekt för familjer eller vänner som reser tillsammans. Gästerna är varmt välkomna till de 380 kvadratmeter stora villorna vid stranden, självklart med tillgång till alla hotellets exklusiva faciliteter – och mer.

Låt oss hjälpa dig att skapa din drömsemester

Ta kontakt med en av våra lokala reseexperter och få ett GRATIS förslag idag.

Costa Rica är vår specialitet!