Lapa Rios Rainforest Bungalows

Lapa Rios Rainforest Bungalows

Starting from: $ 575
 / Natt

Översikt

De lyxiga bungalowerna på Lapa Rios är utspridda längs en regnskog, belägna på det 1 000 hektar stora privata reservatet som är värd för lodgen. Det finns mycket att göra i denna orörda del av djungeln, från djurlivsturer till vandringar genom skogen. Hotellet rekommenderar att gästerna stannar minst 4-5 nätter. Detta är det enda sättet att njuta av det överflöd av turer och aktiviteter som finns på Lapa Rios.

Lapa Rios har mycket att göra inom utrymmet för sina 1 000 orörda hektar. Från stränder till vandring, det händer alltid något runt lodgen. Överväg en resa till Corcovado National Park, tillbringa morgonen med fågelskådning eller schemalägg en naturtur, så att du kan uppleva Costa Ricas djurliv i dess sannaste form. Paddla kajak, surfa eller koppla av på den gyllene stranden och njut av solen. Lapa Rios erbjuder djurlivsguider i världsklass och lär alla gäster om bevarande av biologisk mångfald. Lodgen utövar hållbarhet varje dag, och detta inkluderar mat från jord till bord på den läckra restaurangen där ingredienserna är lokala med en tropisk stil.

Kort fakta om hotellet

Pool
Restaurang
Bar
Room Service
Reception
Kassaskåp på rummet
Spa
Luftkonditionering
Free Wifi
Platt-TV
Antal våningar:
Antal rum:

Karta

Kort fakta om hotellet

Pool
Restaurang
Bar
Room Service
Reception
Kassaskåp på rummet
Spa
Luftkonditionering
Free Wifi
Platt-TV
Antal våningar:
Antal rum:

Få ett gratis reseförslag & expertråd

Rum

Lapa Villas

Sovplats för 1-5 personer

Varje fristående villa har släta trägolv och eleganta naturliga accenter. Skärmar från golv till tak och ett brett, runt däck ger fantastisk utsikt. Utomhusterrassen har en egen privat regndusch, en uppfriskande avsvalkningspool och bekväma stolar och lounger. Inomhus möts du av autentiska designmöbler, ett vardagsrum med en dagbädd samt en dryckeshörna med gourmetkaffe från Costa Rica.

Premier Villas

Sovplats för 1-2 personer

För par eller vänner som vill ha det bästa, våra två nya Premier Villas erbjuder oöverträffad komfort samtidigt som gästerna fördjupar sig i en av de mest biodiversa platserna på jorden. Varje privat fristående svit är omgiven av regnskogens trädkronor och dess överflöd av vilda djur ger oavbruten utsikt över den lysande blå Golfo Dulce

DELUXE BUNGALOW

Sovplats för 1-4 personer

Våra Deluxe-bungalows har inte luftkonditionering. Den öppna arkitekturen och placeringen på en ås som vetter mot havet ger ett konstant luftflöde som håller saker och ting svala.

Låt oss hjälpa dig att skapa din drömsemester

Ta kontakt med en av våra lokala reseexperter och få ett GRATIS förslag idag.

Costa Rica är vår specialitet!