Hideaway Hotel

Starting from: $ 112
 / Natt

Översikt

Hideaway Hotel, namnet säger allt! Detta lilla boutiquehotell ligger gömt i den tropiska skogen i slutet av Samaras vackra strand. Vill du koppla av är poolområdet perfekt och bredvid har du hotellets restaurang där du kan njuta av den utsökta frukosten. Restaurangen har fantastisk mat och är även öppen för lunch och middag. Med endast 12 sviter och en takvåning ger hotellpersonalen fantastisk och personlig service. Det är bara 1 minuts promenad till stranden Samara och 12 minuter till stranden Carrillo där du kan hitta skugga under palmerna.
Från hotellet Hideaway till Samaras stad har du en 25 minuters vacker strandpromenad eller en kort buss-/taxiresa; Det är en busshållplats 200 m utanför hotellet. I Samara stad hittar du några fantastiska restauranger vid stranden, barer, stormarknader, butiker och den lokala marknaden. Om du gillar italiensk mat kan vi rekommendera dig att besöka Gusto Beach Bar där du både kan spendera dagen på en solsäng eller äta en trevlig middag.
Samara beach är perfekt för nybörjarsurfing och med de små vågorna är det också bra för hela familjen att bada här. Här hittar du också några spännande utflykter att göra; snorkling, delfinturer och ridning.

Kort fakta om hotellet

Pool
Restaurang
Bar
Room Service
Spa
Luftkonditionering
Gratis Wifi
Varmvatten
Platt-TV
Antal rum:
Reception
Parkering
Takfläkt
Daglig städning
Handdukar, Strandhanddukar, Badrockar
Gratis frukost

Karta

Kort fakta om hotellet

Pool
Restaurang
Bar
Room Service
Spa
Luftkonditionering
Gratis Wifi
Varmvatten
Platt-TV
Antal rum:
Reception
Parkering
Takfläkt
Daglig städning
Handdukar, Strandhanddukar, Badrockar
Gratis frukost

Få ett gratis reseförslag & expertråd

Rum

Sviter

med plats för 1-4 personer

De 12 rymliga sviterna har alla en trevlig uteplats eller balkong som vetter mot den tropiska trädgården. Sviterna är utrustade med en king size-säng eller två queen size-sängar. Luftkonditionering, stora privata badrum med varmvatten, duschkabiner och granitbänkar, hårtork, värdeskåp, minikylskåp, kaffekokare, satellit-TV och gratis Wi-Fi. Städning 7 gånger/vecka

Takvåning

med plats för 1-8 personer

Hideaway Hotel har en stor Penthouse-svit med ett vardagsrum med öppet kök, 3 sovrum, 3 badrum, luftkonditionering i alla rum. Takvåningen har stora terrasser med utsikt över hotellets pool och trädgård. Två sovrum har king size-sängar med eget badrum. Det tredje sovrummet har 2 queen size-sängar och ett badrum. Och allt annat som ingår i sviterna plus ett fullt utrustat kök. Städning7 gånger/vecka.

Låt oss hjälpa dig att skapa din drömsemester

Ta kontakt med en av våra lokala reseexperter och få ett GRATIS förslag idag.

Costa Rica är vår specialitet!