Finca Rosa Blanca Coffee & Inn

Finca Rosa Blanca Coffee & Inn

Starting from: $ 226
 / Natt

Översikt

Den vidsträckta storleken på Finca Rosa Blanca Coffee Farm & Inn kommer att ta andan ur dig, men det är ingenting jämfört med åren av hårt arbete som har utförts för att få och underhålla en verksamhet som är så miljömedveten och hållbar. Utsikten är otrolig, rummen är bekväma, maten från jord till bord är precis lagom och atmosfären är avslappnad och positiv. Du kommer att planera ditt nästa besök innan du ens lämnar hotellet.

Finca Rosa Blanca är stolta över att bjuda in sina gäster till deras jord-till-bord-restaurang, El Tigre Vestido. Köket här är utsökt, autentiskt och säsongsbetonat för Costa Rica. Kockarna på El Tigre är inspirerade av de rika smakerna från det traditionella costaricanska köket, samtidigt som de drar smakprofiler från den ekologiska kaffefarmen som restaurangen ligger på, vid bergen i Central Valley. Se till att äta på terrassen för otrolig utsikt.

Finca Rosa Blanca kan vara meckat för alla kaffeälskare. Endast de bästa bönorna skördas här, fria från kemikalier, bekämpningsmedel och fulla av smak. Kaffegården på Finca Rosa Blanca är dedikerad till att förbli hållbar oavsett vad.

Finca Rosa Blanca erbjuder även många guidade turer, inklusive vulkaner, fågelskådning, kultur, forsränning och zipline-turer.

Den ekologiska kaffeturen är något du måste uppleva, särskilt när du bor på Finca Rosa Blanca. Du kommer inte bara att få den bästa informationen som finns tillgänglig om ekologisk kaffeodling och hur det går till när du tar hand om planeten, du kommer även att smaka det bästa kaffet någonsin!

Kort fakta om hotellet

Pool
Restaurang
Bar
Room Service
Spa
Luftkonditionering
Gratis Wifi
Varmvatten
Platt-TV
Antal rum:
Reception
Parkering
Takfläkt
Daglig städning
Handdukar, Strandhanddukar, Badrockar
Gratis frukost

Karta

Kort fakta om hotellet

Pool
Restaurang
Bar
Room Service
Spa
Luftkonditionering
Gratis Wifi
Varmvatten
Platt-TV
Antal rum:
Reception
Parkering
Takfläkt
Daglig städning
Handdukar, Strandhanddukar, Badrockar
Gratis frukost

Få ett gratis reseförslag & expertråd

Rum

Juniorsviter

Sovplats för 1-4 personer

Varje juniorsvit på Finca Rosa Blanca erbjuder unik lyx med handgjorda möbler, väggmålningar och originalkonstverk överallt. Din upplevelse här är fokuserad på komfort och kontakt med vår naturliga omgivning, genom stora däck, trädgårdar och bergsbrisar.

Sviter

Sovplats för 1-4 personer

De rymliga och individuellt inredda sviterna på Finca Rosa Blanca kombinerar natursköna omgivningar, exotiska lokala lövträd och en konstnärlig atmosfär. Njut av den hisnande utsikten över Coffee Highlands, trivs i ett rymligt rum och koppla av på ditt privata däck eller uteplats.

Villor

Plats för 1-6 personer

De två villorna på Finca Rosa Blanca är perfekta för familjer och små grupper som vill koppla ihop våra juniorsviter till en villa. El Boyero Villa förbinder El Higuerón och El Pino Junior Suites, medan La Laguna Villa förbinder El Roble och La Guaria Junior Suites och kombinerar dem till en villa för hela gruppen att njuta av.

Trädgårdsstudio

Sovplats för 1-2 personer

Du kommer att älska vår ljusa Garden Studio, "Las Aves", som har sina egna kaffehöjder och en privat vacker utomhusträdgård. Studions privata ingång omges av en handsnidad vägg i vulkanisk sten som är fylld med ormbunkar och tropiska vinrankor. I det vackra, himmelsbelysta badrummet finns ett stort jacuzzibadkar och väggarna pryds av väggmålningar med fåglar från Costa Rica.

Låt oss hjälpa dig att skapa din drömsemester

Ta kontakt med en av våra lokala reseexperter och få ett GRATIS förslag idag.

Costa Rica är vår specialitet!