Ficus Lodge

Starting from: $ 175
 / Natt

Översikt

Den ursprungliga idén med Ficus Lodge var att bygga ett modernt designhotell kombinerat med en klassisk costaricansk rustik stil. Dessa stilar kombinerat och den vackra utsikten över Nicoyabukten och den otroligt lummiga skogen Monteverde gör hotellet väl värt ett besök.

Det är bara några minuters promenad från den mysiga bergsstaden Santa Elena i Monteverde. I Santa Elena hittar du kaféer, restauranger, barer, mataffärer och butiker. Hotellets trädgård är vacker, full av tropiska träd, växter och blommor. Om du har tur kommer du att se kolibrier njuta av nektar från din terrass. Ficus Lodge har en restaurang som serverar frukost, lunch och middag.

Kort fakta om hotellet

Restaurang
Bar
Room Service
Spa
Luftkonditionering
Gratis Wifi
Platt-TV
Antal rum:
Reception
Parkering
Takfläkt
Daglig städning
Hårtork

Karta

Kort fakta om hotellet

Restaurang
Bar
Room Service
Spa
Luftkonditionering
Gratis Wifi
Platt-TV
Antal rum:
Reception
Parkering
Takfläkt
Daglig städning
Hårtork

Få ett gratis reseförslag & expertråd

Rum

Sviter med utsikt över solnedgången

För 1-4 personer

Rummen är rymliga med modern inredning och har en spektakulär utsikt från balkongen ut över den vackra dalen med dess solnedgång. Rummen är utrustade med antingen en king size-säng eller två queen size-sängar, modern dusch och WC, Wi-Fi, kaffebryggare, hårtork och TV. Det finns städning 7 gånger/vecka.

Sviter med utsikt över bergen

Sviterna med bergsutsikt har modern dusch och toalett, kaffebryggare, TV och WiFi. Välj mellan två queen size-sängar eller en king size-säng. Föreställ dig ett mysigt rum omgivet av frodig tropisk vegetation, med stora fönster som vetter mot majestätiska dimklädda berg.

Sviter med utsikt över trädgården

När du kommer in i rummet välkomnar sviten med utsikt över trädgården dig med mjuka, naturliga toner som inbjuder dig att koppla av. Inredningen kompletteras med inslag av naturliga element, som återspeglar essensen av platsen. Sviten har 2 queen size-sängar.

Låt oss hjälpa dig att skapa din drömsemester

Ta kontakt med en av våra lokala reseexperter och få ett GRATIS förslag idag.

Costa Rica är vår specialitet!