El Alma Private Villa & Soul Retreat

El Alma Private Villa & Soul Retreat

Starting from: $ 2900
 / Natt

Översikt

El Alma Soul Retreat kombinerar natur, vilda djur och Costa Ricas kultur till en lyxig tillflyktsort. El Alma är ett hotell för gäster som vill ha lugn, koppla av och ta hand om kropp och själ. Beläget på halvön Papagayo, är utsikten inget mindre än ett tropiskt paradis, och du kommer att förundras över den norra Stillahavskusten. Njut av yoga och meditation direkt på hotellet, med en massage för att toppa allt.

Personalen på El Alma vill att du ska koppla av så mycket som möjligt, men det betyder inte att hotellet har brist på saker att göra. Hotellet har ett fantastiskt spa och yoga- och meditationskurser i överflöd. Stranden och golfklubben är fantastiska sätt att lugna ditt sinne, medan kajakpaddling, stand up-paddleboarding och surfing säkerligen hjälper dig att njuta av miljön vid stranden.

 

Privata fina middagar kan ordnas på terrassen på El Alma Soul Resort, och kocken finns alltid till hands för att förbereda det bästa. Det finns ingen ände på mängden kulinariska godsaker tillgängliga från köket, inklusive frukost, lunch och middag. 

Kort fakta om hotellet

Pool
Room Service
Kassaskåp på rummet
Luftkonditionering
Gratis Wifi
Varmvatten
Platt-TV
Antal rum:
Antal våningar:
Reception
Parkering
Daglig städning

Karta

Kort fakta om hotellet

Pool
Room Service
Kassaskåp på rummet
Luftkonditionering
Gratis Wifi
Varmvatten
Platt-TV
Antal rum:
Antal våningar:
Reception
Parkering
Daglig städning

Få ett gratis reseförslag & expertråd

Rum

3 sovrum i ett privat hus

Plats för 1-6 personer

Rummen på El Alma är rymliga, rena, luftiga och bekväma. De erbjuder alla bekvämligheter som man förväntar sig att hitta i ett hotellrum. De är vackra, men resorten briljerar verkligen med sin uthyrningsbara villa. Med avskildhet och otrolig havsutsikt kommer du aldrig att vilja lämna de mysiga omgivningarna eller infinitypoolen.

Låt oss hjälpa dig att skapa din drömsemester

Ta kontakt med en av våra lokala reseexperter och få ett GRATIS förslag idag.

Costa Rica är vår specialitet!