Bosque del Cabo

Starting from: $ 740
 / Natt

Översikt

Bosque del Cabo är känt för att vara en romantisk regnskogsdestination, men passar även perfekt för solo-resenären liksom för hela familjen.

Hotellet är beläget på en bergstopp med en makalös utsikt över havet och är en del av ett skogsreservat på 740 tunnland. De jobbar mycket för bevarandet av regnskogen och har många privata, mycket rymliga bungalower och hus, byggda högt uppe på klipporna vid havet. Bli ett med naturen på någon av alla vandringsleder, i de tropiska trädgårdarna eller koppla av på stranden som ligger precis bredvid. Att bo på Bosque del Cabo är en magisk upplevelse du sent kommer att glömma.

Kort fakta om hotellet

Pool
Restaurang
Bar
Room Service
Spa
Luftkonditionering
Gratis Wifi
Platt-TV
Reception
Parkering
Takfläkt
Daglig städning
Hårtork

Karta

Kort fakta om hotellet

Pool
Restaurang
Bar
Room Service
Spa
Luftkonditionering
Gratis Wifi
Platt-TV
Reception
Parkering
Takfläkt
Daglig städning
Hårtork

Få ett gratis reseförslag & expertråd

Rum

Klassiska bungalows

Sovplats för 1-2 personer

De två klassiska bungalowerna (Bambu & Sol) är byggda av tropiskt trämaterial med halmtak. Alla bungalower har eget badrum, utomhusduschar i trädgården och verandor med spektakulär utsikt över Golfo Dulce och Stilla havet. Dessutom finns fönster med insynsskydd och fläktar för din komfort. Dessa bungalower har 2 dubbelsängar, badrum inomhus, utomhusdusch i trädgården, hängmatta och fåtöljer samt dubbla vikdörrar som öppnar upp till en fantastisk utsikt över det fantastiska Stilla havet.

Deluxe bungalows

Sovplats för 1-5 personer

Bosque del Cabo erbjuder 8 Deluxe Bungalows (Mariposa, Lapa, Congo, La Palma, Manglillo, Pizote, Gecko och Tucan). Dessa bungalows är alla byggda i samma tropiska stil, men alla är lite olika med sina egna unika detaljer. Alla är vackra och har underbar havsutsikt. Bungalowerna är antingen byggda i tropiskt lövträ och med halmtak, eller i stuckatur och tegel, eller en kombination av båda stilarna. Alla lyxiga bungalower har king size-sängar, större badrum, utomhusduschar i trädgården, hängmattor och fåtöljer för avkoppling samt omslutande verandor som leder ner till en utsiktsplats. Utsikten därifrån är otrolig, perfekt för fågelskådning eller att titta på stjärnorna så fort solen har gått ner. Tre av de sju bungalowerna har sovloft (Tucan, Manglillo och La Palma) med 2 bäddar (1 enkelsäng och 1 dubbelsäng). Två av deluxe-bungalowerna (Mariposa och Tucan) har utomhusbadkar, utöver utomhusduscharna, i trädgården.

Stugor i trädgården

Sovplats för 1-2 personer

Cabina Almendra & Cabina La Paz är namnen på trädgårdsstugorna. Båda två har queen size-säng, badrum inomhus, utomhusdusch i trädgården, myggnät, hängmattor, gungstol och solcellsdriven elektricitet. Dessa stugor erbjuder en fantastisk utsikt över regnskogen med alla ljud från djur och den närliggande bäcken. Detta är ett spännande och lockande sätt att sova på och uppleva regnskogen! Boendet omges av regnskog och i trädgården finns även en stor damm. Tack vare sitt läge mitt i skogen och närheten till dammen erbjuder dessa charmiga och rustika boenden stora möjligheter att se vilda djur. De är perfekta för gäster som tycker om att uppleva regnskogens alla sevärdheter och ljud på nära håll, samt att gå genom skogen eller över en vacker hängbro för att komma till och från huvudelen av hotellet. Trädgårdsstugorna nås antingen genom att korsa en 300 meter lång hängbro (hänger 75 meter över en vacker bäck) eller genom att vandra på en del av Golfo Dulce Trail, boendet ligger cirka 550 meter från huvudlodgen. Denna promenad kan vara mer utmanande om det regnar eller när det är mörkt. Vi rekommenderar att endast gäster som känner att de kommer att vara bekväma med promenaden och den ökade isoleringen i dessa boenden bokar in sig i dem.

Casa Blanca

Plats för 1-6 personer

Casa Blanca är ett välutrustat hus med 2 sovrum och 2 badrum som ursprungligen byggdes för ägarens mor. Casa Blanca är inrett i klassisk tropisk stil och har ett kök, vardagsrum, en stor omslutande veranda med fantastisk utsikt över Stilla havet, ett soldäck med trappsteg och 2 stora sovrum på vardera sida av huset. Det stora sovrummet har en king size-säng och det andra sovrummet har 2 queen size-sängar. Huset ligger 250 meter från restaurangen och de andra bungalowerna, vilket ger en känsla av avskildhet. Köket är fullt utrustat med allt du behöver för att tillaga din egna gourmetmåltid. Om du istället föredrar total avkoppling under din vistelse kan du reservera ett bord i restaurangen. Casa Blanca ger precis rätt balans mellan avskildhet och tillgänglighet till huvudbyggnaden/restaurangområdet. Det mest populära området i huset brukar vara det stora däcket - här kan gästerna läsa en bok i hängmattan, sträcka ut sig i schäslongstolar eller samtala vid utomhusbordet, allt detta med regnskogens närvaro och en makalös utsikt över Stilla havet.

Casa Miramar

Sovplats för 1-8 personer

Casa Miramar är det större huset i Bosque del Cabo, och utmärker sig genom sin intressanta och unika konstnärliga stil. Huset består egentligen av tre små, runda hus som binds samman av stigar med vackra blommor. Casa Miramar har 3 sovrum (2 sovrum med en queen size-säng och en enkelsäng, och 1 sovrum med två dubbelsängar), 2 badrum, fantastiska utomhusduschar i trädgården, stort vardagsrum, fullt utrustat kök, trädäck, många verandor och en egen privat pool. Här bjuds man på en otrolig panoramautsikt över havet och solnedgångarna härifrån är fantastiska. Miramar ligger på en kulle, 775 meter från restaurangområdet, och erbjuder total avskildhet. Det krävs det en längre promenad för att komma till huvudbyggnaden/restaurangområdet från Casa Miramar, till skillnad från stugorna med havsutsikt eller Casa Blanca. Casa Miramar har ett eget elsystem (skapat av solenergi) som ger belysning, ström för apparater och fläktar. Dessutom finns varmvatten som även det genereras av ett solvärmesystem.

Casa Coco

Sovplats för 1-4 personer

Casa Coco är det nyaste huset på Bosque del Cabo. Här har mycket fokus lagts på detaljer - allt för att ge en ombonad men exklusiv känsla. Coco byggdes ursprungligen för och av ägarna till lodgen och har en underbar design. Du kan antingen stänga igen helt för känslan av ett mer traditionellt hus, eller öppna upp helt för att komma nära naturen och njuta av den fantastiska havsutsikten. Huset har två badrum med dusch och badkar. På ena sidan av huset finns ett badrum med ett öppet tak med dusch och badkar och på den andra sidan finns ett mer traditionellt badrum med dusch och badkar under tak. Huset har ett fullt utrustat kök med bänkskivor i granit, spis och ugn, kylskåp, kastruller och stekpannor. Det finns två sovrum i huset, var och ett med en king size-säng. På verandan finns matbord och stolar, gungstolar och hängmattor. En viktig anmärkning är att Casa Coco ligger i utkanten av hotellområdet (ca en mil från huvudbyggnaden och restaurangen, längre avstånd än Casa Miramar). Det avlägsna läget har valts med avsikt för att ge detta hus enastående avskildhet. Promenaden till huvudbyggnaden är ett äventyr i sig med chans till nära möten med djur och natur. Däremot uppmuntras gästerna att ha en hyrbil för extra bekvämlighet när de bor i detta hus. Casa Coco är ett unikt boende med fantastisk utsikt över Stilla havet, med en ständig närvaro av regnskogen.

Låt oss hjälpa dig att skapa din drömsemester

Ta kontakt med en av våra lokala reseexperter och få ett GRATIS förslag idag.

Costa Rica är vår specialitet!