Bosque del Cabo

Starting from: $ 235
 / Natt

Översikt

Bosque del Cabo är verkligen en romantisk regnskogsdestination, men det är ändå lämpligt också för en solotur och familjer. Från bergstoppen där det ligger har det en utsikt över havet som ingen annan. Denna lodge ligger i ett skogsreservat på 740 tunnland, för bevarandet av regnskogen och har privata, mycket rymliga bungalower och hus, högt uppe på klipporna vid havet. Vandringsleder, trädgårdar, och stränder finns över hela området och den tropiska brisen här är rent magisk.

Kort fakta om hotellet

Pool
Restaurang
Bar
Room Service
Spa
Luftkonditionering
Gratis Wifi
Platt-TV
Antal rum:
Reception
Parkering
Takfläkt
Daglig städning
Hårtork

Karta

Kort fakta om hotellet

Pool
Restaurang
Bar
Room Service
Spa
Luftkonditionering
Gratis Wifi
Platt-TV
Antal rum:
Reception
Parkering
Takfläkt
Daglig städning
Hårtork

Få ett gratis reseförslag & expertråd

Rum

Klassiska bungalows

Sovplats för 1-2 personer

Våra 2 klassiska bungalows (Bambu & Sol) är byggda av tropiska lövträd med halmtak. Alla bungalower har eget badrum, utomhusduschar i trädgården och verandor med spektakulär utsikt över Golfo Dulce och Stilla havet. Vi har också inkluderat fönster med insynsskydd och små fläktar för din komfort. Dessa cabinas har 2 dubbelsängar, badrum inomhus, utomhusdusch i trädgården, hängmatta och fåtöljer samt dubbla vikdörrar som öppnar upp till en fantastisk utsikt över det fantastiska blå Stilla havet.

Deluxe bungalows

Sovplats för 1-5 personer

Bosque del Cabo erbjuder 8 lyxiga bungalows (Mariposa, Lapa, Congo, La Palma, Manglillo, Pizote, Gecko och Tucan). Dessa bungalows är alla byggda i samma tropiska stil, men alla är lite olika med sina egna unika detaljer. alla är vackra och har underbar havsutsikt. Bungalowerna är antingen byggda i tropiskt lövträ och med halmtak, eller i stuckatur och tegel, eller en kombination av båda stilarna. Alla våra deluxes har king size-sängar, större badrum med omklädningsrum, utökade utomhusduschar i trädgården, hängmattor och fåtöljer för avkoppling samt omslutande verandor som leder ner till observationsdäck. Utsikten från dessa däck är otrolig, perfekt för fågelskådning eller stjärnskådning. Tre av de sju bungalowerna har loft (Tucan, Manglillo och La Palma) med 2 bäddar (1 enkelsäng och 1 dubbelsäng). Två av deluxe-bungalowerna (Mariposa och Tucan) har utomhusbadkar utöver utomhusduscharna i trädgården.

Stugor i trädgården

Sovplats för 1-2 personer

Cabina Almendra & Cabina La Paz är namnen på våra trädgårdshytter. Det är samma typ av cabinas och de har queen size-säng, badrum inomhus, utomhusdusch i trädgården, myggnät, hängmattor, gungstol och solcellsdriven elektricitet. Dessa cabinas är nästan som en öppen sovplattform med ett sovrum som öppnas upp på tre sidor mot utsikten över regnskogen och ljuden från skogens djur och den närliggande bäcken (det finns nedrullbara presenningar som kan stängas för mer avskildhet eller kraftiga regn). Detta är ett spännande och lockande sätt att sova och uppleva regnskogen! Boendet omges av regnskog och i trädgården finns även en stor damm. Tack vare sitt läge mitt i skogen och närheten till dammen erbjuder dessa charmiga och rustika boenden stora möjligheter att se vilda djur. De är perfekta för gäster som tycker om att uppleva regnskogens sevärdheter och ljud på nära håll, samt att gå genom skogen eller över en vacker hängbro för att komma till och från huvudstugan. Trädgårdsboendet nås antingen genom att korsa vår 300 meter långa hängbro (hänger 75 meter över en vacker bäck) eller genom att vandra på en del av Golfo Dulce Trail, boendet ligger cirka 550 meter från huvudlodgen. Denna promenad kan vara mer utmanande om det regnar eller när det är mörkt. Vi ber att endast gäster som känner att de kommer att vara bekväma med promenaden och den ökade isoleringen i dessa boenden bokar in sig i dem.

Casa Blanca

Plats för 1-6 personer

Casa Blanca är ett välutrustat hus med 2 sovrum / 2 badrum som ursprungligen byggdes för ägarens mor. Casa Blanca är inrett i klassisk tropisk stil och har ett kök, vardagsrum, en stor omslutande veranda med fantastisk utsikt över Stilla havet, ett soldäck med trappsteg och 2 stora sovrum på vardera sidan av huset. Det stora sovrummet har en king size-säng och det andra sovrummet har 2 queen size-sängar. Huset ligger 250 meter från restaurangen och de andra bungalowerna, vilket ger en större känsla av avskildhet. Köket är fullt utrustat med allt du behöver för att tillaga dina egna gourmetläckerheter, eller om du föredrar det kan du äta middag i vår restaurang (med förvarning). Casa Blanca har fungerat som hemvist för flera grupper - till exempel yogagrupper (de höll sina yogaklasser direkt på däck med 20+ deltagare), bröllopsfester och fotoworkshops (gruppledaren och några deltagare bor i huset och de har bildpresentationer här också och välkomstcocktailpartyn). De vanligaste gästerna som bor på Casa Blanca är dock familjer och grupper av vänner. Huset ger precis rätt balans mellan avskildhet och tillgänglighet till huvudbyggnaden/restaurangområdet. Det mest populära området i huset brukar vara det stora däcket - här kan gästerna koppla av i hängmattor, sträcka ut sig i schäslongstolar, sitta utomhus vid utomhusbordet eller läsa en bra bok i de överfyllda stolarna. Utsikten över djurlivet är särskilt bra från detta däck - det är omgivet av skog på sidorna och det kan leda till fantastiska ap- och fågelskådningar, men havsutsikten från däcket är också fantastisk (valar upptäcks till och med ibland).

Casa Miramar

Sovplats för 1-8 personer

Casa Miramar är det större hyreshuset i Bosque del Cabo, och utmärker sig genom sin intressanta och unika konstnärliga stil. Huset består egentligen av tre små, runda hus som binds samman av helikoniaklädda gångar och vackra planteringar. Casa Miramar har 3 sovrum (2 sovrum med en queen size-säng och en dubbel dagbädd, och 1 sovrum med två dubbelsängar), 2 badrum, fantastiska utomhusduschar i trädgården, stort vardagsrum / kök, fullt utrustat kök, observationsdäck, många verandor och en liten privat pool. Miramar är det enda boendet i Bosque del Cabo med egen pool, och gästerna älskar att ha en egen pool! Gästerna bjuds på otrolig panoramautsikt över havet och solnedgången från däck. Miramar ligger på en kulle, 775 meter från restaurangområdet, och erbjuder total avskildhet. Naturligtvis krävs det en större vandring för att komma till huvudbyggnaden/restaurangområdet från Casa Miramar än från stugorna med havsutsikt eller Casa Blanca. Huset har ett eget kraftsystem (skapat av solenergi) som ger belysning, ström för apparater som inte är stora strömförbrukare och små fläktar (finns i sovrummen). Miramar har också varmvatten som genereras av ett solvärmesystem.

Casa Coco

Sovplats för 1-4 personer

Casa Coco är det nya hyreshuset, och det är mycket trevligare och mer detaljerat hus än de andra hyreshusen på lodgen. Coco byggdes ursprungligen för och av ägarna till lodgen och har en underbar layout, stänger tätt om du vill känna att du är i ett mer traditionellt hus, eller kan öppna helt för att dra nytta av det underbara wrap-around däck och fantastisk havsutsikt. Huset har två badrum med dusch och badkar (på ena sidan av huset finns ett badrum med ett öppet torn som omsluter dusch och badkar, på den andra sidan finns ett mer traditionellt badrum med dusch och badkar under tak) och på andra sidan av huset finns ett badrum med ett öppet torn som omsluter dusch och badkar. Huset har ett fullt utrustat kök med bänkskivor i granit, spis och ugn, kylskåp, disk och kastruller och stekpannor. Det finns två sovrum i huset, vart och ett med en king size-säng. På verandan finns matbord och stolar, gungstolar och hängmattor (för att dra full nytta av brisen, skogsmiljön och havsutsikten). En viktig anmärkning är att Casa Coco ligger en bit från huvudbyggnaden (det är längre från huvudbyggnaden än Casa Miramar, det är ungefär en mil från huvudbyggnaden och restaurangen). Det avlägsna läget har valts med avsikt för att ge detta hus enastående avskildhet, men gästerna bör vara medvetna om avståndet till huvudstugan. Promenaden till huvudstugan är en bra vandring med underbara djurliv och fågelskådningsmöjligheter, men vi uppmuntrar gästerna att ha en hyrbil för extra bekvämlighet när de är i detta hus. Casa Coco, med en stor mängd egendom som omger det, en privat stig ner till Stillahavsstranden, plus ett stort öppet område precis intill huset med en fantastisk utsikt över solnedgången och fantastiska chanser för djurobservationer är det främsta hyreshuset i Bosque del Cabo och en underbar möjlighet att verkligen leva i regnskogen.

Låt oss hjälpa dig att skapa din drömsemester

Ta kontakt med en av våra lokala reseexperter och få ett GRATIS förslag idag.

Costa Rica är vår specialitet!