Bodhi Tree Yoga Resort

Bodhi Tree Yoga Resort

Starting from: $ 314
 / Natt

Översikt

Bodhi Tree Yoga Resort är en fridfull oas inbäddad i Costa Ricas frodiga djungel. Med sin lugna miljö och vackra omgivningar erbjuder det en perfekt tillflyktsort för alla som söker en holistisk wellnessupplevelse. Anläggningen är avsedd för att främja hälsa, harmoni och mindfulness, vilket ger en fristad för gäster att komma i kontakt med sig själva och naturen.

På Bodhi Tree Yoga Resort kan du fördjupa dig i yoga och meditation i deras förstklassiga faciliteter. Resorten erbjuder en mängd olika yogaklasser som passar alla nivåer, ledda av erfarna instruktörer som guidar dig genom medvetna rörelser och andningsarbete. Oavsett om du är nybörjare eller avancerad utövare, kommer du att hitta klasser som tillgodoser dina behov.

Boendet på Bodhi Tree Yoga Resort är designat för att ge komfort och lugn. Välj från en mängd vackert inredda rum och villor, alla med moderna bekvämligheter och en lugn atmosfär. Vakna upp till naturens lugnande ljud, njut av fräscha och närande måltider på hotellets restaurang och koppla av vid poolen eller i de lummiga trädgårdarna.

Med sitt engagemang för hållbarhet främjar Bodhi Tree Yoga Resort en medveten inställning till livet. Anläggningen strävar efter att minimera sin miljöpåverkan genom miljövänliga metoder, inklusive solenergi, ekologiskt jordbruk och vattenbesparing. Det erbjuder också olika hälsoprogram och retreater som integrerar yoga, meditation och holistisk hälsa.

Kort fakta om hotellet

Pool
Restaurang
Bar
Room service
Spa
AC
WiFi
TV
Reception
Parkering

Karta

Kort fakta om hotellet

Pool
Restaurang
Bar
Room service
Spa
AC
WiFi
TV
Reception
Parkering

Få ett gratis reseförslag & expertråd

Rum

The Bodhi House

4 personer

Bodhi House är en lyxig tillflyktsort med en maximal kapacitet på 4 gäster. Denna rymliga enhet sträcker sig över 86 kvadratmeter och har två vackert inredda sovrum, alla utrustade med en king size-säng för ultimat komfort. Med två badrum kan gästerna njuta av bekvämlighet och avskildhet under sin vistelse. En av höjdpunkterna i Bodhi House är den privata poolen, som erbjuder en uppfriskande oas där gästerna kan koppla av och varva ner. Uteplatsen erbjuder en lugn miljö för att koppla av på och njuta av den omgivande naturen. Inuti hittar gästerna en minibar fylld med godsaker. Bodhi House erbjuder också ett skrivbord för dem som behöver hålla kontakten eller utföra uppgifter under sin vistelse. Lakan av egyptisk bomull pryder sängarna, vilket garanterar en lyxig och bekväm nattsömn. Regnduschen utomhus ger en uppfriskande upplevelse.

Deluxe Bungalow

2 personer

Bungalow Deluxe erbjuder ett rymligt och bekvämt boende med en king size-säng. Bungalowen har ett eget badrum med varmvatten och en välutrustad terrass eller balkong. Du kan njuta av en magnifik utsikt över trädgården eller poolen från ditt rum. Bungalow Deluxe är lämplig för max 2 gäster.

The King Bungalow

2 personer

King bungalow erbjuder ett mysigt och inbjudande boende med en bekväm king size-säng. Bungalowen har ett eget badrum med varmvatten och en charmig terrass eller balkong. Du kan beundra den fridfulla trädgården eller utsikten över poolen från ditt rum. Kapacitet: King Bungalow är designad för max 2 gäster.

The Queen Bungalow

2 personer

Queen Bungalow erbjuder en varm och lugn atmosfär med en mysig queen size-säng. Bungalowen har ett eget badrum med varmvatten och en härlig terrass eller balkong. Du kan koppla av medan du njuter av den pittoreska trädgården eller utsikten över poolen. Kapacitet: Queen bungalowen rymmer max 2 gäster.

The Tree Tops Deluxe

2 personer

Tree Tops Deluxe-rummet erbjuder en unik upplevelse, inbäddat bland trädtopparna. Den har en rymlig king size-säng, ett eget badrum med varmvatten och en härlig terrass eller balkong. Gästerna kan njuta av enastående utsikt över de omgivande trädtopparna. Kapacitet: Tree Tops Deluxe-rummet är lämpligt för max 2 gäster.

Tree Tops Queen Room

2 personer

Tree Tops Queen-rummet är en lugn oas inbäddad bland trädtopparna. Det har en bekväm queen size-säng, ett eget badrum med varmvatten och en härlig terrass eller balkong. Du kan njuta av den naturnära utsikten över trädtopparna från ditt rum. Kapacitet: Tree Tops Queen Room är designat för max 2 gäster.

Jungle Rooms

4 personer

Djungelrummen ger en unik upplevelse mitt i den frodiga djungeln. De är möblerade med antingen två king size-sängar eller queen size-sängar och har ett eget badrum med varmvatten. Varje rum har en härlig terrass eller balkong där gästerna kan varva ner medan de njuter av utsikten över den fängslande djungeln. Kapacitet: Djungelrummen rymmer max 4 gäster.

Casitas

3 personer

Casitas erbjuder en charmig boendeupplevelse. De erbjuder olika sängtyper, inklusive king-, queen- eller flera enkelsängar, för att tillgodose olika gästers önskemål. Varje Casita har ett eget badrum med varmvatten och en härlig terrass eller balkong. Du kan njuta av olika vyer, så som trädgården eller poolen, beroende på vilken Casita du har. Kapacitet: Kapaciteten varierar hos varje Casita beroende på den specifika Casita-typen.

Låt oss hjälpa dig att skapa din drömsemester

Ta kontakt med en av våra lokala reseexperter och få ett GRATIS förslag idag.

Costa Rica är vår specialitet!