Ylang Ylang Beach Resort

Ylang Ylang Beach Resort

Starting from: $ 220
 / Natt

Översikt

Ylang Ylang Beach Resort är ett paradis vid Stilla havet mellan Costa Ricas orörda regnskogar och den vita sandstranden. Med lummiga trädgårdar att njuta av och en utomhuspool med solterrass ger resorten dig tillräckligt med möjligheter att njuta av naturen och den varma tropiska solen under din semester. Stranden har hängmattor som ger dig en plats att koppla av i skuggan av palmerna. Montezuma är en underbart unik och robust plats vid kusten som också har ett fantastiskt nattliv. Ylang Ylangs restaurang erbjuder gratis frukost och middag. Middagar är romantiska med levande ljus. Njut av flera aktiviteter på plats som naturstigar, vandring till Montezuma-vattenfallen eller delta i ett antal organiserade utflykter. Vandra genom den avslappnade staden och besök restauranger och barer. Adrenalinjunkies kan hyra en ATV för dagen och ge sig ut på äventyr. Ett yogadäck finns tillgängligt med dagliga lektioner för att upprätthålla harmoni mellan sinne, kropp och själ. Ylang Ylang Beach Resort är perfekt för par, smekmånadsresenärer, barnfamiljer och kompisgäng. De flesta av rummen är strategiskt belägna nära stranden eller i skogen, vilket ger dig vackra vyer att vakna upp till. Hotellet är helt miljövänligt med starka återvinningsstandarder och solpaneler som ger el. En presentbutik nära receptionen erbjuder kläder, kaffe, kalla drycker och uthyrning av vattensporter. Med en avslappnad atmosfär som lockar frisinnade turister från hela världen, är detta en förtrollande plats som också är ett bra ställe för wellnessälskare att återknyta kontakten med sig själva tack vare det lugn som denna resort har att erbjuda. Ta en tur till de närliggande naturreservaten Cabo Blanco eller Curú, eller koppla av på stranden och vänta på happy hour.

Kort fakta om hotellet

Pool
Restaurang
Bar
Room Service
Spa
Luftkonditionering
Gratis Wifi
Varmvatten
Platt-TV
Antal rum:
Antal våningar:
Reception
Parkering
Takfläkt
Daglig städning
Safe
Private Patio
Conciergetjänster
Massage Centre
Handdukar, Strandhanddukar, Badrockar
Coffee Maker
Beachfront

Karta

Kort fakta om hotellet

Pool
Restaurang
Bar
Room Service
Spa
Luftkonditionering
Gratis Wifi
Varmvatten
Platt-TV
Antal rum:
Antal våningar:
Reception
Parkering
Takfläkt
Daglig städning
Safe
Private Patio
Conciergetjänster
Massage Centre
Handdukar, Strandhanddukar, Badrockar
Coffee Maker
Beachfront

Få ett gratis reseförslag & expertråd

Rum

Coco Joe’s Bungalow

MED PLATS FÖR 1-4 PERSONER

En privat och romantisk bungalow med utsikt över både havet och djungeln. Komplett med queen-size- och king-size-säng, privat täckt uteplats, utomhusdusch och privat väg till stranden med stolar och hängmattor. Bekvämligheterna inkluderar kaffebryggare, minikylskåp och badkar. Plats för 4 gäster.

Beach Front Bungalow

MED PLATS FÖR 1-2 PERSONER

Beläget alldeles nära stranden. Komplett med queen size-säng, utomhusdusch och täckt privat uteplats med havsutsikt. Kaffebryggare och minikylskåp ingår. Plats för 2 gäster.

Tree Top Canopy

MED PLATS FÖR 1-2 PERSONER

Beläget bland träden med tillgång till stranden. Här finns en king size-säng, utomhusdusch och en täckt privat uteplats med utsikt över havet och djungeln. Bekvämligheterna inkluderar badkar, kaffebryggare och minikylskåp. Plats för 2 gäster.

Colibri Bungalow

MED PLATS FÖR 1-4 PERSONER

En privat bungalow omgiven av djungel med enkel tillgång till stranden. Komplett med två queen size-sängar, utomhusdusch och täckt privat uteplats med utsikt över djungeln. Kaffebryggare och minikylskåp ingår också. Plats för 4 gäster.

Family Beach Suite

MED PLATS FÖR 1-6 PERSONER

Hotellet ligger på andra våningen i en liten byggnad med enkel tillgång till stranden och trädgårdarna. Rummen har två queen size-sängar och en king size-säng, eget badrum och en täckt uteplats med havsutsikt. Kaffebryggare och minikylskåp ingår också. Plats för 6 gäster.

Garden Bungalow

MED PLATS FÖR 1-2 PERSONER

Beläget mitt i djungeln bara en kort promenad från stranden. Komplett med en queen size-säng och en king size-säng, utomhusdusch och täckt privat sittgrupp utomhus med utsikt över djungeln. Kaffebryggare och minikylskåp ingår också. Plats för 2 gäster

Standard Beach Room

MED PLATS FÖR 1-4 PERSONER

Ett rum på bottenvåningen med tillgång till stranden. Detta rum har två queen size-sängar och en täckt sittgrupp utomhus med havsutsikt. Kaffebryggare och minikylskåp ingår också. Plats för 4 gäster.

Cabina

MED PLATS FÖR 1-2 PERSONER

Med fantastisk utsikt över djungeln och bara en kort promenad från stranden. Rummen har en king size-säng eller två enkelsängar, eget badrum och en privat sittgrupp under tak med utsikt över djungeln. Kaffebryggare och minikylskåp ingår också. Plats för 2 gäster.

Låt oss hjälpa dig att skapa din drömsemester

Ta kontakt med en av våra lokala reseexperter och få ett GRATIS förslag idag.

Costa Rica är vår specialitet!