Aguila de Osa Lodge

Aguila de Osa Lodge

Starting from: $ 526
 / Natt

Översikt

Även om varje rum på Aguila de Osa Lodge har designats med komfort i åtanke, är området perfekt för äventyr. Sportfiske, fågelskådning, ridning, vandring, dykning, snorkling och mangroveturer finns tillgängligt på begäran. En nattrundtur i området är ett måste. Utsökt mat och dussintals bekvämligheter gör denna regnskogsvistelse till en upplevelse du aldrig kommer att glömma.

Kort fakta om hotellet

Pool
Restaurang
Bar
Room Service
Spa
Luftkonditionering
Gratis Wifi
Platt-TV
Antal rum:
Reception
Parkering
Takfläkt
Daglig städning
Hårtork

Karta

Kort fakta om hotellet

Pool
Restaurang
Bar
Room Service
Spa
Luftkonditionering
Gratis Wifi
Platt-TV
Antal rum:
Reception
Parkering
Takfläkt
Daglig städning
Hårtork

Få ett gratis reseförslag & expertråd

Rum

Standardrum

MED PLATS FÖR 1-4 PERSONER

Med en spektakulär utsikt över Drake Bay och den perfekta kombinationen av utrymme, komfort och prisvärdhet har vårt standardrum traditionella handgjorda möbler, 18-fots katedraltak, takfläktar och skärmfönster som ger rummet optimalt luftflöde. Med två queen size-sängar är det perfekt för en till fyra personer. Det rymliga badrummet har vackert italienskt kakel, bänkskivor i granit, avancerade badrumsarmaturer, duschkabin samt hårtork och toalettartiklar. Rummet har en öppen sittgrupp utomhus där du kan njuta av den vidsträckta utsikten över bukten, omgiven av Costa Ricas kustregnskog i låglandet.

Rum Deluxe

Sovplats för 1-4 personer

Deluxe-rummen är generöst inredda med antingen en king size-säng eller två queen size-sängar, takfläktar, fönster på tre sidor, vackert badrum med italienska kakelplattor och granitbänk, eleganta badrumsinredningar och alla bekvämligheter som gör din vistelse riktigt trevlig. Från din privata terrass kan du njuta av några av de bästa tropiska fågelskådarna samt se några vilda djur i din hängmatta eller gungstolar. Du kyls av havsbrisen och omsluts av ljudet från regnskogen, och du har hittat den perfekta balansen mellan komfort och avkoppling i en värld av exotiska äventyr.

Juniorsvit

MED PLATS FÖR 1-4 PERSONER

Juniorsviten har en privat stuga med utsikt över Drake Bay och är designad helt i lövträ och byggd med tropikerna i åtanke. Det 18 fot höga katedraltaket och de fyra sovsalarna öppnar taket mot de tropiska vindarna, som förstärks av takfläktar och hjälper till att föra in ljuden från regnskogen i ditt rum. Rummet har en king size-säng, soffa och en överdimensionerad stol och vetter mot en privat balkong med spektakulär utsikt över bukten. Det stora badrummet kompletteras med vackert italienskt kakel, granitbänk och avancerade badrumsarmaturer. Takduschen bjuder på en härligt uppfriskande kaskad av lugnande svalka efter dagens äventyr, medan du njuter av den pittoreska utsikten över bukten. Du omges av ljudet och synen av regnskogen. Du är i Osa och allt är bra.

Master Suite

MED PLATS FÖR 1-4 PERSONER

Master Suite är en rymlig privat bungalow som erbjuder gästerna en verkligt spektakulär utsikt över Drake Bay från sitt läge på en kulle. Master Suite är designad i rikt texturerade träslag och har vackert tillverkade regionala möbler, dess exceptionella utrymme och avskildhet gör den idealisk för par eller familjer som bara vill ha en exotisk regnskogsretreat för att koppla av och njuta av tid tillsammans. Passar perfekt för smekmånadsresenärer och familjer. Takhöjden på 20 fot och korsventilationen är utformad för att maximera luftflödet och är byggd för tropikerna. Sviten har en king size-säng och en queen size-säng, en stor soffa och stol samt en klädkammare. På rummet finns kaffe, minibar/kylskåp och toalettartiklar, inklusive hårtork. Det stora badrummet har italienska kakelplattor, bänkskivor i granit och eleganta badrumsarmaturer. Den stora duschen har en vacker utsikt över bukten medan du duschar. han stora privata wrap runt balkongen innehåller en rad handgjorda utemöbler och två hängmattor för att komplettera de avkopplande tiderna för att sparka tillbaka med en bra bok, njuta av en siesta efter en äventyrlig dag i regnskogen, eller bara vara stilla när du tar in underverk av denna otroliga regnskogslokal.

Låt oss hjälpa dig att skapa din drömsemester

Ta kontakt med en av våra lokala reseexperter och få ett GRATIS förslag idag.

Costa Rica är vår specialitet!