Varma källor

Tid: Halv- och heldags tillgänglighet
Från: $55

Översikt

Här på Swetours vill vi kunna erbjuda dig bästa möjliga aktiviteter när du besöker vackra Costa Rica. En av dessa aktiviteter som är ett riktigt måste är de vulkaniskt uppvärmda varma källorna. De är fulla av naturliga mineraler och finns runt den majestätiska vulkanen Arenal, Rincon de La Vieja och runt om i Costa Rica.

I Arenal erbjuder vi olika varma källor beroende på dina preferenser. Nedan kan du läsa mer om några olika alternativ. Alla alternativ kan erbjudas som halvdags- eller heldagstur, med lunch och/eller middag samt transporter inkluderade eller om du föredrar att inte inkluderas:

Tabacón:
Det här är en av våra absoluta favoriter här på Swetours. Dessa varma källor ligger inom det 5-stjärniga hotellet Tabacons egendom. De varma källorna här är vackert uppbygt i regnskogsmiljö med många vackra pooler, vatenfall och allt är samankopplat runt floden som riner genom egendommen med sitt varma vatten. Detta är ren avslappning och bara helt magiskt. Här finns även flera barer, en fantastisk restaurang, SPA och ett stillsamt adults-only 18+ år område som heter Shangri La Garden (detta är endast för hotellgäster).

Baldi:
Baldi är mer familjefokuserad och erbjuder ett stort utbud av pooler vattenfall, vattenrutschbanor, poolbarer. Det finns även  två restauranger. Detta är det perfekta alternativet för hela familjen och det finns en pool/område som tilltalar alla. 

Ecotermales:
Ecotermales är en varm källa i Arenal som är jätte mysig med flera olika pooler: Det finns även en restaurang.

Vi erbjuder också varma källor på Stillahavssidan med avgång från Flamingo, Tamarindo, Conchal, och andra stillahavsdestinationer. Nedan kan du läsa mer om fantastiska Buenavista.

Buenavista (Rincon de la Vieja):
Dessa mysiga pooler är gömda i djungeln på vulkanen Rincon de La Vieja. De ingår i en heldagstur som också inkluderar baldakin, ridning, vattenrutschbana och ett fantastiskt lerbad och ångbad, vilket kommer att göra dig 15 år yngre!

Ingår

Få ett gratis reseförslag & expertråd

Låt oss hjälpa dig att skapa din drömsemester

Ta kontakt med en av våra lokala reseexperter och få ett GRATIS förslag idag.

Costa Rica är vår specialitet!