Stand up paddleboard (SUP)

Stand up paddleboard (SUP)

Tid: 2 timmar
Från: $65

Översikt

Ett bra sätt att upptäcka Costa Rica och dess marina liv är genom att ta en lektion och åka Stand up paddleboard med oss. De flesta strandstäder i Costa Rica erbjuder detta fantastiska sätt att kombinera kul med träning. Vi erbjuder lektioner för både nybörjare och mer erfarna padelåkare. En mycket populär aktivitet är Paddleboard plattvattentur/lektion. Detta är en fantastisk upplevelse för nybörjare och familjer eftersom våra professionella instruktörer tar oss ut för att lära oss. Den första lektionen inkluderar att hitta den söta platsen för balans och komfort, paddlingsteknik och grundläggande vändteknik. Lektionen är cirka två timmar och du kommer bekvämt att paddla bekvämt inom 10 minuter.

Om du är mer erfaren kan du välja att gå på en surflektion med paddleboard. Det här är jättekul och det kombineras perfekt med att påskynda din inlärningsprocess. Vem som helst kan lära sig att stå upp paddleboard och vi hjälper dig att förbättra dig på nolltid. Den här lektionen fokuserar mer på följande: grundläggande säkerhet och väder, självräddning, 3 olika typer av svängtekniker, korrekt kroppshållning och paddlingsteknik, kraftslag och paddling i motvind, använda din paddel för balans, vilken bräda som är bäst för dig, det snabbaste sättet att komma vidare från din första lektion. Med alla dessa tips kommer du att utvecklas snabbt och få ett helt nytt perspektiv på dina paddleboard-färdigheter och vart du ska gå härnäst.
Ju snabbare du går vidare desto lättare blir det för dig att hyra din egen bräda och träna på egen hand.

Tamarindo är en mycket trevlig strandstad i Guanacaste på Costa Ricas nordvästra kust. Platsen är känd som bra för nybörja på både SUP- och surfbrädan. Vattnet är oftast lugnt och omgivningen är fantastisk med den vackra stranden och alla dess tropiska restauranger.

Rio Nosara är ett annat bra ställe för SUP eftersom det är en av de största floderna i regionen. Det är ett bra ställe att besöka under regnperioden mellan juni och november då floden är lugn och omgiven av otroliga vilda djur. Utflykten avslutas med att vi kommer ut vid Nosaras flodmynning.

Ingår

Professionella tvåspråkiga instruktörer
Utrustning
Professionella tvåspråkiga instruktörer

Få ett gratis reseförslag & expertråd

Låt oss hjälpa dig att skapa din drömsemester

Ta kontakt med en av våra lokala reseexperter och få ett GRATIS förslag idag.

Costa Rica är vår specialitet!