Sky Tram Monteverde

Sky Tram Monteverde

Tid: 1-2 timmar
Från: $48

Översikt

När du är i Monteverde finns det många sätt att utforska och upptäcka molnskogen. Molnskogen är belägen 4 724 ft (1440 m) över havsytan. Det är en vacker miljö med ett mycket friskt klimat. Sky tram Monteverde erbjuder olika alternativ för att lära känna området bättre. Om du letar efter ett mindre fysiskt sätt att få en fantastisk utsikt över molnskogen är Sky Aerial Tram ett bra alternativ för dig.
Spårvagnen Gondolier tar dig till Monteverdes högsta berg och på vägen upp och ner har du en spektakulär utsikt över skogen och djurlivet. När vi kommer till toppen kommer vi att hoppa av och stanna och ha fantastisk utsikt och fotomöjligheter från en bred observationsplattform innan vi går ner.

Ett annat spännande sätt att upptäcka molnskogen på Sky tram Monteverde är att ta en zipline-tur på parkens Sky Trek. Detta är en adrenalindriven aktivitet medan du susar fram mellan plattformarna på de starka linorna. Du flyger tryggt över trädtopparna för ett härligt äventyr och fantastisk utsikt. För att komma till början av banan reser du upp med linbanan och därifrån börjar du resan nerför berget på linorna. De sträcker sig från berg till berg, mellan kanjoner, in i skogen och ibland genom molnen. Det finns ett automatiserat bromssystem så du inte behöver bromsa själv och lägga handen på linen. Det här är en adrenalinupplevelse som inte liknar någon annan!

Om du vill upptäcka denna vackra plats utan adrenalinupplevelsen rekommenderar vi starkt hängbroarna i parken, som kallas för Sky Walk. Dessa är de första hängbroarna i Costa Rica och vår naturguide tar dig med på en intressant promenad och berättar allt om områdets flora och fauna. Dessa massiva hängbroar är anslutna till en vacker stig som leder oss genom denna täta och magiska skog.

Som ett sista äventyr erbjuder parken också den första trädklättringsparken i Costa Rica. Det är en bana på 4 träd som varierar från 10 till 20 m och olika svårighetsgrader. Träden är utrustade med handtag som är utformade speciellt för trädklättring fästa med remmar så att de inte skadar trädet. Detta är också en väldigt rolig och säker aktivitet!

Ingår

Luftkonditionerad transport
Professionell tvåspråkig guide
Inträdesavgifter
Ej inkluderat: dricks

Få ett gratis reseförslag & expertråd

Låt oss hjälpa dig att skapa din drömsemester

Ta kontakt med en av våra lokala reseexperter och få ett GRATIS förslag idag.

Costa Rica är vår specialitet!