Kajakpaddling

Tid: 2-8 timmar
Från: $35

Översikt

Med fantastiska floder och kustlinjer vid både Stilla havet samt Karibien, erbjuder kajakpaddling i Costa Rica nästan obegränsade alternativ för coola äventyrare. Ge er ut i labyrinten av mangroveträsk eller paddla längs kusterna för att upptäcka delfiner och marint liv. Kajakpaddling är ett bra alternativ för alla som vill utforska detta paradis på ett lugnt och vackert sätt. Perfekt för fågelskådare och djurlivsentusiaster, med ett brett utbud av kajakpaddlingsutflykter över hela Costa Rica.

Kajakpaddling vid Damas Islands flodmynning vid Manuel Antonio tar dig genom kanaler i en tät mangroveskog medan apor och pumor rör sig bland träden. Det är ett utmärkt sätt att observera vadare och vattenfåglar som finns i tusentals flockar i området. Kajakutflykt vid vulkanen Arenal ger dig en expedition på Costa Ricas största sjö medan du njuter av fantastisk utsikt över Arenal. Det lugna vattnet på sjön gör denna utflykt perfekt för yngre paddlare eller nybörjare. Golfo Dulce kajakpaddling bland hav och mangrove vid Osa-halvön ger dig kristallklart vatten att utforska som är hem åt delfiner, sjökor, havssköldpaddor och en mängd andra marina djur och fåglar.

Från Paquera i Nicoya halvön erbjuder vi både en heldagsutflykt och flera dagar långa kajakpaddlingar. Här kan du göra resor i 1-4 nätter som inkluderar camping på Playa Quesera, en vacker och öde vit sandstrand med tjock skog som bakgrund. Tillbringa dina dagar genom att utforska detta varma tropiska paradis och dina nätter i ett bekvämt tält eller under stjärnorna i en hängmatta. På kvällen kan du njuta av stjärnskådning, krabbjakt, lugnet av skogen och havet.

Att paddla längs Stilla havskusten är tillgänglig från de flesta strandhotell i Costa Rica. Många hotell på Stillahavskusten erbjuder både kajakuthyrning samt att en del erbjuder dom gratis när man bor på hotellet. Här är en chans att se några av alla vattenfåglar som samlas vid stranden. I Guanacaste kan du ta en kajapaddling på 3 timmars som ger dig ett unikt äventyr av natur och djurliv i Tamarindos mangroveskog. En lugn och tyst paddling genom djungeln där du kan se ett brett utbud av vilda djur. En kajakpaddling i Sierpes nationalparks våtmarker längs Södra Stillahavskusten ger dig en förstahandsupplevelse i en avlägsen och isolerad region i landet. Här bor en massor av vattenfåglar, fiskar, reptiler, däggdjur, krokodiler, leguaner, kajmaner, havssköldpaddor och apor.

Ingår

Professionell tvåspråkig guide
Transport tur och retur
Utrustning

Få ett gratis reseförslag & expertråd

Låt oss hjälpa dig att skapa din drömsemester

Ta kontakt med en av våra lokala reseexperter och få ett GRATIS förslag idag.

Costa Rica är vår specialitet!