Hästridning

Tid: 2-3 timmar
Från: $55

Översikt

Costa Rica är ett vackert land med stor naturlig mångfald och ett av de bästa sätten att upptäcka Costa Rica är från hästryggen. här kan ni galoppera på stränder och rida genom regnskogar och upp på vulkaner. Vi har utflykter för på turhästar som inte kräver någon erfarenhet av ryttaren och om du redan är en fena på hästridning så har vi mera avancerade ridturer för dig. 

Än idag Rica använder vissa costaricaner, eller Ticos som de vill kalla sig, hästar som transportform på landsbygden. Hästar är viktiga både som transportmedel men också inom jordbruket, som är en stor industri i Costa Rica. Hästar är också avgörande för Costa Ricas kultur eftersom de firas varje år med en Tope, en hästparad och en hästutställning. Dessa fester äger rum runt om i hela landet från december till mars varje år.

Här på Swetours erbjuder vi många olika ridturer över hela landet både för nybörjare och erfarna ryttare. Följ med oss och känn dig som en cowboy! Arenal är ett bra ställe för ridning. Du kan välja att rida i den vackra regnskogen vid La Fortuna nära vulkanen Arenal och stanna vid det fantastiska vattenfallet på 70 m. Under denna utflykt får du inte bara uppleva regnskogen och vattenfallet utan du får också chans att se flera fåglar och apor i träden medan våra fyrfotade vänner tar oss längs lederna.

Ett annat fint ridäventyr är på äventyrsdagen i Buena Vista vid vulkanen Rincon de la Vieja i provinsen Guanacaste. Denna stig på sidan av vulkanen tar oss genom en vacker skog innan vi anländer till de varma källorna i slutet av leden. Här får vi möjlighet att ta ett lerbad och bada ångbastu innan vi hoppar ner i de varma källorna som värms upp av vulkanen. Denna spännande utflykt inkluderar också canopy- linbana, en 400 m lång vattenrutschbana och en härlig lunch.

Vi erbjuder ridutflykter över hela landet och ett trevligt sätt att upptäcka en av Costa Ricas många orörda stränder är genom att rida på dem. Låt oss veta vart du vill rida så får vi det att hända!

Ingår

Luftkonditionerad transport
Professionell tvåspråkig guide
Ej inkluderat: dricks
Häst att rida på

Få ett gratis reseförslag & expertråd

Låt oss hjälpa dig att skapa din drömsemester

Ta kontakt med en av våra lokala reseexperter och få ett GRATIS förslag idag.

Costa Rica är vår specialitet!