Flodbåtstur

Tid: 2 timmar + transport
Från: $55

Översikt

Costa Rica är världsberömt för sin natur och sitt djurliv. Människor kommer från hela världen för att besöka detta frodiga paradis. Costa Ricas land skyddas till 28% genom nationalparker och 5% av alla arter i världen finns här. Det gör landet till en perfekt destination för att komma i kontakt med naturen. Ett av de absolut bästa sätten att upptäcka vilda djur är genom att åka på en flodbåtssafari genom vildmarken runt om i landet.

Under din flodbåtssafari kommer du säkert och bekvämt flyta fram på en av Costa Ricas många floder med din professionella vildmarksguide och tak över huvudet. Våra fantastiska guider kommer berätta allt om de fascinerande djuren när du närmar dig dem i deras naturliga livsmiljö. Du kommer få lära dig allt om dessa fantastiska djur som vrålapor, cebus imitator, leguaner, fladdermöss, ormar, sköldpaddor, och naturligtvis de mäktiga krokodilerna. För fågelskådaren är detta också en fantastisk resa för att se nya arter, eftersom floderna är fulla av costaricanska fåglar och flyttfåglar som båtnäbb, vit ibis, rosenskedstork, amerikansk ormhalsfågel, jabirustork och många fler.

Under torrperioden är Tempisquefloden ett av Costa Ricas viktigaste vattenhål för nästan alla djur i närheten. Detta skyddade område är ett naturligt hem för tusentals olika växtdjur, 375 av Costa Ricas cirka 900 fågelarter finns i Palo Verde nationalpark.

Medan du är på Stillahavskusten och i den vackra strandstaden Tamarindo kan du också välja att åka på en kortare flodbåtssafari om du vill undvika längre transporter. Du kommer fortfarande kunna se många vilda djur här också.

Om du reser med oss och har ett Tortuguero-paket inkluderat kommer du att få en flodbåtssafari från din lodge för att njuta av både djur och natur. Tortuguero ligger på den karibiska kusten och det är en magisk plats. Men missa inget! Även om du tagit denna flodbåtsutflykt kan du också göra det på Stillahavskusten.

Ingår

Professionell tvåspråkig guide
Transport
Inträdesavgifter
Ej inkluderat: dricks

Få ett gratis reseförslag & expertråd

Låt oss hjälpa dig att skapa din drömsemester

Ta kontakt med en av våra lokala reseexperter och få ett GRATIS förslag idag.

Costa Rica är vår specialitet!