Diamante Eco Adventure Park

Diamante Eco Adventure Park

Tid: 1-8 timmar
Från: $52

Översikt

Om du besöker provinsen Guanacaste i nordvästra Costa Rica och vill uppleva så mycket som möjligt under din vistelse är Diamante Eco Adventure Park ett bra alternativ för dig, din familj samt dina vänner. Vi erbjuder transport från Flamingo, Conchal, Tamarindo, Papagayo och deras omgivningar till denna spännande plats. Parken ligger nära Playa Papagayo och är lättillgänglig med vår transport.

Diamante Eco Adventure Park erbjuder olika typer av aktiviteter och passpaket. Du kan lägga till och subtrahera de saker du vill uppleva efter dina önskemål. Parken erbjuder en häftiga canopy, linbane-upplevelser och det är Costa Ricas enda dubbla linbana med havsutsik så att du kan dela den här coola upplevelsen med dina vänner och familj. linbanan har en 1,6 km lång Supermanlina med havsutsikt, ett 10m fritt fall med att snabbt hopp och en hängande bro över krokodiler.

Parken har också ett djurskyddsområde där det bor djur som räddats i naturen på grund av skador eller flyttats hit från andra reservat. Dessa djur är inte längre lämpade att leva fritt i naturen men tas väl om hand av personalen i parken. Du får möjlighet att interagera med djuren på nära håll men på säkert avstånd. I parken finns ett brett utbud av djur, till exempel jaguarer, sengångare, apor, pumor och mycket mer.

Om du är kulturellt intresserad erbjuder parken ett traditionellt hus och en botanisk trädgård där vår guide visar oss det traditionella sättet och historien om hur man gör choklad av kakao, socker av sockerrör och naturligtvis Costa Ricas svarta guld, Kaffet och des resa från böna till kopp. Den botaniska trädgården är full av fruktträd och blommor. Vår guide kommer att visa dig hur dessa växter användes förr och hur de används idag.
En annan rolig upplevelse som du kan välja att delta i på parken är ridning. Det spelar ingen roll om du är en erfaren ryttare eller nybörjare, det finns alltid en häst för dig här. Leden bjuder på spektakulära vyer när vi rider genom en torr tropisk skog och på den vackra Stilla havsstranden.

Den sista aktiviteten du kan njuta av i parken är en ATV-tur som varar i ungefär en timme. Leden slingrar sig genom djungeln och den torra tropiska skogen medan vi sakta kör uppför kullar där vi får fantastisk utsikt över Stilla havet.

Ingår

Inträdesavgift
Utrustning
Ej inkluderat: dricks
Luftkonditionerad transport
Tvåspråkig professionell guide

Få ett gratis reseförslag & expertråd

Låt oss hjälpa dig att skapa din drömsemester

Ta kontakt med en av våra lokala reseexperter och få ett GRATIS förslag idag.

Costa Rica är vår specialitet!