Tabacon

Starting from: $ 333
 / Natt

Översikt

Hotel Tabacon Thermal Resort & Spa ligger nära foten av den fantastiska vulkanen Arenal och hotellet erbjuder fantastisk utsikt över vulkanen. Detta är verkligen ett lyxigt 5-stjärnigt hotell med alla bekvämligheter du kan tänka dig. Servicen är utmärkt och maten är utsökt i hotellets två restauranger. Hotellet är mest känt för sina egna naturliga varma källor och spa. De varma källorna består av 5 naturliga pooler anslutna till varandra vid Tabaconfloden. Tusentals liter perfekt vatten rinner igenom här varje minut och magma från vulkanen värmer de naturliga varma källorna. För hotellgäster över 18 finns också den mycket avkopplande och lyxiga Shangri-la delen av de varma källorna. Hängmatta-liknande sängar och professionella bartendrar gör läckra drinkar som du kan njuta av. Detta hotell har utsetts av National Geographic Magazine till ett av världens 500 bästa spahotell och världens 10 bästa ekologiska spahotell. Samma naturligt uppvärmda vatten används till lyxduscharna i rummen, vilket gör det till ett miljövänligt sätt att spara vatten.

Tabacon Thermal Resort & Spas trädgårdar är frodiga och vackra, fulla av tropiska växter och blommor. Det är vanligt att se kolibrier som äter nektar. De 2 restaurangerna erbjuder frukost, lunch och middag och det finns många barer att upptäcka och njuta av tropiska eller traditionella drinkar medan du kopplar av på din drömsemester. Privata kockar finns också tillgängliga om du vill ha en privat middag i någon av hotellets sviter.

Kort fakta om hotellet

Pool
Restaurang
Bar
Room Service
Spa
Luftkonditionering
Gratis Wifi
Platt-TV
Antal rum:
Reception
Parkering
Takfläkt
Daglig städning
Hårtork

Karta

Kort fakta om hotellet

Pool
Restaurang
Bar
Room Service
Spa
Luftkonditionering
Gratis Wifi
Platt-TV
Antal rum:
Reception
Parkering
Takfläkt
Daglig städning
Hårtork

Få ett gratis reseförslag & expertråd

Rum

Rummen Orchid

Sovplats för 1-4 personer

Dessa rum är mycket trevliga och ljusa och har en king size-säng eller två queensängar. Rummen har trådlöst internet, kabel-TV, kaffebryggare, badrum med dusch och städning 7 dagar i veckan.

Rum i regnskogen

Sovplats för 1-2 personer

Dessa rum har en king size-säng och är inredda i en elegant modern inredning med en egen bubbelpool för två personer och en terrass eller balkong med en härlig utsikt över djungeln. Rummen har trådlöst internet, kabel-TV, kaffebryggare, badrum med dusch och städning 7 dagar i veckan.

Svit för smekmånad

Sovplats för 1-2 personer

Denna rymliga svit är helt i romantikens tecken och har en king size-säng med himmelshimmel och en mysig sittgrupp framför TV:n. Rummen har också en härlig utsikt över regnskogen och naturligtvis ett badrum med jacuzzi för två personer. Här har du också en minibar med sittplatser om du vill beställa rumsservice istället för att gå ut och äta. Du kan också beställa privat middag för två ute i regnskogen om du vill ha det. Sviten har trådlöst internet, kabel-TV, kaffebryggare, badrum med dusch och städning 7 dagar i veckan.

Svit Tabacon

Sovplats för 1-4 personer

Dessa underbara sviter är gigantiska med gott om utrymme och finns med ett eller två sovrum. Här har du lyxen nära till hands och de stora rummen innehåller en king size-säng och en bäddsoffa. Sviten har en privat terrass eller balkong. Badrummen innehåller både dusch och stor jacuzzi. Sviterna har trådlöst internet, kabel-TV, kaffebryggare, badrum med dusch och städning 7 dagar i veckan.

Svit Senator

Sovplats för 1-4 personer

Detta är den största sviten på Tabacon och här har du ett master bedroom med en king size-säng plus en jacuzzi och en inglasad dusch i master bathroom. Det finns också ett stort anslutet badrum med en klädkammare i vardagsrummet. Det finns två balkonger till detta rum med en underbar utsikt över dalen bakom hotellet. Det andra sovrummet har två dubbelsängar och ett komplett badrum. Sviten har också ett fullt utrustat vardagsrum med allt du behöver. Denna svit är ca 200 kvadratmeter stor. Sviterna har trådlöst internet, kabel-TV, kaffebryggare, badrum med dusch och städning 7 dagar i veckan.

Låt oss hjälpa dig att skapa din drömsemester

Ta kontakt med en av våra lokala reseexperter och få ett GRATIS förslag idag.

Costa Rica är vår specialitet!